* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Qamar spune:
quote:
Originally posted by gabi_fer
Buna ziua mamicilor!
Azi este prima zi dupa mortea tatalui meu cand am zambit cu adevarat. Va multumesc ptr parerile de rau, este adevarat in astfel de momente nici-o vb nu-ti poate alina durerea dar tb sa mergem mai departe. De citit eu v-am citit zilnic dar nu am fost in stare sa scriu nimic.
Acum sa va spun si motivul ptr care azi chiar am zambit. In drum spre birou eu trec pe lnaga o gradinita de stat, vreau sa va spun ca in dimineata asta toate gemurile gradinitei erau pline de capete de copii ce topaiau de bucurie ca afara ninge. Aveau niste fete...! Credeti-ma ca mi-au dat lacrimile de fericire.
Acum va las ca tb sa ma apuc urgent de treaba, am sa incerc sa revin mai tarziu.
Va pup pe toate!
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
gabi,

daca ai fi trecut prin Pta Gemeni, m-ai fi vazut si pe mine cu nasul lipit de geam dupa fulgi
inca o data, va doresc multa putere..si numai bine lui Ionut

Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
catrinutza spune:

indiciu: iar avem branula in manutza...si nu pot sa va descriu disperarea care mi se invarte prin suflet...e ca vremea de afara...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
gabi_fer spune:
Catrinuta, nu pot sa cred, parca era vb ca weekendul sa va puna pe picioare. Mii de pupici

ptr Mariuca!
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
"Invata-mi mintea sa priceapa ce inima nu intelege"
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by catrinutza
indiciu: iar avem branula in manutza...si nu pot sa va descriu disperarea care mi se invarte prin suflet...e ca vremea de afara...
------------------------------------------------------------------------catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Of catrinutza ce rau imi pare ... scuze, n-am citit din urma, ce a facut? Tuseste? Rosu in gat? De ce trebuie neaparat injectabil?
Pupam atomicul sa-i treaca buba

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Qamar spune:
catrinutzule,
mult
cum s-a intamplat iar? ce e acum? gatutul sau altceva?
sanatate multa, multa, multa
micul si bietul pui.....![]()
aalina2003 spune:
Catrinutza,
..nu vreau sa pun paie pe foc, dar..daca ai mai cere o parere..macar cand e vorba de vindecare, sa poti fi sigura ca e definitiva?
Noe, repede la bulgarit si la cumparat de saniute!cu cine sta Bia? tot cu tati?
gabifer,
!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
Catrinutza,..nu vreau sa pun paie pe foc, dar..daca ai mai cere o parere..macar cand e vorba de vindecare, sa poti fi sigura ca e definitiva?
Noe, repede la bulgarit si la cumparat de saniute!cu cine sta Bia? tot cu tati?
gabifer,!
da, e in vacanta pana in decembrie...
iar io la munci
bulgari inca nu poci ca sa fac, dar nu-mi pierd speranta
carmenpit77 spune:
In primul rand catrinutza imi pare foarte foarte rau ca se intampla asa ceva. Multa, multa sanatate va doresc!
Gabi Fer

Iar in ceea ce priveste ninsoarea eu sunt![]()
![]()
Nu-mi place zapada si gheata de pe carosabil.
mihaser spune:
Salut!
Catrinutza imi pare nespus de rau ca sunteti bolnavioare! Multa sanatate!
Fetele am fost azi la eco si se pare ca o sa am iar un ditamai baietoiu!![]()
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Catrinel_17 spune:
MIHA, felicitari pentru baietzoi!!!! Deci totul e OK, bravo!!! Te-ai gandit la ceva nume?
CATRINUTZA, cum o duceti? Mai, imi pare rau pentru branula, dar chiar asa, fara nu se poate? A avut febra asa de mare?
Oana tot racita, tuseste de zor, dar vad ca incepe sa se rupa. Sper ca e pe trecute. Asa, la proba de scaun i-au gasit o bacterie nasoala campylobacter jejuni… dar cica daca nu mai sunt simptome (diaree) atunci sunt sanse sa treaca de la sine, fara tratament cu antibiotic, asa ca joi mai duc o proba… stiti cat costa o coprocultura p-aici? 186 de euro… bine ca plateste asigurarea…