* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
fetelor, vin de la scoala sau serviciu si copiii ma iau de fresh, fiecare aratandu-mi cu degetul spre usa, sa o intindem pe undeva. Si numai de asta nu am eu chef zilele astea, ca tare m-as mai tolani un pic sau as invata.
Ziua Recunostintei o sarbatoriram in familie, cu ditamai curcanul tronand in mijlocul mesei (am luat si noi pe cel mai mare de la magazin, de parca am fi o intreaga trupa de oameni [din el mancaram 4 zile]). Facuram de de toate, intr-un cuvant sarbatoriram curcanul in stil american. E prima data cand respectam in felul asta. Eu scosei setul "al bun" de vase, tacamuri. Luca nu contenea intrebandu-ma ce musafiri avem, cine mai vine pe la noi sa se joace cu el.
Sarlota mamei a iesit buna (sotul stramband din nas ca numai prajiturile facute de maica-sa sunt bune, comentez eu asa pe margine ). Si aspectuoasa. Sa vedem cand ma voi invrednici cu ceva poze.
Toata seara am stat ca niste matze la caldura, in fata semineului. Mai ca nu aveam loc de "dulaul" de Cezar, un caine de vreo 5 kg. Am facut si vin fiert, m-a si luat un pic de cap, ca a doua zi chiar m-am trezit cu durere de cap.
Daa, si a doua zi dimineata a mea fata s-a pus pe o tuse din aceea uscata. Si zic sa ii dau medicamentul. Si adormita cum eram si cu durere de cap, gresii fetei doza de medicamente si ii dadui doza dubla (mai ma duc si la scoala sa ma fac asistenta) Sa va mai zic cum mi-a trecut durerea de cap? Bineinteles ca nu mai gaseam nici un numar de telefon de-al pediatrilor (tocmai facusem ordine in portofel si am pus deoparte cartile de vizita cu numerele lor particulare ca am zis ca nu am nevoie de ele, ca mi-au fost sanatosi copiii in ultimul timp). Noroc cu sotul ca e mai tare, eu ma pierd rapid. El a sunat la cabinet (traiasca Google), ni s-a spus ca nu e nici o problema, dar totusi sa verificam si la Centrul de Otraviri. Una peste alta fuse totul bine, fata se aleasa cu ceva bubite pe corp care vad ca azi ii trecura, dar eu ramasei cu sperietura. Casc ochii de trei ori cand dau acum medicamentul. Eram intr-o perioada cand aveam amandoi copiii bolnavi, amandoi pe antibiotice. Si nu am gresit odata doza. Insa acum ... ceasul negru.
Apoi in we ne schimbaram masina, ca cei de la Honda au atras clientii cu o oferta de $5000 discount pentru masinile Honda Oddisey din 2007. Asa ca o daduram pe a noastra si luaram una noua, pierzand la afacere numai $1000. Multumiti, e faina, eleganta (cica au vrut sa faca concurenta la nu stiu ce model BMW, asta ne-a spus-o prietenul nostru care lucreaza la Honda, exact la modelul acesta [un alt motiv pentru care am vrut sa o luam, pentru ca in cazul in care se strica ceva putem procura piese mai ieftine]) numai ca nu are DVD. ASa ca luaram si unul portabil si o rezolvaram.
Acum sa vedem daca suntem in stare sa o platim. Pana acum nu am stiut cum e sa nu ai suficienti bani sau sa nu iti cumperi ceva ca nu iti permiti. Sper sa fim destul de calculati si sa ne putem bucura de ea.
Eu pana pe 13 trag tare ca am Finalele si trebuie sa imi cresc notele. Va fi mult de invatat si ma rog sa imi fie copiii sanatosi ca sa am linistea sufleteasca sa pot invata.
Vecinii mei deja incep sa decoreze casele de Sarbatori si sa isi cumpere brazi. Eu cred ca anul asta ne vom cumpara bradul tot in jur de 15 - 20 dec. Ca la cat de des facem focul in semineu se usuca imediat bietul bradut.
Mama tocmai ma suna sa imi spuna ca Eva o inchisese pe dinafara (iesisera in fata casei sa se joace, si mama pana sa stranga jucariile Eva tzop in casa)si nu putu sa intre in casa. Noroc ca se duse la un vecin si il ruga sa ii deschida poarta din spatele casei ca sa poata intra in casa. Traiasca limbajul semnelor.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ciuf,good idea cu link-ul..mey Andreea,da'tu chiar ai fost o burtica frumoasa!!!Votat!Ciuf, tocmai asta-i problemaa, educatoarele nu sunt platite functie de nr de copii,ele au acelasi salariu..de-asta nu-si dau silinta in nici un fel. Ba chiar am impresia ca la cresa (cred ca singura din Tulcea) asta, clasele sunt supradimensionate.(Cameliada poate confirma sau nu)
Cameliada,capul sus...!!! Cred ca tu esti mai daramata decat el!!Acasa cum se comporta Tudor? Si eu cred ca nu trebuie sa te grabesti sa-l retragi daca problema este exclusiv a lui Tudor,adica nu a ingrijitoarelor si a educatoarelor de acolo...fiindca in cazul asta din urma mi se pare destul de grav,desi sa stii ca nici acasa nu poti controla ce se-ntampla, ba chiar e mai complicat din punctul asta de vedere. El se va adapta in cele din urma,ba chiar o sa-i placa sa mearga la copii,dar daca acolo se tipa si se urla..celelalte mamici care au copilasii acolo ce spun?..cunosti doar cateva din cartier,nu?
Carmenpit, sanatate pentru Ali, daca nu merge cu siropul de plante,schimbati doctorul,zic eu!
gabifer,la ce medic mergeti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna seara ! Sunt aici cu voi !
Stefania asa este cu ele la puscarie Iar in legatura cu videoclipul desteapta fetita la 2 ani stie cred eu prea multe.
Catrinel, Catrinutza, Cat! la multi ani!!! de Sf Ecaterina
Ciuf am votat-o pe Andreea mai sunt si alte fete ca nu am apucat sa vad toate pozele? Bine daca stii!
Andreea votat sper sa iesi castigatoare

