* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)
Raspunsuri - Pagina 5
nshiro spune:
Spuneam ca am scrise raspunsurile, le-am mai completat putin dar intre timp voi tot ati scris, le postez asa cum le am si sper sa revin cu completari:
Aalina si sotul meu a spus la fel, bine ca ne-a deschis nenea ala ochii si ne-a explicat ce si cum sta treaba cu asimilarea cunostintelor si ce tipuri de jocuri sunt bune ca sa stim in ce directie sa o dirijam. E foarte important cum si cu ce fel de jucarii se joaca. Si a cautat pe net pe yahoo auctions si a gasit setul respectiv, folosit ce-i drept dar in stare buna la pretul de 1000 de dolari. Cred ca asta va fi cadoul nostru de Craciun. Cam expensive ce-i drept da daca tot s-a nimerit… S-a scos Ana cu soacra... Si Maria cand vine bunica-sa si-ii aduce cate o prostioara e in al 9-lea cer si plange dupa ea cand pleaca. Pupici Anei cea cocheta!
Alinaalex cred ca a fost o toana cu gradi, merge bucuroasa si o ia la fuga printre copii cand ajunge desi daca o intreb "mergem la copii" zice ca "nu". Tin pumnii sa vina bebe doi cat mai curand si pupici lui Bond dansatorului cel smecher. L-am admirat in poze.
Poli ai dreptate cu explicatul in limba pe care micutii o stapanesc mai bine. Dar sunt atatea si atatea teorii ca nici nu stii ce sa mai crezi. Ca fiecare parinte ar trebui sa-i vorbeasca doar pe limba lui nativa. Pai si daca tati nu-i acasa si copila cere explicatii sau vrea sa-i citesc cartea ei preferata ce se intampla a fi in japoneza? Sau daca suntem printre prieteni japonezi sa ma apuc eu de vorbit in romana sa nu priceapa nimeni nici o boaba? Eu ii zic povesti si pe romaneste dar vad ca in japoneza intelege mai bine si asculta cu mai mare interes si normal ca pt a o tine atenta o dau pe japoneza…. Asta e, n-o fortez. Daca in romaneste va sti chestiile esentiale, cum sa ceara sau sa intrebe ceva eu ma declar mai mult decat multumita. Am vazut pozele cu Nick cel smecher cu ochelari si la P.C. si pot sa spun ca seamana din ce in ce mai bine cu tati. Tin pumnii sa puteti merge de Craciun acasa! Voi cum ati scapat de suza? Nervi tari cu soacra iti doresc. Astfel de conflicte sunt inevitabile atunci cand are si ea grija de copil. Se intampla si cand il vede 3 ori pe an sa vina cu sfaturi si comentarii daramite asa…
Stefana, ma bucur ca ati trecut cu bine peste “Haluun”… Gandindu-ma la tine am tras o sperietura pe care n-am s-o uit asa usor… In ziua in care citisem mesajul tau, faceam curat si ma prinsese miezul noptii. Tocmai stergeam scarile de la parter cand observ ca tati uitase usa de la intrare descuiata si incep sa ma gandesc la tine cat de inspaimantata erai si sa dezvolt in minte tot felul de scenarii care mai de care mai horror. Si cum eram asa cufundata in ganduri freaky incepe sa cucuiasca chiar la urechea mea ceasul cu cuc (abia pus pe perete in seara respectiva) de-am tipat si-am sarit in sus vreo patru trepte de-odata… In alta ordine de idei cum ati scapat de suza? Ca Maria acum e mai abtir decat niciodata, umbla cu cate doua dupa ea si uneori noaptea cu suza in gura fiind, cere suza…. Ieri a reusit performanta sa bage 3 suzete in gura toate deodata. Am reusit s-o prind si-n poza. Ia uitati aici: http://family.webshots.com/photo/2620429130100292454InnklA
Noe 181 de km pe oraaaa????? Valeeeiii… Si tu il lasi? Ca noi chiar daca suntem pe autostrada eu nu-l las sa depaseasca 120…. Baba pisaloag… da mi-e frica!!!! Succes cu gradi. Si zici c-ai petrecut 3 zile si 3 nopti de ziua ta? Bravoo! Fooooarte frumoasa casa, s-o stapaniti sanatosi! Surpriza? Nici acum nu poate fi dezvaluita? Si eu am o verisoara nascuta in acceasi zi cu tine. E de-o bunatate si-un altruism cum rar intalnesti. Da daca se supara “inteapa” pe toata lumea care-i iese in cale. Da a doua zi ii trece… Tare mult o mai iubesc si mi-e dor de ea….
Catrinel eu Mariei i-am dat vinete in diverse mancaruri ca intrebai mai demult. Salata de vinete nu, pt ca nu prea fac (de lene sa coc vinetele) iar ciupercute la fel, chiar doctoral mi-a recomandat sa-i dau ca cica sunt bogate in fibre si ajuta la digestie. Am reusit sa vad in sfarsit pozele cu dulcea de Oana, imi place mult tunsoarea ei retro, si falcile iti vine s-o mananci! Ma bucur ca e mai bine. Si va urez success cu analizele. Si tati nostru chiar inainte de masa de seara ii da Mariei snacks-uri, porcarii de-a lui, ca el le cumpara, eu le arunc si Maria e teroare cat de mult ii plac. Mai ales ca i le da taica-sau… daca iti zic cum e programul de masa la noi… halandala rau. La ora 3 ia o gustarica la gradinita (masa de pranz fiind la 12) de care eu nu prea sunt multumita, ori inghetata, ori prajitura, ori biscuiti, rareori un fruct a.i. cand vine acasa pe la 4 eu ii dau fructe, branzica, iaurtel. Masa de seara la 7 (mancare gatita obisnuita de care mananc si eu) doar ciuguleste. Vine tati pe la 8 si cat pregatesc eu masa pt el (ca noi mancam chestii diferite) urca sus cu Maria si servesc “antreul” chipsuri sau alte porcarii apoi coboara la masa iar Maria mananca tot ce-i da taica-sau (de la mine nu primeste) si manca bine, orez la greu plus peste sau ce-o mai fi… Cert e ca mananca bine dar ALERGAND… ia o gura mai face o tura se mai izbeste intr-un perete iar mai vine sa ia o gura iar o ia la fuga, cade, se impiedica, se suie pe o masuta si tot asa o tine. Tre sa fie flamada tare ca sa stea in scaunelul ei. Cand o hranesc eu la 7 mai sta dar daca e taica-sau acasa nici o sansa. Asaaa si dupa masa neaparat desertul bomboane, stie cum “le cheama” si pe japoneza si pe romaneste si pe engleza si le cere pe toate cele 3 limbi cand ma fac ca n-o aud….
Mari apropos de cizmulite i-am luat si eu Mariei unele din inlocuitor de piele, neimblanite, mai mult de smecherie, ca pe aici nu e asa de frig (chiar si iarna adidasii sunt mai mult decat OK). Si o imbrac eu frumos in rochita, ii pun cizmulitele si iesim la plimbare. Sin e intalnim cu soacra… Si primul lucru care il spune e ca de ce chinui copilul si-ii pun in picioare incaltari “atat de grele” … pai daca ar mai fi fost si imblanite si din piele cum poarta copilasii din Romania?! Da m-am abtinut, nu i-am dat replica desi m-a enervat! … Rau! Voi nu mai ziceti nica?
Aida ce bine ca ai mai dat un semn de viata! Ma bucur ca Alexandrei ii merge bine la gradi! Am vazut-o vorbind la telefon, e o dulce! Maria nu se joaca singura niciodata timp atat de indelungat… Sa stii ca din “vorbaia” ei eu am distins un How are you” la un moment dat. Spuneai ca iti vine greu s-o trezesti dimineata. La cat merge ea la culcare? Poate i-ar fi mai usor daca ar dormi mai devreme. Maria de cand s-a nascut, n-am avut probleme cu somnul noaptea in schimb dimineata, ceas desteptator… la ora 6, uneori si 5.30 gata… ochii mari cat cepele si chef de joaca… Abia de vreo luna, pt ca o prinde si 11 noaptea se trezeste si ea mai ca oamenii la 7, 7 si ceva….
