* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)
Raspunsuri - Pagina 3
Catrinel_17 spune:
NOE, misto poze, misto hogeac!! cu canapele albe, se vede ca-ti place riscul
vaz ca poze de la cheful propriu zis nu ai pus ![]()
CIUF, am vazut asiaticii - cool! dar Luk a fost cel mai dulce! vad ca americanii chiar se dau in stambe cu costumatul asta, pe bune...
ANDREEA, iti tin pumnii. sper sa se trezeasca fata la realitate. are nevoie de un dus rece, din cate imi dau seama, si cred/sper ca i l-ai aplicat!!
azi trebe sa sun sa vad cu rezultatele Oanei... am emotii. In plus, m-a enervat soacra-mea azi. chestii mici, dar zau ca daca se aduna, iti vine sa-ti iei campii. se poarta tare bine cu oana, totul Ok aici, (na ja, poate un pic exagerat, cocolosiri, infofoliri,etc) dar pe MINE ma enerveaza. Cea mai buna solutie este gradinita, dupa parerea mea. eu sunt asa de multumita cu gradi asta part-time... pacat ca este part time!!!!!!!! Poate la anul...
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
NOE, misto poze, misto hogeac!! cu canapele albe, se vede ca-ti place risculvaz ca poze de la cheful propriu zis nu ai pus
CIUF, am vazut asiaticii - cool! dar Luk a fost cel mai dulce! vad ca americanii chiar se dau in stambe cu costumatul asta, pe bune...
ANDREEA, iti tin pumnii. sper sa se trezeasca fata la realitate. are nevoie de un dus rece, din cate imi dau seama, si cred/sper ca i l-ai aplicat!!
azi trebe sa sun sa vad cu rezultatele Oanei... am emotii. In plus, m-a enervat soacra-mea azi. chestii mici, dar zau ca daca se aduna, iti vine sa-ti iei campii. se poarta tare bine cu oana, totul Ok aici, (na ja, poate un pic exagerat, cocolosiri, infofoliri,etc) dar pe MINE ma enerveaza. Cea mai buna solutie este gradinita, dupa parerea mea. eu sunt asa de multumita cu gradi asta part-time... pacat ca este part time!!!!!!!! Poate la anul...
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
sanatate multa Oanei

si pe mine ma enerveaza socrii
daaa, toata lumea zicea sa nu ne luam canapea in culoare deschisa, dar asa ne-a placut cel mai mult si nu regret
poze nu am pus publice, ca nu cred ca sunt de acord oamenii...deh, daca am VIP-uri in cartier
pupici!
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Qamar spune:
ciuf, super pozeleeeeeeeee!
Ce mai citim noiThe moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
carmenpit77 spune:
Multumesc fetelor ca ma incurajati cu inceperea serviciului. Pt moment Ali o sa ramana cu parintii mei care oricum se muta la mine iarna. la primavara mai vedem. Eu am fost pe 20 septembrie, cand am inceput sa caut sa-mi schimb serviciul, sa o inscriu la cresa in cartier langa mine dar normal era tarziu si nu mai aveau locuri. De bona, ami ales dupa ce v-am citit pe voi, nu cred ca se pune problema. Uf ce dificil este la incepu si eu sunt si genul care ma consum si pun suflet cand e vorba de toti cei dragi
catrinutza spune:
fetelor, va rog....

-ma...imi vine sa urlu, sa impusc si eu pe cine apuc...merge doar de 4 zile la cresa si deja azi am luat-o plina de muci si cu nasul infundat...sa urlu..si asta dupa ce azi-noapte n-am inchis ochii mai deloc de cat a plans de buba pe care mi-o arata la gura...inca nu stiu daca era vorba de vreo durere de gat sau de ultimul canin care a invins gingia...clar este ca sunt intr-o stare de tot kko...si zau ca am prins frica si unui amarat de muc...
PS: Ciuf si Diana...vazui poze de poze...

revin maine...sper din suflet intr-o stare mai buna...si fara muci de mariuc...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alinaalex spune:
hello!
profit de ocazie sa intru la ora asta, asa devreme (pt. mine), ca Marc a reusit performanta sa se naneasca inainte de 21 (ora lui obisnuita = 22,30-23) si asta dupa ce ca dimineatza cu chiu cu vai l-am trezit la 9 si ceva si bineinteles, ca de obicei, am ajuns ultimii la cresa. Nani-nani la cresa cica a facut doar o ora jumate, de aia a cazut asa "la datorie" in seara asta![]()
![]()
Noe, faine poze, faina casa, fain tort , fain living, etc.
mi-au placut mult perdelele portocalii, canapeaua alba si papica de pe masa 
Andreea, dar ce a facut bona, chiar asa, de te-a suparat atat de tare???
am intrebat-o pe maica-mea: stie de o familie cu numele asta, dar f. vag, nu-si mai aduce aminte daca stateau langa dispensar, au trecut multi ani de cand am plecat noi din Suplac...atata am putut afla, sorry...dar tu cum de ai ajuns sa cununi in Suplac? poate ii cunosc pe fini? avem multe cunostinte de acolo, dar majoritatea s-au mutat intre timp in Oradea.
Catrinutzo, nasol! sper sa fie bine Mariuca si sa ramana la stadiul de muci...sa nu se mai imbolnaveasca adica, ca[ti trecut prin multe si asa! ce zice, ii place din nou la cresa?
Noi, sa bat in lemn, suntem chiar ok. De cand cu cresa, Marc n-a lipsit decat o zi , si aia ca am tinut eu mortis sa stea acasa, desi nu facuse febra si doar tusea, iar raceala aia o luase de la mine, ca am fost cobza 2 saptamani. Si am vazut ca nici ceilalti copii de la cresa nu lipsesc aproape deloc, serios...la cresa noastra sunt doar 13 copii, nu stiu daca asta o fi neaparat motivul...adica trag de aici si concluzia ca oradenii ori is saraci, ori zgarciti, dar una peste alta mie imi convine ca sunt numai atatia copii
... au grija de ei, Marc s-a schimbat mult! in sensul pozitiv, bineinteles... la cate povesti am auzit despre colectivitate, de cat de des se va imbolnavi...acum chiar nu stiu ce sa mai spun, poate noi suntem norocosi! cert e ca atunci cand era acasa, in special in primavara si vara am trecut dintr-o raceala in alta! culmea!
Ciuf, super pozele de la petrecerea de Halloween! vai ce drag mi-e Luca, cum sta el acolo ascuns langa tine! nu ma mir ca s-a speriat saracu', chiar erau scary figurile alea! voi ati fost cool!
bine-bine, dar poze de la cheful lui Luca nu ne pui?
Dianad, sanatate lui Alex! lasa ca nici sotul meu nu-i mai breaz...mi-a busit masina, capota chiar in fata e un pic infundata, nu-i chiar mare scofala, dar asta inseamna din nou service... el zice ca un camion a dat in spate si l-a lovit. Asta e. masinutza mea nu are decat un an si ceva si deja a fost busita si zgaraiata de cateva ori, pur si simplu nu are noroc! ![]()
Nshiro, ce m-a distrat faza cu 'saru-san'
!
Maria e o fetitza dezghetata si nu stiu zau daca are nevoie de metodele alea...
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alorea16 spune:
Fetelor ...
nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine?
Nu am mai intrat de foarte multa vreme dar de citit v-am citit pe sarite dar decuperai ![]()
Sper sa nu fiti forte suparatedar de cate ori ma hotaram sa va scriu ba se intampla cate ceva ba puiutul meu era calare pe mine. Noi nu mi putem folosi calculatorul ca defiecare data cand ii dam drumul el vrea "lala". Am trecut si prin perioade grele dar asa este viata cu urcusuri si cu coborasuri. Ne-au iesit si noua 2 maselute
dupa atatea nopti nedormite.
MIHASER sanatate multa si felicitari pentru bebe 2. Trebuie sa fie foarte frumos sa traiesti din nou aceleasi sentimente
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
alorea16 spune:
GABI FER condoleante
Sper sa treci cu bine peste aceasta pierdere pentru cel mic ca el sufera cel mai mult
CIUF super pozele
Fetelor care stati cu socrii? Cum va descurcati? Vreau si eu cateva sfaturi de la voi pentru a-mi creste puiul in asa fel incat sa nu simta acele discutii dintre noi. Mai ales discutiile in care eu sunt criticata ca nu as da o educatie cum trebuie copilului.
Cu toate ca cel mic cred ca simte si este foarte agitat ca am zile in care nu ne intelegem deloc. Nu as vrea peste nu stiu cati ani sa ma judece ...
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Stefanna spune:
Salu fetele... pic din picioare, dar cand am vazut ca ati atins un "subect" asa delicat precum socrii, va implor , cand gasiti solutii sa le scrieti cu bold si dimensiunea 40, ca nu cumva sa le ratez.Eu am avut o vara de cosmar din acest punct de vedere.... acum mi-am format un fel de limite.De fapt am devenit acra, si orice zice legat de cum sa alimentez copilul, sau sa il imbrac, zambesc in coltul gurii si trec mai departe.De cand sint acra nu ma mai ia de papagal, si mi-e mult mai bine.Problema e ca si eu simt ca tine Catrinel.. nici macar nu imi trebe acum motiv ca sa simt ca imi creste tensiunea.
Noe pupam frumusete de Bia... apropos, acum cand o strig pe Nicola , Nicola, ea scoate sunetul ala care exprima negatie( nu stiu cum sa il exprim in scris) si imi spune BIA... so,Nicola nu prea mai exista.Am ajuns la Bia.
Catrinutza sanatate la gaza, si muci "nevinovati".
Gabi_fer putere si credinta ca ceea ce omul nu poate alina, Cerul vindeca.. greu de crezut cand suferi, dar verificat prin experienta.
In rest fetele, ganduri bune pt toate, ca mai mult nu mai sint in stare.
mihaser spune:
Saluti!
Noe si eu am vazut pozele...si mie mi-a placut la nebunie canapeau, dar si toate bunatatile pe care le-ai pregatit...Si eu vreau un living alb...l-am si descoperit la Ikea pe cel ideal
. Oricum pentru canapea poti sa faci huse...rosii, portocalii si e chiar faina. Vreau si eu!
Ciuf tu intrebai daca avem aparatura mai iefitina aici...pai e de trei ori mai scumpa...Un laptop IBM care la noi era cu reducere vreo 40 de mil l-a luat cumnatul meu din State cu 670 $...Iti dai seama ce diferenta! Abia astept sa ni-l aduca de Craciun.
Alorea bine ati revenit! Mulumesc pentru felicitari...abia astept si eu sa vina din nou un micut pe lume!
Vreau sa-ti spun ca mama sta cu parintii ei si tot nu se inteleg...eu fac mereu arbitraj pe acolo de cate ori ma duc...cat sunt eu nu se ciondanesc, dar dupa...Motive se gasesc intotdeauna!
Dianad imi pare rau ca ati zgariat Fiesta...a noastra e in stare mai buna pentru ca eu inca nu mi-am luat carnet...Sunt curioasa dupa daca v-a mai fi fara zgarieturi. Ne-audat si numar permanent si desi nu l-am ales ne-au dat unul pe care il pronunta si cristi UHU...asa ca pe fiesta o cheama uhu!
Ar fi super sa va luati o casuta asa frumoasa ca a lu` Noe! Si eu visez cu ochii deschisi, mai ales acum cand desi caloriferele sunt fierbinti inghetam de frig....cred ca s-au debransat vecinii de sub noi!
catrinutza imi pare rau ca la gradi e asa aiurea...am auzit si pe alte mamici ca un an jumate chiar doi tot asa au patit...duci copilul 3 saptamani una il tii acasa ca raceste...cica pana se formeaza sistemul imunitar...eu de aia nici nu-l mai duc pe Cri acum...daca ar raci asa des, as lua si eu de la el si iti dai seama ce minunat ar fi! Plus ca nu am gasit nimic care sa ma dea pe spate! Deja imi fac griji!
Andreea eu zic ca ai facut foarte bine sa-ti spui punctul de vedere...daca persoana e destul de deschisa la minte sa priceapa bine, daca nu problema ei! Daca tot o sa fie mereu la tine in casa e normal sa respecte regulile...o sa-si ea seama cu timpul ca nu ai invatat-o de rau! Si asa Bubu si Cristin nu o sanctioeaza, macar pe tine sa te stie de jupan!
Tu nu mai apari la tv...ca nu te-am mai vazut si sunt tare nefericita...ma obisnuisem cu tine pe ecran!
Carmen stai linistita ca o sa fie bine Ali! Mai bine ca parintii tai nu o sa o ingrijeasca nimeni, poti fi sigura!
Catrinelu` esti heroina mea ca rezisti cu socrela pe cap....eu as fi innebunit de-a binelea...si cu mama ma cert dupa 2 saptamani.
Fetele ne-am luat o masinuca de spalat noua cu uscator...abia astept sa ne-o aduca...cel putin de un stres am scapat!
Luni ma duc la control cu bubulinul din burtik si abia astept sa mai aflu noutati.
Va pup si va doresc week-end placut!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"