* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaser spune:
Saluti!
Am fost azi cu puiul la plimbare...m-a obosit ingrozitor! I-am stricat tot programul...acum nu mai are niciun chef de culcare si nici nu-l mai culc...sa pice deseara ca un tanc. M-a certat sotul aseara ca il tin numai in casa si nu-l scot, dar au fost niste geruri pe aici de s-a inchinat tot cartierul cand ne-a vazut marti la plimbare.. Azi l-am dus la locul de joaca din Mall, dar era naspa...niste jucarele de toata jena de cand era bunica fata...Am stat o ora acolo si apoi am plecat acasa...zic sa pape si sa se culce...de 2 ore tot incerc sa-l fac sa doarma si nimic!
Fetele va compatimesc cu curcanul ala....bine ca nu se mananca strut de TGD
Si noi am avut un curcan in vara la mama si a facut cred ca de 20 de ori mancare din el. Eu nu cumpar decat o bucata de piept si nu-mi place decat pe gratar.
Irina ce super ca mergi la Andreiu tau! Stiam si eu de Sf Andrei ca e din Dobrogea si ca e ocrotitorul Romaniei....Poate il conving pe sot sa punem la bebe 2 numele asta, ca am impuca 2 iepuri ptr ca si pe nasa mica o cheama si Andreea. Dar are el un fix ca vreau eu sa-i pun si la asta Andrei dupa numele dr Cristian Andrei.
Catrinutza mai traiesti?!
Va pup! Sanatate bebeilor bolnaviori!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Delia21 spune:
La multi ani! sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi cu ocazia onomasticii!!!!
Irina,da stiam de sf Andrei ca e cel care a adus crestinismul pe meleagurile noastre.Mersi mult....de informatie,si uite as pot sa o sun si eu azi,mai incolo pe nasa lui Rudy,care-i tot Andrea.
aalina2003 spune:
Un buchet de
si la multi ani pentru ghioceii:
Andrei-Irina 71
Anrei-Doina cel
Andrei-Ioan-Aileana
si nu in ultimul rand pentru mamica:
Andreea-Georgiana!
..sper ca am vazut pe toata lumea!
mihaser spune:
La multi ani!
Tuturor Andreilor si Andreelor din gasca! Sanatate maxima si multe impliniri!
Aalina l-ai uitat pe Andrei al Aloreei! Tocmai ne spunea ca il cheama si Andrei ![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
alorea16 spune:
Fetelor intru repede sa urez si eu La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor
Multumesc mult MIHASER esti o dulce 

Intru mai tarziu si va spun cum am petrecut astazi
Scuze pentru repezeala cu care scriu
Va pup 
ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
catrinutza spune:
am facut un mesaj kilometric si a zburat, cu o singura apasare de tasta, in marele neant...
La multi ani Andreilor si Andrelelor...sa fiti sanatosi si voiosi...

revin mai tarziu cu raspunsurile, daca nu ma paraseste inspirati (a se citi timpul liber
)
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
carmenpit77 spune:
Catrinutza se mai intampla, adica mie mi se intampla destul de des.
Fetelor luni incep serviciul si am mari emotii pt ca mi-am schimbat locul de munca.
cameliada spune:
Buna!
La Multi Ani pentru ghioceii si ghiocelele cu numele de Andrei sau Andeea! Sa cresteti mari si sanatosi!

Aceeasi urare si pentru mamicile cu numele de Andreea! Mult noroc si petrecere frumoasa!

Fetelor, de ieri Tudor a inceput sa se comporte mai bine, adica nu mai este atat de plans si de disperat cand vin sa-l iau, mananca tot la pranz dar dimineata refuza mancarea de acolo, asa ca de sapt viitoare il voi hrani eu inainte de apleca la cresa. Sunt multumita pentru ca le vad pe fetele de acolo, adica pe asistente, implicate sa il linisteasca.
Cu educatoarea am rezolvat-o shulfeshte, adica am intrebat-o daca este cazul sa aducem noi jucarii pentru cei mici pentru ca mi se par putinele, i-am spus ca am lucrat si eu in invatamant, ca stiu ca este obositor si plata mica, etc...am stat de vorba vreo jumatate de ora si am aflat ca de Mos Craciun vor aduce in grupa si jucariile cele noi, cele cumparate din octombrie, ca sa le faca o surpriza copiilor. Azi cand l-am luat pe Tudor a venit sa ne conduca, l-a luat in brate si s-a jucat cu el cateva minutele pana i-am luat lucrusoarele din garderoba. Am dicutat si despre faptul ca sunt anumite jucarii pe care le interzice copiilor sa se joace ca sa nu le imprastie si mi-a spus ca le considera "material didactic" si ca le va lua de acolo. Ma rog, daca de Craciun vor avea mai multe jucarii ma consider multumita.
Parca am mai prins ceva curaj, dar tot ma simt ca un caine batut dupa ce il las acolo in urlete
. De luni incolo vor incerca sa il adoarma.
Va pup!
cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/
poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

!