Tcelen spor la treaba, tare greu tre sa-ti fie fara sot…
Mihaser v-am vazut pozele de la Bazos. Atata toamna… exact asa cum mi-o amintesc eu, m-au facut nostalgica… Bafta la urmatorul examen, lasa ca nu-I o tragedie ca l-ai picat prima data… Aici in Japonia e caz tare rarisim sa se ia carnetul de prima data… eu am o prietena care l-a luat a 8-a oara in conditiile in care conducea cu carnet international de 10 ani, zi de zi… V-am admirat si pozele de la Radna, foarte simpatice oile si ultima poza cu Cristi si tati, cu frunzele rosii pe jos e superba Spor la invatat la master, bravo tie ca ai fost mereu prima fara prea mult ajutor. Pai tocmai asta era si ideea pe care se bazeaza metoda Montessori, copii sa descopere singuri prin joc, in felul asta facand conexiuni si invatand fara ajutor din exterior. E mult mai important ca un copil sa devina independent, sa invete sa se “descurce” singur cu jocurile decat sa i se ofere ajutor sa fie cocolosit si sa i se dea mura in gura. Eu stiu ca in scoli e aplicata in felul urmator: profesorul nu preda, copii folosind materialele care le au la dispozitie descopera singuri, iar profesorul doar ii supravegheaza, dirijandu-i sau sugestionandu-i pe ici pe colo in caz de nevoie.
Tania ce mai facurati cu bona?
Irina v-am vazut pozele, iti sta tare bine tunsa, arati ca o pustoaica iar pozele cu Andrei si cu tati sunt superbe. Anul trecut si eu tot in doua etape i-am facut vaccinul antigripal Mariei. N-a facut gripa, dar a facut pneumonie de 3 ori… Doctorul a zis cica cu cat se imbolnaveste mai des cu atat va fi mai rezistenta… sa dea Dumnezeu ca pe mine m-au terminat bolile si spitalele anul trecut. Spor la slabit sa intri in cizme mai, asa ca “gagicile”…
Ciuf am reusit in sfarsit sa vad si pozele voastre fffff frumoase cu o Eva taaare cocheta super si pozele de la Halloween… m-au dat pe spate costumatiile. Trebuia si tu sa-ti faci fata alba ca gasca ca asa arata gheishele… Zici ca-s date cu cutaden pe fata.Sa stapaniti sanatosi masina. E foarte frumoasa. Da aia a viselor tale cum arata? Si zici ca eu cedat puiutii tai bomboanele in favoarea copiilor din Romania? Mariei pana nu-i golesc punga sau cutia (pe furis) sa vada ea ca nu mai e, face urat de tot. E disperata efectiv, mor cand o vad cum crantzane bomboanele in masele. Ea nu are ce face cu o acadea pe bat intr-un minut… isi umple gura si vine sa ceara iar. Cu ciocolata la fel e disperata… inchipuiti-va ca la 6 dimineata cand se trezeste cere ciocolata… Si daca merg cu ea la cumparaturi stie exact ce vrea. Nu pot s-o pacalesc cu ciocolata alba sau de oricare alt fel ca stie ea mai bine si cedez… si-ii iau ce-si alege si pana acasa tre sa-i mananc pe furis 3 sferturi ca sa vada ca s-a terminat… Daca sunt bomboane le mai ascund prin buzunare da cu ciocolata nu pot si nu ma indur s-o arunc…Cu intarziere un LA MULTI ANI pt Luca sa creasca mare, sanatos, frumos si destept!
Simona cu intarziere si tie iti urez si eu din toata inima un LA MULTI ANI cu sanatate. Ce mai face Edutu? Bebe doi vine sau nu vine? Hai mai zi de voi!!!!!
Catrinutza bine ca ati revenit cu bine! M-am crucit iar citind de conditiile si de “omenia” din spital… Asa am patit si noi in martie… febra, tuse, muci, antibiotic timp de o saptamana la sfarsitul caruia rezultatul, leucocitele in crestere. Si abia dupa inca o saptamana se indura si pediatrul nostru sa-i faca o raza la plamani si voila: plamanul stang putin “atins” in partea de sus. Schimbat antibiotic si dupa inca o saptamana au inceput sa-i scada si leucocitele…Am inteles ca in Romania s-ar face un vaccin impotriva pneumoniei… Mie doctorul mi-a spus ca daca face o data capata sensibilitate si recidiveaza mult mai usor dupa. Nu-ti spun ce morcov am pt iarna care urmeaza ca stiu cum ii tin in picioarele goale la gradi, ca nu au voie decat cu o singura bluza peste camasa de corp, ca la somnul de pranz ii dezbraca la piele si le pune pijamaua fara maieu, bluza de corp etc…. Aici nu se ia temperatura in fundulet sub nici o forma. Cat sunt noi nascuti la ceafa iar dupa ce mai cresc un picut la subrat ca adultii. Mariuca sta cuminte cu fundul in sus? Maria noastra are si ea un fix cu termometrul cum il gaseste in casa cum si-l baga prin tricouri. Odata tot tiuia prin preajma ei si nu stiam ce e… Ea e obisnuita ca noi tre sa luam temperatura in fiecare dimineata ca tre s-o scrim in carnetelul de gradinita.Da la voi asa de cald e de sta fara pamparsi? Mai sa stii ca Mariile astea au fobie de olita ca nici a mea nu vrea sub nici o forma. Cat s-o pun si s-o iau…Vad ca iar suteti cu muci. Sper ca ati si mers la doctor. Eu zic ca va fi ok Mariuca. Stii cum arata cardul nostru de la doctor? Fiecare luna e incercuita, ceea ce inseamna ca in fiecare luna l-am vizitat. Uneori erau numai muci, alteori rosu in gat, alteori haraiala in piept, alteori virusache care dadea febra, de fiecare data altceva. Si numai cand vedea numele gradinitei de pe fisa, fara a o mai consulta ne putea spune ce are… Singura luna neincercuita e august cand am fost in Romania. Lasa ca o sa fie bine si Mariuca va deveni din ce in ce mai puternica. Am cautat da nu am gasit decat in japoneza si nu mare branza decat prin auctions ca aia pe site-ul lor nici macar nu au poze, asa ca am fotografiat catalogul special pt tine: http://good-times.webshots.com/album/561466732iwRtAa
Andreea scriai de somnul cu capul spre rasarit, sa stii ca asa e si la japonezi, neaparat spre rasarit si niciodata spre apus (asa se pun mortii) Chiar asa ce-a facut domnisoara bona de te-a mahnit atat de tare? Foarte bune ca ai pus pus piciorul in prag, tu o platesti, e casa ta, copilul tau, ai toate drepturile.
Carmenpit eu cand o intreb pe Maria ce vrea sa-i aduca Mosul spune ca vrea o minge…
Claudia v-am vazut pozele chiar intr-o dimineata cand m-am trezit si am avut o zi minunata to timpul cu imaginea de taram de basm in minte. ABSOLUT SUPERB! De ce sa nu-l duci pe Vladut pana la 4 ani la gradi?
Danybv bine ai venit la noi! Ti-am admirat pozele, esti o frumoasa! In burtica e Andrei sau Maria? Andrei seamana mai mult cu tati? LA MULTI ANI de ziua ta.
Gabifer nu am cuvinte… Sincere condoleante sis a te intareasca Dumnezeu sa treci cat mai repede si mai usor peste marea pierdere…
Doublemom un LA MULTI ANI intarziat si pentru tine, sper ca nu te-au rapus gogosele, hai mai spune-ne cateva vorbe despre ele si poate ne incanti si cu ceva poze.
Maria a inceput sa vorbeasca bine in propozitii, de ex cand cauta suza spune “unde am pus suza?” vorbeste mult si scoate perlute, de ex ieri se juca si vorbea de una singura. Spunea “haidem cu totii, cu totii sa mancam impreuna bomboane, muntele este inalt…” dupa aia seara la baie eu stateam pe marginea cazii cu picioarele stranse si probabil se intrezarea un firisor de stiti voi ce… caci numai ce-o vad ca arata cu degetul si-mi spune “ti-a crescut coada!” Are o prietena mai mare de 5 ani cu care se joaca in fiecare zi, merg la aceeasi gradinita si dupa gradi e disperata dupa ea, o striga “Yuna vino incoace” “hai sa ne jucam” “vreau sa ma joc cu Yuna” “vreau sa merg la Yuna” “Vreau sa vina Yuna” La inot s-a facut o luna jumate de cand mergem cu succes, e la clasa de bebei unde intru si eu cu ea, dar de la doi ani poate intra la juniori unde va fi numai cu sensei. E fain ca facem tot felul de exercitii in piscina, ei nu prea ii place la program, e innebunita sa sara in apa de pe margine si sa adune bilele in rest face scandal. La sensei nu vrea deloc, numai “mami mami” si cand tre sa facem cate un exercitiu care ei nu-i place tipa imi spune si “yamete” (inceteaza!) pe japoneza si “gata” pe romaneste ca ma intreaba lumea pe acolo ce e “gata”.
Cam atat, ce sa va mai spun… aaa din ciclul mami se distreaza, saptamana trecuta m-au invitat in disco niste prieteni peruani. La inceput nu prea am luat-o in serios dar du pace m-am gandit mai bine am zis de ce nu. I-am spus lui tati si nu cred ca m-a crezut ca vb serios, a zis “aha bine” dar cand a vazut ca ma imbrac, si chiar am de gand sa merg nu mai contenea cu intrebarile “ cum da chiar te duci? Da nu glumesti? “da sigur?” “da cu Maria ce faci? “pai o adorm si ramane cu tine.“i-am raspuns si facea “vai vai ce mama esti…” Am iesit pe usa pe la 12 fara ceva si peste 10 minute ma suna sa ma intrebe daca nu cumva mi-am uitat portofelul acasa (imi luasem altul mei micut cu mine) si numai ce o aud pe Maria ca izbucneste in plans. Intreb ce s-a intamplat si-mi spune ca tocmai a cazut din pat… Inchid si-ii zic s-o linisteasca in 5 minute ma suna iar ca nu poate. Ma intorc acasa, se linistise deja, in 5 minute o adorm la loc. Plec iar cu inima indoita si cu telefonul in mana sa-l aud, dar a fost ok. A fost fain, pe la 2.30 a inceput sa cante o banda de mulatri dominicani ultimile hituri dance, de-am dansat mai sa tocesc tocurile la cizme…. Si fara intaritor, ca eram cu masina…. Imi imaginam ca beam gin tonic (era doar tonicul fara gin) oricum gustul nu-l mai tin minte ca sunt ani buni, asa ca a fost tare frumos. Doar c-am plecat “fix in mijlocul petrecerii” pe la 4 si ceva (au mai cantat pana la 6) caci a doua zi de la 9 aveam meditatii.
Cam asta ar fi aventurile noastre. V-am pupat si multa sanatate la toata lumea!
alinaalex spune:
Alorea, Yahoo photos s-a inchis in octombrie, trebuia sa muti pozele in alta parte, de aia nu le mai ai.
Hmmm, nasol ca stati cu socrii...pe mine si maica-mea ma enerveaza daca stam impreuna mai mult de 2 zile. Noi dupa nunta ne-am mutat imediat in chirie, in blocul vecin, desi mama sta singura in 3 camere si se mirau toti vecinii ce ne-a apucat si cum de nu incapem si noi. Dar a fost mai bine asa, n-am avut discutii, pt. ca inevitabil ajungi la un mom. dat la discutii. Iar peste cateva luni ne-am luat apartamentul, care este in alt cartier, asa am vrut noi. Nu ca nu ne-am intelege cu paruntii, dar repet, e mai bine asa, cel putin asa e la noi. Tin minte ca soacra-mea, care si ea sta singura la casa, isi pusese sperante ca vom sta cu ea, n-a vb. cu noi un an pe chestia asta, ca n-am vrut sa stam acolo. N-aveti posibilitatea sa luati un credit pt. un apartament ? si daca e mai mic, dar macar sa fie al vostru? eu zic ca asta ar fi cam singura solutie.
Nshiro, vai ce mare figura e Maria! de fiecare data cand scrii mor de ras la minunile pe care le face ea!
Dar asta cu 3 suze in guritza m-a dat gata! ![]()
![]()
mortala poza! si ma tot mir de cate vorbeste ea deja! si Mar si-a dat drumul la guritza, mai ales de cand cu mersul la cresa, dar abia acum incepe sa lege propozitii de 2-3 cuvinte.
Ah, apropo de cioco, sa stii ca lui Marc nu-i place ciocolata de nici o culoare! nici dulciurile in gen. Preferata lui e carnitza, la fel ca tati lui. Si de la gradi primeste zilnic pachetel pt. acasa, cate un baton de Nesquik, Kinder, sau altele cu cereale si ciocolata, sau budinca, dar nu le papa. Nu-i bai, ca le mananc eu
In schimb imi cere "bombo", adica ii dau niste pastilute de Ascovit, cu vit. C si dupa alea e topit. Ca restul bomboanelor nu-l tenteaza.
Claudia, chiar asa, de ce sa nu-l dai la gradi pana la 4 ani??? Imunitate sigur n-o sa faca stand acasa. Eu n-am mai auzit de astfel de sfaturi. Pai cum era in epoca de aur cand multi copii erau dati la cresa de la 3 luni si n-au patit nimica? Si nu erau atatia copii bolnavi ca acum...Am citit ca , dupa ultimele studii, medicii recomanda integrarea in colectivitate cat mai repede, inainte de 2 ani. Parca si Aalina zicea de chestia asta. Eu l-am dat la 1 an jumate pe Marc la cresa si sunt mai mult decat multumita. Nu se compara cu statul acasa. Nasii mei au un baietel de 4 ani, abia in toamna l-au dat la gradi, dar n-a mers decat 3 zile. Au renuntat, au iarasi bona, pt. ca s-a imbolnavit din prima si facea niste istericale intre copii...
Aseara butonam telecomanda si am dat peste un documentar la Antena 3 despre bone si crese in SUA. "Bone, minciuni si camere video" se numea, de fapt se referea la noua moda in state de supraveghere video in case si institutii. M-a oripilat. Cica 7 din 10 bone sunt violente cu copiii, ii maltateaza, neglijeaza. Si au prezentat niste cazuri socante. Nu-mi vine sa cred. ![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
Salut!
Catrinutza am vazut pozele...am inteles si eu cine-i Meme...si eu ii mai spun asa lui Cristi pentru ca e purtator de memenute (izmenar)
Alinaalex cred ca a fost scary rau documentarul ala ca am mai vazut un post al unei mamici oripilate la Odisee...Mai bine ca nu l-am vazut!
Inca nu il duc pe Cristi la cresa ca oricum o sa vina examenele, lucrarea de disertatie si o sa stam mai mult pe la mama...Asa ca m-am gandit sa ii caut ceva pentru la toamna...Atunci o sa fie si bebelusul mai mare si sper sa ma descurc.
