* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)
Raspunsuri - Pagina 15
Catrinel_17 spune:
Repede, cate ceva despre noi
Mda, deci bacteria aia tot acolo e, nu am scapat de ea. Ma gandeam ca daca nu faceam proba aia, habar nu aveam ca o are!! Ea are pofta de mancare, nu are diaree, febra… mai facem o proba in decembrie, si daca tot mai e, se pare ca nu scapam de antibiotic. Chiar e aiurea, ma enerveaza la culme.
In alta ordine de idei…maine mergem sa ne asculte, ca tuseste deja de o gramada de vreme.
Si in alta ordine de idei, (una mai faina
) oana zice tot timpul sa “cumparam” (kaufen) daca nu mai avem ceva… orice! De ex examina ea o pisicutza, ii ziceam asta-i capul, urechile, coada. Si ia ea un urs, ala nu avea coada…. “Kaufen”!!! evident, daca ursul nu are coada, trebuie cumparata.
Intr-o seara, inainte sa o pun in pat, surpriza placuta, nasul nu era infindat… Zice oana ”Nasu’….gol !!!!”, da, ii zic eu, e bine asa, Oana nu mai e infundata, nu ma sunt mucei… Oana de colo: “Kaufen!!”
Deci zilele astea poate mergem la cumparaturi… de muci ![]()
aalina2003 spune:
Catrinel,Oana cumpara muci si coada la urs..
,Ana cumpara lup,ut (urs) si dupe (vulpe)...care vor dormi "a patut Ana" si vor manca boabe (mancarea cainelui),respectiv "ghini"(gaini) din curtea unei vecine...![]()
carmenpit77 spune:
aalina foarte frumos suna tot ce ne spiu despre cresa particulara. Asa informativ poti sa-mi spui si mie cat platiti pe luna. Are si camin?
aalina2003 spune:
carmenpit,despre cresa iti poate spune alinaalex,nu eu..s-a mai intamplat sa primim mesaje incrucisate!![]()
din cate imi amintesc,spunea alinaalex ca plateste 7.5mil,asta incluzand activitati,mancare(3 mese?),dormit,chiar si scutecele pentru Marc pentru perioada cat sta acolo.(8-17?)
carmenpit77 spune:
Scuze aalina mi-ai ramas tu in cap pt ca postasei chiar deasupra mea si ma gandeam la tine cand scriam![]()
Da si ai dreptate acum imi amintesc ca ne-a scris alina suma da da cred ca am o problema
alinaalex spune:
Carmen, io-s cu cresa ![]()
Asa cum ti-a scris si Aalina, aprox. 7 mil. jumate platesc pe luna. Adica se calculeaza in fct. de cate zile are luna. 5 mil. + 125 mii/zi pt. mancare. 4 mese/zi. Programul e de la 7,30 - 18. Eu il duc pe Marc pe la 9 ca ne trezim tarziu si-l iau la 17.
Camin ce inseamna, ca nu stiu?
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
cameliada spune:
salut fetelor,
Multumim de incurajari!
Mihaser, mey da ce performantza la Cristi, face la wc, Tudor nu vrea sa stea dezbracat pe olitza, e *jale mare cand il dezbraca fetele de acolo sa stea pe oala.....pentru ca una dintre activitati este statul pe "oale" de doua ori pe zi cu toti odata, si la cerere pentru cei fara scutec.
aalina, acasa Tudor este foarte fericit si vioi si de cate ori ii vorbesc despre cresa, adica daca mai vrea sa mearga, daca o sa stea cu copiii imi spune da, si chiar pe drumul spre cresa, este foarte incantat, imi arata usa sa plece, imi face pa-pa si macar sunt impacata ca nu il vad marcat acasa, in afara cand are somnul agitat. Am mai vorbit cu alte mamici din cartier- mama Deliei- si chiar nu stia unele aspecte pe care i le-am povestit...nu stiu ce sa zic, nu prea sunt eu genul de persoana care sa faca valuri, dar voisigur spune ce am pe suflet si ma voi consulta cu asistenta sefa care e cumva pe post de directoare. Chiar am aflat ca marea majoritate a parintilor a platit un milion de copil, pentru jucarii si alte cheltuieli....
alinaalex, cresa e de stat si sunt aproape 20 de copii cu 3 ingrijitoare si una bucata educatoare. Azi a stat mai mult si a fost hranit de ele, am aflat ca a mancat tot si chiar ar fi dormit, dar ele au insistat sa il iau azi acasa si de saptamana viitoare o sa il culce acolo.
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
cameliada spune:
Ciuf, sa stii ca am auzit de la una din ingrijitoare ca baietii se desprind de mame mai greu decat fetitele, ele cica sunt mai adaptabile la varsta asta. Am avut noroc ca una dintre ele mi-a promis azi ca se va ocupa doar de el si cand am venit sa il iau era la ea in brate si se jucau in patut. Tudor suspina oricum, dar era putin mai calm si intr-un fel m-am bucurat ca a avut ocazia sa se ataseze de cineva.
apropos de ideile lor...cica e mai bine sa pleci pe furis....azi dimineata am insistat sa imi iau la revedere de la el si nu i l-am dat in brate pana nu i-am spus pa-pa si i-am explicat ca vin dupa el dupa ce papa. Nu stiu daca conteaza -el plange in timp ce ii explic-dar macar eu sunt mai impacata ca stie ca nu il parasesc.
Pupici pa mamici pentru incurajari!
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/
Delia21 spune:
Miha,da scumpa....ne-am curcanit.....si mi-a mai ramas de dat la tot cartierul.In fiecare zi imi iau la pachet la scoala cate-o bucata de curcan ,cu salata,nu gol....si sper sa-l termin pana la Craciun.La terminat mandru meu de gatit pe la vreo 6 seara....si abia pe la 7 si jumate ne-am pus la masa,cand eu eram satula de alte alea......bine ca trecu.Deci stai bine la capitolul examene....pe noi ne tin astia din test in test.Eu luni incep semi-finale,cred ca in Ro le spune partiale.
Irina,da,tata avand fixare-obsesie cu matematica....imi"preda" tabla inmultirii la 2 ani.Si o stiam.Inca o stiu
Irina71 spune:
Poli, ce ma bucur ca ai scris !
Dar imi pare rau ca ati fost bolnaviori. Uite un mare pup sa treaca ! 
Poze mai recente cu frumosul Nick ? 
elevie, mai povesteste-ne despre blondina Lara ! Poate pui si poze.
Eu mereu ma gandesc la voi, mi se pare interesant ca voi va pregatiti de vara, iar noi de iarna !
Catrinel ,am zambit la chestia cu "kaufen". ![]()
ciuf, am zambit larg cand am citit "Traiasca limbajul semnelor". ![]()
Fetelor, eu maine plec la copil. URAAA !! Abia astept sa-l vad, pupe mama pe el.
Ii duc un tort maaare, de 5 kg, pe care scrie "Sf. Andrei". Ma intorc duminica seara. Sa fiti cuminti ! ![]()
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine