* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)
Raspunsuri - Pagina 4
catrinutza spune:
repejor, repejoir ca avem multe de facut mai ales ca iau fata mai devreme azi, ca-i w-e de dezinsectie....
La capitolul muci stam excelent 
...am luat-o de aseara cu tratamentul homeopat special pentru raceala, i l-am mai aplicat o data si dimineata si s-o mai prind si diseara si sa vedem ce si cum...ma gandesc ca vine w-e si sta acasa si poate o mai dreg un pic, ca azi-noapte n-am dormit de nervi si suparare....
deci...
Miha....e clar ca nici nu mai are rost sa il duci acum, daca tu poti sta acasica cu el linistita...dar daca intentionezi sa il duci la un moment dat, ai mare grija sa nu coincida cu nasterea de bebe2...
Si oricum ai mare grija cu virozele astea care bantuie acum...si pt tine si pt Cris...
Asteptam vesti de la vizita la medic...vreau si iooooooooooo
burtik nou....
Stefanna...multam fain pt urari... pt socri: dinamita, bazuca, bomba atomica...ma refer la cei care nu isi stiu limitele si nu inteleg ca ei sunt bunici si ca daca ei nu au putut sa isi cresca cum au vrut copiii, pe mine ma lasa rece chestia asta. Aplic si io nesimtirea mai nou si raspunsuri de genul "special o las mai dezbracata, pentru ca imi place cum raceste" si zambesc candid...dar ca si catrinel, ca si tine, numai gandul la ei imi fac tensiunea 24...si n-as avea nika cu ei daca ar asculta macar o vorba din ce zic io si nu s-ar mai da experti in copii altora, chiar daca le sunt bunici....o sa revin mai tarziu doar cu vreo doua povesti, ca sa intelegeti despre ce vorbesc
Alorea...cred ca tocami ti-am raspuns si tie ![]()
...si mai intra macar si zi "inca traiesc"...
Alina...ce sa zic??!!! incepe sa ii placa, sa realizeze ca n-are alternativa![]()
...i-am dus o sacosa plina cu jucarii de acasa, si ieri dimineata si-a mai umplut ea una, pe care a tarat-o cu stoicism de la masina pana acolo...chiar daca mai maraie cand ajungem acolo, coopereaza la imbracat...cateodata mai intru special dupa ce o baga in clasa (chipurile uit sa ii dau biberonul cu ceai)si sta cumintica la masa si papa...acum sper sa ii tina obiceiul si sa nu se schimbe foaia...tantile alea de la cresa imi zic tot ce face ea, cum papa, cum doarme, si in general se pupa cu ce ma astept eu pt ziua respectiva (ca o vad de dimineata cam cum e)...si faptul ca la plecare le pupa, io zic ca rau nu-i fac, nu de alta dar pe mine m-a pedepsit cand i-am dat una la scutec si nu m-a pupat vreo doua zile...
cresa e ok, din toate punctele de vedere, chiar daca e de stat...la capitolul mancare sa zic ca-i cam asa si asa, in sensul ca nu le dau fructe in fiecare zi sau sa zicem ou la micul dejun...dar la 40.000 lei pe zi nu ma astept sa le dea caviar si homari...
Iar Marc probabil ca la cate imbolnaviri a avut pana acum s-a imunizat...noi am avut una si buna anul trecut, tot cu internare si de atunci i-a curs nasul o singura data si atat...si probabil ca aprins-o nepregatita din punctul asta de vedere....
Fug si revin mai tarziu poate si cu poze noi...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI,SF. MATEI!
TILI,MP,TECLA,sa va traiasca puii si sa va aduca doar bucurii!Si sa va fie sanatosi si cuminti!
Aceleasi urari va transmite si Bubu care,de ieri il tot striga pe Mitei-cu i din a,intelegeti voi(Matei al ei din parc).
Fetelor,mi se pare mie sau MP nu mai este pe listuta noastra?De ce nu mai da niciun semn?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
catrinutza spune:
si cateva poze cu poznasa atomika....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Catrinel_17 spune:
ALOREA, Uof…. Nasol subiect!!! Dar incercati sa nu vorbiti de fata cu copilul… daca chiar trebuie sa aveti discutii din astea. Nu le poti evita? Asta e chiar culmea sa se bage chiar atata. Si ai mei se baga, se baga intr-una, dar nu vorbim de fata cu oana. Si cand zic ca se baga, ma refer la sfaturi, la faptul ca se baga inaintea mea ca sa o ia pe Oana in brate, ca “de ce-i dau paine din aia”, etc. Asa ca am uneori nervi cat casa si dupa ce vin acasa am noroc ca soacra-mea pleaca si raman numai cu oana.
