LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 19
lizzy spune:
vizionat filmuletul cu bb-ii din iasi, e beton!
ce ocupata era antonia cu pungutza aia, cred ca vroia s-o ia acasa!![]()
luciaro, ce bine ca ati scapat de vaccin!
nu stiu sa-ti zic de ROR, noi mai avem pana la el...
ktrinel, ce "agenda" incarcata ai!!! vai draga... ![]()
m-ai citit? cum facem cu cizmulitele? 
dolores imi pare nespus de rau.
IAR?! (vorba ta...) sper macar sa nu fie asa nasol ca data trecuta. 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
roxanica2006 spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Fetelor, va dau intai vestea buna: DAVID NU ARE ABSOLUT NICIO PROBLEMA, NICI INFECTIE URINARA, NIMIC!!! Sunt extrem de fericita.
N-am citit nimic , am ajuns aseara tarziu din Cj.
Va multumesc tuturor pt. gandurile bune, sunt sigura ca v-ati rugat sa ne fie bine. 
Asiza, te implor sa ne ierti ca n-am dat niciun semn de viata, dar telefonul meu mobil a sucombat, nr. tau era salvat acolo, net n-am avut si pe deasupra am fost in transa tot timpul asta, am facut n-spe mii de investigatii, am asteptat cu sufletul la gura rezultatele analizelor, am fost internati, etc. Te-am sunat chiar acum de pe RDS, dar n-am insistat poate dormiti. Sper ca Denis e mai bine.
Hai ca-i schimb scutecul lui David si revin cu povestea noastra.
aaaaaaaa
LA MULTI ANI, ADINA SI DANI!!! 

ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dianocica spune:
dianarus campii mi-i iau numai cand doarme d. nu am cum sa fumez cand el e treaz si nici nu cred ca as vrea. mai bag cand iesim in ale 5 min cat sta in carucior. si recuperez seara cand vine alex. cand stau pe balcon si vb la tel tot cu fetele de pe forum, evident 
dandusa pot sa vin dupaamiza la marire? cizme marfa si reduse la gazith.
alexandra fetele care nu ti au raspuns au facut-o, poate , pt ca s-a mai discutat de vreo 200 de ori...
revin
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
shoshika spune:
dolores, imi pare tare rau ca e david bolnavior. eu ii doresc multa sanatate, iar tie multa rabdare si putere sa-l ingrijesc sa se refaca repede, repede! 

roxanica, bine c-ati revenit cu bine acasa! si bine ca e totul ok!
Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)
shoshika spune:
laura, bamboletta, multumim pt pozele de la chef! foarte frumoase! ce distractie! bravo!
Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Fetelor, va dau intai vestea buna: DAVID NU ARE ABSOLUT NICIO PROBLEMA, NICI INFECTIE URINARA, NIMIC!!! Sunt extrem de fericita.
N-am citit nimic , am ajuns aseara tarziu din Cj.
Va multumesc tuturor pt. gandurile bune, sunt sigura ca v-ati rugat sa ne fie bine.
Asiza, te implor sa ne ierti ca n-am dat niciun semn de viata, dar telefonul meu mobil a sucombat, nr. tau era salvat acolo, net n-am avut si pe deasupra am fost in transa tot timpul asta, am facut n-spe mii de investigatii, am asteptat cu sufletul la gura rezultatele analizelor, am fost internati, etc. Te-am sunat chiar acum de pe RDS, dar n-am insistat poate dormiti. Sper ca Denis e mai bine.
Hai ca-i schimb scutecul lui David si revin cu povestea noastra.
aaaaaaaa
LA MULTI ANI, ADINA SI DANI!!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

te-am sunat si te-am asteptat ca disperatele!!!
ce bine ca e totul ok... asteptam detaliile...

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
acs spune:
Buna dimineata tuturor si o
mare-mare!
Dolores, multa sanatate lui David! Iesi mamico din butoi, sa-l faci bine pe voinic! 
Dianarus, multumesc! Am gasit lapte de la Humana. Victoras e mai bine cu burtica si ne chinuim sa scapam de mucii astia care-l tot chinuie. 
Miro, mi-ar placea si mie, dar nu stiu sigur daca pot atunci :(. Oricum te anunt din timp daca voi sti 100% ca venim. Multumesc! 
Simo, emotionanta povestea ta! 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
daphna spune:
ROXANICA,bine ati venit acasa!ce bine k nu are nimik puiu !!!!
DOLORES,
sa treaca cat mai repede!
meyyy,vazut distractia de la iasi,superbbbb.....fulguletii si mamicile.BAMBO,ANTONIA e mortala ....ce facea ea cu geanta aia????si dansul lui Dani??noutate,huh?
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dianocica spune:
leyla felicitari pt dintisor
katrinelo tu iar furi din timpul pt julia? sa faci cumparaturi/pachete pt noi? ntz ntz ntz
lucia noi facem oricum cumparatul.
chinico multa sanatate 
cu nasul suntem bine, multumim de intrebari. cand s a trezit i se inrosise tare dar nu il durea la atingere. asa ca am primit sfat de comprese reci (nici gand sa stea...). oricum pana seara i s-a desumflat iar acum e fresh, pregatit un nou perete...
roxanicooooooooooo
bravo! doamne ce ma bucur ca sunteti bine. acum pot sa savurez pozele din iasi, fug sa vad...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
daphna spune:
DIANOCICA,cine a pus domle peretii aia acolo????precis Alex.....mama lor de pereti!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)