LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
am citit pe rind cu mare drag ,tote povestile nasterilor
foarte frumoase...
azi am tuns pentru prima data,un mascul...si culmea mi-a iesit superrrr,de fapt la cit de priceputa sint...,nici n-avea cum sa nu iasa...,am invatat sa fac si modele cu masina de tuns...,initial tipul ,a cerut o linie simpla...,dar a plecat cu un super model...,mai ceva ca un tatuaj...
asa ca de acum puteti sa-mi dati barbatii pe mina...,sa vi-i fac giugiuc...
multumesc celor care si-au facut tema...,celorlalte...,nota 4 ,fara comentarii ca va scot din clasa...
zilele astea merg la cumparat jucarii,plus cizme mamai,plus geaca mami...,stiti cumva reduceri pe undeva?...,ca doar un oki am aruncat azi...si m-am blocat...,numai dealde' 4-5 bulioane...,astea care-mi placeau mie...,sa mor daca nu-mi iau ski-uri la banii astia...,asa stiu o treaba...,nu-mi va fi frig...si merg si la ski...,in parc cu bubulina...
Ktrinel
i-as lua si eu Crinutei un carucior...cu papusa cu tot...,dar ce am vazut eu aici,nu prea imi place...,sint ff sensibile...,daca se sprijina copilul pe el...,cade...
parca in ikea am vazut unul mai bengos...,cautam ca mi s-a pus pata...,pupam Julia si mamica
aaaa,vroiam sa-ti spun dar am uitat...,la rochita albastra,poti asorta accesorii argintii ,merge superrrr,daca este ceva mai modern/trend...,poti asorta ciorapi/cizme/curea/esarfa dar argintii sa fie...
iote draga...,designer-ul din mine unde era...,pfuiiii,daca poti pune o poza sa-ti spun si cum sa-ti faci parul si ce machiaj ti-ar trebui...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lizzy spune:
inca e data de 14, deci un mare-mare pt frumosul dani de laura!
vin si eu la spartul chefului, ati baut tot, chiar nimic nu lasati si pt noi... ne-ati uitat, aha... :-)Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
n-am avut net cateva zile, asa ca de azi-dimineata tot "coc" raspunsuri. si daca tot m-am chinuit sa citesc tot, iaca:
postare pt capitolul 109!!! si multa sanatate Adinei de Raluca_u! sa cresti mare si mumoasa!!!
dianocica, ce faci cand iti vine sa-ti iei campii si pe post de campi vrei sa iesi la o tigara. ce faci cu d?
ruxandra, felicitari pt chef de chef. sper sa vad si poze pana la sf. capitolului, ca acu' sunt la inceput cu cititul...
dbunny, sorry, nici al meu sotz nu e perfect, dar ma ajuta mult cu copiii. e genul implicat in toate... atata doar ca el este un relaxat din fire (no si ce daca nu mananca de 1 saptamana... ce te stresezi...) iar eu sunt o agitata si o panicoasa si-i reprosez relaxarea asta care mie mi-e sora cu indiferenta. desi stiu ca nu e indiferent, dar ma musc de limba sa nu ma razbun pe el cand sunt nervoasa ca ceva nu e bine cu copiii.
dianocica, si eu am probleme mari cu "hai sa vorbim" in casa-mi proprie. dar asta e dintotdeauna. el vorbeste prea putin, eu prea mult... ca doar sa compensez... pe mine ma deranjeaza asta uneori, suficient cat sa rabufnesc pt un "wake up!!!!!! i'm talking to you!!!"
dianocica, merci frumos de reteta de clatite americane. stiai ca ma gandesc la ele de 2 saptamani?! sunt o mare pofticioasa! de abia astept sa le incerc.
crykett, condoleante pt pierdere... dar felicitari pt primii pasi ai lui antonio!
admirat pozele evei de fatima si ale riannei de lorym! ce de copii frumosi si jucausi!
sanatate multa alessiei de adinazot. stim ca nu e usor, mai ales ca esti singura cu ea... la fel si lui rares de ramsan, sa treaca mucisorii mai repede si sa scape de febra aia pacatoasa. offf, mor cand vad fulguletzi care mai de care mai bolnaviori...
laura, reteta exacta de orez cu mar copt, te rog!
dianocica, si ianis are cort (unul tip indian, unul tip iglu). baiu' e cand vrea sa dormim acolo. impreuna... si frate ce ne mai inghesuim...
acs, sa caut si aici hn25? sau ai gasit deja?
veronici, nemaipomenit, ai un barbatel in toata regula! arata asa matur si are niste ochi frumosi de tot! e bestial slide-show-ul!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
m_monique spune:
dandusa faci progrese. pe sot nu-l trimit la tuns la tine, ca daca il faci giugiuc se va simti prea cocos.
dar eu pot sa vin sa ma aranjezi.
poate la anu te reprofilezi si te faci designer.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
lizzy spune:
pt capitolul 110:
laura, am inceput sa-i spun nu-i voie cand vine sa ma muste. dau vehement din cap, adopt o mutra serioasa si zic nu de mai multe ori, tin mana in dreptul gurii lui sa nu ma prinda de umar sau picior sau unde o fi tinta lui. de mana nu musca, nu e funny... si in plus ii spun ca ma doare si ca as prefera sa ma pupe, si-i arat cum si-mi tin gura pe obrazul lui cateva secunde. dupa 3 zile a inceput sa dea roade, nu ma mai musca, doar pune gura. sau o fi coincidenta?
miro, marc a inceput sa mearga sprijinindu-se de mergator (de-ala cum are si oana de dia) si face ture intre mine si alin, cale de vreo 3m. sau stam toti jos si pasam mingiuta cu mana de la unul la altul. ma mai gandesc. la noi problema e ca jocurile sunt cam in 4... nu in 3...
alex, cu intarziere, mamei tale!
dolores si eu te-am mai strigat de vreo 2 ori, si pe mess... te pup oricum.
daaaaa, in sfarsit am vazut si eu poze de la petrecerea lui grigore! si pe ruxandra... super de super! voi va intreceti in petreceri mai fetelor!
iar poze, si calin de roxana c. la 1 anisor - o familie foarte, dar foarte frumoasa!, si flore pe semenic... aaaaa, iaca apare si madam luciaro! ce mari v-ati facut! tare ca nu v-am vazut de mult!
m_monique, am luat chestii pt blocat sertare din ikea. dar nu lipesc in afara (alea nu au facut fata) ci se prind pe interior cu surubele.
vizionat iar un card de poze, de la petrecerile adinei! 3 zile ati petrecut? ca-n povesti! moamaaaa, ce de copii! si ce mai mamici!
(mor de ciuda...) si ce dulce e sarbatorita!
e delicioasa in rochita rosie!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
SALUTARI MAMICI!
s-a spart gasca....au plecat fiecare la somn. de povestit le las pe fetele care au fost, sa va zica ele daca s-au simtit bine ori ba oricum, copiii au fost minunati, n-a iesit scandal, batai, plansete si alte cehstii. niste fulguleti adevarati. dani a plans fffff tare cand a plecat antonia si mihaita. asa ca fulguleti....trebuie MUSAI sa mai veniti. dar pe rand, da? ca 6 odata.......m-au terminat
de mancat s-a manacat, de baut mai putin. dar avem prajituri DELICIOASE, tort de ciocolata, a mai ramas bere, de sampanie am uitat, deci mai este (era sa uit si de tort).....si daca ne da drumul propritareasa avem si visinata. vad ca nu zice nimic
va multumesc din nou pentru toate urarile, a fost o zi perfecta, dani a fost minunat. parca mai altfel decat in fiecare zi!
panaa , sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de puiul tau!
ma muncesc cu ceva poze, dar calc meu.........dar incerc
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
adinazot spune:
DIANARUS,mersi.Alessia inca mai e virusata..muci,tuse mai putin,maraiala la greu,papa ciuciu,mor .e deja o saptamana de cand isi bate joc de mancare,ieri inca era gatul ff rosu,maine ar fii a cincea zi de antibiotic si ultima,si sper din suflet sa treaca!Of..
sanatate multa tuturor bolnaviorilor si nu numai!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
dianarus glumesti cu reteta de orez cu mar copt????? orez fiert cu mar copt, cantitati din ochi, in blender si....surprinzator....mananca! mar copt: marul, curatat de coaja, taiat in 4 si curatat in mijloc, pus in vasul yena, cu 1/2 de cm de apa la cuptor....pana e moale, moale. orezul fiert in apa, lasat un pic in apa dupa ce sting ca sa mai absoarba niste apa, sa fie mai zemoasa chestia aia blenduita. pofta buna
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/porumbita80/porumbita80.jpg)
porumbita80 spune:
A fost frumos la petrecere laura cu Florin sunt o gazda tare primitoare. copii nu mai zic care mai de care, frumosi foc toti.Sau comportat foarte educat daca se poate zice. Fara batai si alte minuni.Antonia de Bambo e o sfarluga nu sta locului o secunda, Dani de Laura e mare dansator, Mihaita de Lavinia e un cretos tare dulce, Riana de Lorym vorbeste nene ca televizoru se face jurnalista la sigur daca o vedeti cum gesticuleaza sa cazi nu alta, de Mario ce sa zic doar e baiatu mamei(sa indragostit de Bambo da da zic bine de ea nu de Antonia toata seara sa tinut de pantalonii ei), a ...pardon, Celeste e o domnita adevarata.Laura iti multumim de invitatie a fost frumos cheful lui Dani.Pup si noapte buna
lizzy spune:
asiza, offf, iar probleme cu febra. ma rog sa scapati mai repede. te-am sunat azi sa vad cum sunteti... (cat despre masina: un "nu" mare pt ea) pana la urma s-a stabilit diagnosticul? am inteles ca nu e infectie urinara dar ce e? augmentinul cat trebuie sa-l dai?
kikineata, e prima data cand o vad si eu pe sara in poze! ce-mi place pleata aia din frunte, si ce ochi migdalati are, e o scumpa!
panaa ! sanatate tie si celor dragi! (io-s aia care ureaza sanatate ca-i mai buna decat toate...)
chinico, sanatate mami! miss u
roana, speram sa treaca varicela repede si... fara urme...
simo, am plans... ce aventura...
bine ca e cu happy-end...
uffff, desi stiam ca totul e ok cu voi, am avut emotii...
ktrinel, hai sa detaliem un pic aia cu cizmulite la 15cad :-) vorbesc serios...
mamaana, amandoua deodata?! pe scari??!! vai mie... sau vai tie, de fapt... toata stima
in contextul iernii ne-am trezit cu pete mari si uscate si rosii pe fata. adica are 2 buline rosii ca focul pe post de obraji. degeaba l-am dat cu crema inainte de a iesi si dupa ce am intrat in casa... sfaturi?
e a 2-a saptamana de greva. nu mai sunt sigura ca e greva. desi nu are semne evidente de boala, incercam un orl maine si o urocultura, ca la astea 2 a facut greva de greva si in trecut. sper sa ma declare doar pe mine paranoica
si nu pe el bolnav. dar ce naiba sa fac? 3 bibe de lapte toata ziua si ATAT? ok, are de unde slabi, are in jur de 11kg, ok, dar nu ajungem la carente vitaminice si alte treburi de-astea?
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)