Eu zic sa nu ii bagi in seama, asculta si nu zi nimica, chiar daca iti vine greu. Si fa cum vrei tu sa faci.
AAAAA, STEFANNA, si eu fac asa, nu bag in seama sfaturile (“ca de ce ii dau numai 2 perechi de sosete sin care una cu talpa mare de plastic) si nu ii dau papusi seriosi copilului, ca e rece pe jos”). Si tac si o las sa zica si fac ce vreau eu. M-a acuzat dupa aia ca “sunt o persoana rece”. In fine. Da, am devenit si eu (mai) acra cu ei, cred ca asta e evolutia fireasca a lururilor
Asa-i ca daca (de ex) iti spune sa ii dai fular mai gros, i-l dai tot pe ala subtire, desi de fapt voiai sa ii dai unul mai gros, dar fiindca ei au spus (si cum au spus), simti dorinta irezistibilaaa, sa faci fix invers? Eu asa simt….
Da, MIHASER, si tu l-ai si cunoscut pe tata socru
Bafta la control, sa ne zici cum a fost!!
si distractie placuta cu masina noua, te invidiez!
ANDREEA, cand mai pui poze cu Bubu?
NSHIRO, ce rabdare ai avut, zau asa…. Nu cred ca as fi rezistat. Dar sa stii ca si eu fac parte din clubul celor care de jena cumpara tot felul. Deja de doua ori am facut niste asigurari total aiurea (bine ca nu costau decat foarte putin…) si pe urma pot sa le anulez. Dar totusi… mi-a placut mesajul tau, l-am citit tot si l-am savurat, parca eram acolo ![]()
Fetele, intrebare (ca am confruntari cu socrii
) cartofii fierti sunt mancare de regim (la diaree) sau nu????
Oana e OK, nu mai are diareee de mult, e totul bine, dar inca nu am rezultatele de la a doua coproculturaaa!
Are numai mucei si tuseste. Acuma dupa ce i-am dat sirop de tuse nici nu prea mai tuseste. CATRINUTZA, poate e o raceala inofensiva, aici toti copii pe care ii stiu sunt mucosi!!! Da-i inainte cu homeopatia, si oanei ii prieste. Ce ii dai?
alinaalex spune:
Catrinutza, tu poti sa duci plasa cu jucarii la cresa? pe noi nu ne lasa cu nimic, adevarul e ca au sute de jucarii oriunde vezi cu okii, in schimb ne lasa sa mai aducem cate una acasa, daca cumva Marc se atasaza de vreuna. In afara de hainutze de schimb chiar nu ducem nimic. Nici macar sticlutza de ceai sau apa. Are acolo una personalizata. Stai linistita, nici Marc nu manaca homari sau caviar ![]()
, desi la noi taxa de masa pe zi e de 12,5 RON, asta pe langa taxa de 5 mil, dar pot sa spun ca mancarea e super buna, 4 mese, in fiecare zi alte feluri (ceea ce acasa...sa fim seriosi...daca aveam eu chef sa gatesc zilnic tz feluri...): dimineata cereale/ cremvusti/ painica prajita/ soldatei cu pateu/unt, etc., la 11 masa de fructe, la 13 supica si felul 2 (gratare/snitelas etc. cu tot felul de garnituri), iar la 16, dupa somnic, o gustare plus ceva la pachet - iaurt, budinca, baton cu cereale, etc. Deci e mai mult decat ok. Daca as manca si eu zilnic acolo, sigur as pune ceva kile
...chiar am nevoie!
Marc s-a smecherit, in sensul ca mai nou altoieste copiii....de unde pana nu demult era ciuca batailor, adica il pocneau toate fetitele si el nu riposta, prefera sa planga sau sa stea resemnat, acum s-a facut al dracu'
Pe Georgi, prietena lui o pocneste peste botic de cate ori are ocazia, de a ajuns saraca sa clipeasca speriata cand se apropie de ea (dar tot nedespartiti sunt), o mai si musca, pe mine la fel...si se imbranceste cu toti copiii de prin parc daca indraznesc sa-i ia vreo jucarie, lupta pt. orice lucru, numai sa feie al lui. si asta, of course, de cand merge la cresa. Acolo s-a antrenat, desi educatoarele zic ca nu prea se bate, i-o fi rusine de ele, ca fata de mine, ce sa spun...
Miha, la cresa nostra este o mamica (care e si colega la spital cu mine) gravidutza in luna a 8a, care vine zilnic cu baietelul de 1 an si 8 luni. Nici ei n-au avut probleme, ca noi, in afara de o viroza mica. Nu-i lege ca se imbolnavesc, io zic ca depinde si de copil.
Bafta luni la eco, neaparat sa intri sa ne povestesti despre samburica! Ooau, ma ia cu emotiii cand ma gandesc...si io vreeeau o burtica!!!
Andreea, chiar , acuma am vazut ca intr-adevar MP nu-i pe lista! s-o fi scos singura? oare de ce? n-a mai dat un semn de prin primavara, cand s-au intors in Buc. Ce mai fac oare? s-o fi suparat pe noi?![]()
Io la capitolul socri chir nu am ce sa va spun...ca ai mei nu ne cauta aproape deloc...soacra-mea a venit o singura data la noi anul asta si ne-am mai intalnit de ziua ei, iar socru-meu, mai rau, nu l-am mai vazut de un an. Pe de o parte, nu ma deranjeaza asa tare, in semnsul ca suntem lasati in pace, dar pe de alta...imi pare rau ca Marc nu-i cunoaste bunicii...nasol...![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Catrinel_17 spune:
Mey, da' pe bune, nu exista echilibru cu bunicii astia. Ba nu dau deloc ochii cu nepotii, ba te seaca cu sfaturi si te enerveaza de mori. Culmea, pe cuvant! Sper ca io sa tin minte chestiile asta, pe bune, trebe sa le scriu undeva, sa le citesc la batranetze, daca oi ajunge bunica ![]()
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Catrinel cartofii copti stiu ca erau buni pt regim (cred ca te referi la acel regim pt scaune moi) dc nu este asa scuze ca m-am bagat ca musca in lapte.
Fetelor cred ca Ali a inceput sa se uite cam mult la desene. Am hotarat sa-i schimbam televizorul in camera(care este cam mica) si sa-i luam normal un Tv cu diagonala mai mica.
alorea16 spune:
Seara buna fetelor.Multumesc mult de sfaturi STEFANNA, MIHASER, CATRINUTZA, CATRINEL, ALINAALEX
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
aalina2003 spune:
Fetelor, am si eu cateva povesti horror cu soacra, da'acu'nu pot scrie.
Scurt, Catrinel, eu pentru diaree stiu asa:
Banana
Rice (orez fiert)
Apple juice (suc de mere)
Toast, (paine prajita),adica BRAT , pe verticala, de jos in sus.Astea cred ca le stiu de la Ciuf. In plus:
-ceai de menta
-morcovi fierti (cruzi=laxativ)(Ana primeste in loc de asta borcanase cu morcovi de la Hipp, foarte dulci, gustoase, incomparabile cu morcovii fierti)
Ai primit rezzultatele la analize?
Atat, despre cartofi fierti eu stiu ca sunt laxativ+baloneaza, despre cartofi copti nu stiu nika.
alorea16 spune:
Scuze fetelor am intrat asa scurt din cauza puiutului care m-a vazut imediat ca umblu la calculataor si hop si el. A devenit un nazdravan de nu se poate unde ma duc " mama" si ma ia si de mana ca nu cumva sa plec fara el. E un mare mofturos si nu prea mananca decat cu ce a fost obisnuit. Refuza o mancare noua. Spre de ex noi inca nu mancam soldatei . Bine are 8 dinti si 2 masele dar inca nu vrea sa mestece inghite mancarea asa nemestecata.Eu trebuie sa-i pasez bine mancarea sau daca sunt fructe sau branzica trebuie date prin blendar ca daca nu vomita. Ce va ziceam la capitolul diversificare stam cam prost.
Iar povestea cu socrii este ... nu stiu cum o s-o rezolvam . Stam cu ei de 7 ani , discutii au mai fost dar de cand a aparut copilul sincer va spun au devenit imposibili. Am vrut sa incep serviciul dar nu m-am putut duce decat 2 saptamani deoarece ma minteau. Am spus totul pana la copil.Ii intrbau ce a facut si zicea " a ff bine a mancat , adormit ,etc" Si cand colo copilul meu vomita aproape dupa fiecare masa.Am devenit agitata iar cand le ceream explicatii imi ziceau " a si daca iti ziceam ce mai faceai"
Sincer am incercat intoate felurile sa ma port si nu am reusit sa ajungem la o cale de intelegere.
Haideti ca m-am luat cu problemele mele si am uitat sa urez sarbatoritilor de astazi " LA MULTI ANI" de Sfantul Matei 
CATRINUTZA am vazut pozele sunt superbe
Eu inca nu am pus poze ca am descoperit ca nici pe cele care le aveam nu le mai am. Sper sa ma dumiresc si eu care este probleme.
Va pup dulce si va urez un week-end placut
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA