* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

IRINA,tare ma bucur pentru tine si puiul tau ca o sa va vedeti.Sa-i acorzi muuulta atentie,sa-l dezmierzi si sa-l pupacesti mult mult!si sa faci si pozici sa ne arati si noua cat a mai crescut,daca poti!Il pupam si noi!Si iertare de intrebare:cand e sfantul Andrei caci am si eu un cumnat cu acest nume......si nu-mi amintesc sa-i fi urat vreodata cele bune cu ocazia onomastici?

CU MARE INTARZIERE PUPACESC SI EU CATERINELE DIN GRUP si le urez un sincer LA MULTI ANI si sa fiti iubite si rasfatate de soarta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Delia, Sf. Andrei este pe 30 noiembrie, adica maine.
Aici se face mare caz de el, caci este ocrotitorul Dobrogei si al Romaniei. La vreo 60 km de Constanta este si pestera Sf. Andrei (de unde a propovaduit El crestinismul pt. prima data in Romania), langa care se afla o frumoasa manastire, unde l-am botezat noi pe Andreiutzu. Cred ca va fi o gramada de lume vineri acolo, asa e in fiecare an. Noi nu ne ducem niciodata, caci nu-mi place sa ma calc pe picioare pe acolo, plus ca mai sunt oameni raciti, care tusesc, stranuta, etc, si n-am chef de vreo raceala. Oricum anul asta suntem plecati din localitate. Adica langa Craiova, la parintii mei.
Despre Sf. Andrei, pestera, manastirea, noaptea Sf. Andrei (numita si "a strigoilor", poti afla mai multe de pe net).
Aaaaaa, bineinteles ca abia astept sa tin puiul in brate si sa-l smotocesc ! I-am luat si o multime de hainute si de jucarii, e portbagajul plin ....

Aoleu ca nici eu nu mai stiu daca am urat "La multi ani !" Catrinelelor noastre : Cat, Catrinutza si Catrinel, sa fiti sanatoase si fericite o mie de ani !

De asemenea, vreau sa urez tuturor ghioceilor si mamicilor de ghiocei cu numele Andrei/Andreea, , "La multi ani !" cu ocazia onomasticii !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Alina la camin adica dupa 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ah, da, STEFANNA, am vazut si eu filmuletzul ala cu Lilly…. Mie imi pare rau de saracul copil, am impresia ca parintii o cam chinuie…. Cred ca copii platesc greu ambitiile parintilor.
Mda. Nu au intrebat-o si unde e Irak sau Afghanistan
Si apropo de DELIA cu tabla inmultirii, eu stiu o fetita care recita Miorita cap-coada la 2 ani. O cunosc personal….Copii mici au o memorie fenomenala.

Fetelor, si ai vostri va chinuie cu chestii de genul ca trebe sa punem tot timpul lucrurile la loc? Oana se crizeaza daca imi pun telefonul in alt loc decat unde-l pun de obicei, sau ochelarii, sau sticla ei de apa noaptea. E cam fixista FaraOana mea!!

CATRINUTZA cum sunteti cu sanatatea?

Hmmmm, ce mai voiam sa zic. ELVIE, mai zi-ne si noua cate ceva, ce mai face Lara?
KIM, AIDA, voi ce mai faceti?

MICAALSA, unde ai disparut? Intreaba Oana de Iulia, mey.

AALINA, pai Ana le zice bine de tot!!! Leaga cuvintele foarte frumos! Oana in afara de celebra propozitie “vine auto mica” nu a mai scos alta.

ALINAALEX, cresa aia chiar ca este super. Cate grupe de copii sunt? Organizati ceva de Mos Craciun? La noi vine Mos Nicolae pe 6 decembrie… si am impresia ca organizeaza ceva cantecele noi, sa dea spectacol pt parinti, mor de emotie.

CAMELIADA; pai faceti progrese!!! E misto daca se bucura cand ii zici despre cresa… pe mine m-a sunat educatoarea in clumea incantarii sa-mi spuna ca Oana a ras, a participat la jocuri, a dansat… deci a depasit faza cu “nu a plans”, ca de plans nu mai plange de mai multa vreme. Ai sa vezi intr-o luna, ca abia il mai iei de acolo.
Si eu zic sa iti iei la revedere de la el. E mai corect, dupa parerea mea, decat sa pleci pe furis, mi se pare cam inselatorie asa. Vorba lui huzband, e vremea sa invete sa se descurce cu emotiile. Cam dur, dar cam asa e.

IRINA

Mai NOE, n-am ajuns sa vad dedicazione Poate diseara.

Am fost cu Oana la doctor, nici nu a mai plans (i-am explicat tot drumul ce o sa facem acolo…. si am luat si ratza cu noi) asa ca a putut sa o asculte ca lumea. Plamanii sunt liberi, asa ca luam numai Fluimucil, am primit si o crema de dat pe piept seara sa respire bine, si picaturi homeopatice pt nas. Urechile erau OK, un pic de rosu in gat. Daca mai tuseste peste 2 sapt, mergem iar sa o asculte.

Cam asta ar fi…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Ah, Catrinel, mi-ai adus aminte ! Nici eu nu am vazut dedicatzione al lui Noe, caci la serviciu nu am sonor la computer, iar seara cand am ajuns erati deja la alta pagina si am uitat sa ma intorc !
Scuzeeeeeee, Noe ...... acu iar sunt la munci .... astept sa se faca ora 15.30 (m-am invoit si plec mai devreme) si de aici plec direct la copil, nu mai ajung azi acasa. Si asa o sa ajungem pe la 11 noaptea, cred ca gasesc puiul adormit.

Dar uite, promit solemn atunci cand ma intorc, sa caut pagina respectiva !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Irina, drum bun si sa-l pupi si pe Andrei din partea noastra!!! noi ii transmitem de pe acuma LA MULTI ANI fericiti!!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Carmen, aha, acuma am inteles. Nu are camin, e doar cresa, primeste copii pana la 3 ani jumate.

Catrinel, si la noi la cresa va veni Mos Nicolae. Apoi ne pregatim de Craciun. Si dupa aia vacanta 2 saptamani (22 dec.-7 ian). Maine avem prima sedinta cu parintii si o sa ne spuna mai multe amanunte. Wow, si eu am emotiiiiii!!!
Deocamdata e o singura grupa pt. sunt putini copiii si toti sunt cam de aceeasi varsta (pana in 2 ani).
Si Marc e cam fixist, nu-l deranjeaza neaparat daca schimb locul jucariilor sau telefonului, ci de ex. daca nu intra un obiect mai mare intr-o cutie mai mica sau: are un cub cu forme diferite si daca nu nimereste forma care trebuie s-o introduca in cub se crizeaza, chestii de genul asta.

pozele noastre

Mergi la inceput

Cameliada, si pe mine m-au sfatuit educatoarele sa plec pe furis, sa nu ma vada, sa stau cat mai putin cand il las acolo. Nu m-am conformat, ca nu ma lasa sufletul sa fug...asa ca in fiecare dimineata il pup, ii fac pa, ii spun sa stea cumintel ca "vine mami dupa tine" ,etc., io zic ca e mai bine asa.
Sa stii ca asa e, baietii se desprind mult mai greu, il vad eu si pe marc comparativ cu Georgi, prietena lui, care demult nu mai are nici o treaba. el s-a acomodat mai greu.
Totusi e un progres ca Tudorel vrea la copii. O sa fie din ce in ce mai bine. Pana la ce ora il lasi acolo? dar daca va dormi acolo, la ce ora o sa-l aduci acasa?
Marc a dormit din prima zi acolo dupa-masa. Acuma cica se culca primul si se trezeste ultimul! ba chiar a mai adormit in scaunul de masa de vreo 2 ori! Nu stiu cum vine asta, ca acasa abia daca se naneste la amiaza, adica adoarme greu, pe la 14.30-15. Acolo la 13.30 pica. Se si vede ca doarme bine la cresa, din mom. ce nu reusesc sa-l culc mai repede de 11 seara...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ah da, uitasem, dr mi-a zis sa ii ridic salteaua (sa pun ceva sub ea) si jumate de ceapa intr-un ciorap de nailon pe langa pat, cica usureaza respiratia!

ALINAALEX, sa faci poze! Wow, sedinta cu parintii, ce mistooo!
deci cam cat doarme Marc? si Oana s-a apucat sa doarma mai mult la prnaz, cam 2 ore, intre 2 si 4.

Mergi la inceput

Catrinel, acasa doarme la pranz cam 2 -3 ore, chiar si 3 ore jumate. La cresa tot cam asa, numai ca ei il trezesc daca doarme pana la 4 dupa-masa, ca la 4 trebuie sa manance, desi au fost dati cand n-a mai prins masa de 4

pozele noastre

Mergi la inceput