Rocsana ma bucur ca ti-au placut pozele noastre! Cat despre permis cea mai nasoala chestie e ca nu imi mai doresc asa mult ca inainte sa sofez, acum ca sotul a devenit expert...Dar oricum o sa mai iau ore cu altcineva si o sa mai dau si in decembrie!
Super ca ati gasit pe yahoo jocul la numai 1000$...nu-i bai ca nu e nou! Mare vorbareata e Maria! Ce fain ca mergeti la piscina...noi nu cred ca avem unde...se faceau cursuri ptr bebei pana la 16 luni...noi avem 19!
Fetele noi incercam sa invatam berbecu pe olita, insa nici in ruptul capului nu vrea sa faca in ea...L-am lasat fara pamapers si s-a pisatit de 4 ori pe el l-a interval de 1/2 de ora si cand il certam sa faca pe oala dadea din cap ca nu vrea...dar o sa luam si adaptor de wc si o sa ne inarmam cu multe perechi de chilotei, pantaloni si rabdare si o sa-l dezvatam de pampers...oricat de bune ar fi astea noi cu lotiuni si elastic!
Va pup! Sa aveti un weekend minunat! Noi o sa-l avem cu siguranta ptr ca ne soseste noua masina de spalat cu uscator si super silent...asta ca sa ne usuram misiunea...No pampers!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
carmenpit77 spune:
Rocsana m-ai dat pe spate cu disco. brava tie!
Si eu pot pleca nu zice sotul nimic, dar nu am plecare si nu am nici prieteni care sa mai fregventeze iesirile.
danybv spune:
Buna fetelor.Am reusit si eu un pic sa intru pe forum ca bebe Andrei nu ma lasa deloc .Are chef de joaca si el nu intelege ca mama mai are si alte lucruri de facut dar asta este .
nshiro, iti multumesc mult pentru compliment.In burtica acum se afla Maria.Asa este ,Andrei seamana leit cu taty , de la mine nu a luat nimic.In rest va doresc sa fiti bine cu totii .
la toate mamele si bebeii vostri.
danybv
32
Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
micaalsa spune:
Catrinel, cartofii fierti nu sunt indicati pentru scaunele diareice. Cand am fost internata cu Iulia (faza cu enterocolita), doctora mi-a zis sa-i scot din start din alimentatie. Nici in supica n-am avut voie sa-i pun, doar morcov si orez. La fel si patrunjelul radacina, pastranacul, telina ...
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
alorea16 spune:
Alinaalex sincer iti spun ca in momentul de fata nu avem nici o posibilitate sa ne luam un apartamen.Nu avem salariile mari pentru a ne incadra la un credit pentru apartament iar banii de avans de asemenea nici pe aceea nu-i avem.Nici o banca nu de da un credit. Acum sunt in cautarea unui loc de munca pentru ca eu am lucrat ca educatoare 5 ani iar salariile in invatamant sunt mizerabile. Anul acesta m-am inscris si la facultate in speranta ca voi gasi ceva de lucru mai bine platit ca doar cu liceul pedagogic nu te angajeaza nimeni.Nu mai spun cu ce bani sa cumpar un apartament ? 
![]()
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Qamar spune:
ningeeeeeeee!

Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
gabi_fer spune:
Buna ziua mamicilor!
Azi este prima zi dupa mortea tatalui meu cand am zambit cu adevarat. Va multumesc ptr parerile de rau, este adevarat in astfel de momente nici-o vb nu-ti poate alina durerea dar tb sa mergem mai departe. De citit eu v-am citit zilnic dar nu am fost in stare sa scriu nimic.
Acum sa va spun si motivul ptr care azi chiar am zambit. In drum spre birou eu trec pe lnaga o gradinita de stat, vreau sa va spun ca in dimineata asta toate gemurile gradinitei erau pline de capete de copii ce topaiau de bucurie ca afara ninge. Aveau niste fete...! Credeti-ma ca mi-au dat lacrimile de fericire.
Acum va las ca tb sa ma apuc urgent de treaba, am sa incerc sa revin mai tarziu.
Va pup pe toate!
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006