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ciuf... si la noi prajiturile cu aceeasi provenienta sint cele mai bune... din punctul de vedere al lui dumnealui.Pe mine sper sa nu ma intrebe niciodata ce parere am!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Mihaser si Irina71 multumesc mult pt. urari,Apreciez gestul.

O zi buna.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Cameliada draga, nu te descuraja! imi pare rau ca si la voi e asa greu cu integrarea in colectivitate...crede-ma, eu te inteleg perfect ca doar am trecut si eu exact prin acelasi lucru...vai, cate zile am venit eu plangand de acolo...cat circ a facut Marc, mai ales a doua saptamana...dar n-am cedat. Uite,chiar AZI E PRIMA ZI in care Marc nu a marait deloc cand a ajuns acolo!!! mare performanta pt. noi... probabil Tudorel e mamos rau, asa e si Marc. Mai si muream incet sa-i vad pe ceilalti copii cum nu plangeau ei deloc, cum faceau cu manutza la parinti, cum plecau parintii relaxati...noroc ca pe mine m-au incurajat mult educatoarele (aici e si interes, normal, ca e particulara, iar daca noi renuntam, automat mai putini bani) si s-au descurcat cu el cum au putut, dar uite ca s-a dat pana la urma pe brazda...Ca la un mom. dat imi pierdusem rabdarea si am zis ca daca nici la cresa particulara nu-i convine, cu 13 copii si 6 educatoare care numai ca nu le sufla-n fund, apai o dau naibii de treaba! Cresa voastra e de stat? Nu de alta, dar ma cam surprinde atitudinea educatoarelor, chestia cu deranjatul jucariilor de pe raft, rastitul la copii. Asta nu-i normal. Cati copii sunt in grupa? Ar trebui sa le iei la intrebari.
dar o sa fie bine pana la urma, o sa vezi...partea buna e ca va invata multe-multe lucruri noi, o sa fi surprinsa cate!
Iti urez mult succes!
Cred ca Marc e singurul ghiocel care a stat din prima zi tot programul la cresa. Ca io tot ma mir ca voi povestiti de perioade de acomodare, de stat cateva ore pe zi, de stat cu parintii acolo...pe mine nu m-au lasat deloc! si nu m-au lasat nici prima saptamana sa-l iau acasa la amiaza. Au zis din start ca asta e regula: pana cel devreme ora 16,30 , dupa ce se trezesc copiii si mananca. Ei zic ca e mai bine asa, sa nu obisnuiesc copilul cu juma de program, ca e mai greu de integrat dupa aia...eu stiu? in fine, cert e ca lui Marc ii merge acum bine, exeptand faptul ca abia se trezeste dimineata...habar n-am ce o sa fac cu el cand voi merge la servici, ca inca nu merg...daca reusesc sa-l trezesc la 8,30 e deja lux. Ca-n week-end doarme pana la 10! cam asta ar fi singura problema.
Noi avem vineri prima sedinta cu parintii. Tema va fi pregatirea de sarbatori. O sa le faca brad la copii, o sa vina mosu', cadouri, chestii de genul asta...aaa, si le-au facut poze la copii in actiune, o sa ne dea si poze

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Ciuf , mersi de link! am votat-o pe Andreea!

ELVIE, LA MULTI ANI!!! scuze de intarziere!

si tot cu intarziere, cu scuzele de rigoare: CAT, CATRINEL, CATRINUTZA - LA MULTI ANI cu ocazia sf. Ecaterina!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare mamici!

Elvie pai si nu ne spui si noua cum te-ai distrat si ce mai face Lara?

Poli multumesc mult...sa stii ca mai demult am visat ca o sa am 2 baieti si o masina rosie...iaca mi s-a implinit visul! Pupici! Sper ca nu ati fost inundati!

ciuf,delia v-ati curcanit de tot cu Thanksgiving Day asta! Va urez bafta la examene...eu pana pe 9 martie mai am de tras si apoi sunt libera...Mai am decat 3 examene in februarie si dizertatia in martie si gata!

Carmen va doresc multa sanatate!

Gabi si noi avem pediatru...ca si la noi tot asa...medicul de familie imi tot zice ce bine arata!

Kim voi ce mai faceti? S-a obisnuit Alicia la cresa?

Noe super piesa! Danke!

Catrinutza ati depasit a n - a raceala?

Andreea G ai votul meu la burtici!

Alinaalex ce faina e cresa aia cu 6 educatoare la 13 copii...e de vis....aici nu exista asa ceva...si paradoxal in Timisoara cea mai buna cresa/gradinita e una de stat...dar trebuie sa dai un cadou si sotul nu vrea...eu o sa incerc sa dau fara sa stie el! O sa merg cu o prietena sa vad daca pot sa-l inscriu, daca nu la o particulara...desi nu sunt pareri foarte bune!
Ma bucur ca Marc cel mamos s-a adaptat!

Cameliada trebuie sa te tii tare...si mie imi e groaza de momentul in care o sa-l duc la cresa...Am vrut sa-i facem o poza cu un Mos Craciun in Real si nu a vrut deloc...apare in poza tot plans...si noi eram langa el...tati chiar il tinea in brate, iti dai seama ce ne asteapta la cresa...circ!

Noi facem kk pe wc in fiecare dimineata cand ne trezim...suntem baieti mari ce sa mai! Sper sa scapam de pampers pana la 2 ani, desi nu stiu cum o sa ne descurcam la mama ca ea are wc din ala in gradina...acolo ii iau o oala care sa-i placa lui...nu stiu cum o sa procedez!
Vreau sa-i iau si lui un patut...a vazut la o prietena unul mic si s-a aruncat de 20 de ori in el...ii placea tare mult! Acum ca doarme singur in camera lui o sa ii termin de amenajat tot...la primavara ii amenajez si baia de serv special pentru el cu un wc mai mic si poate ceva lumina cu senzori...abia astept!...Si abia il astept si pe bebe 2, care tot creste...am un burtoi cat China deja!

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Miha, creste burticaaa! sa ne mai pui neaparat niste poze cu tine!
felicitari lui Cristi pt. kk la WC! baiat mare, ce mai! Marc nu mai vrea sa stea pe olita acasa si nici eu nu l-am stresat cu chestia asta. O scoate dimineata de sub patut, se aseaza pe ea si dupa aia zice "nu" si se ridica. In schimb la cresa sta smirna, face chiar pisu la olita! l-am surprins intr-o zi, m-am dus mai repede cu vreun sfert de ora dupa el si l-am vazut stand bine mersi. Bine, acolo sta cot la cot cu ceilalti copii, ce fac ei, face si el. Pe WC inca n-am incercat sa-l pun, desi am cumparat demult adaptor din ala.
Cresa noastra are 25 locuri, e singura particulara din Oradea, dar vad ca nu se inghiesuie inca asa tare lumea, de aia is asa putini copii. Desi conditiile sunt f. bune. Probabil multi prefera sa-si ia bona sau sa-i dea la stat ca-i mult mai eftin. Mie imi convine. La noi astea de stat sunt supraaglomerate. Atat de agomerate incat primesc copii peste capacitate (cu spaga, desigur) si-i trimit acasa la amiaza ca n-au unde-i culca. daca ai pile prinzi loc la patutz, daca nu, ura! la 12 acasa!

pozele noastre

Mergi la inceput

Ciuf, sa stapaniti sanatosi si fara evenimente noua Honda!!!

pozele noastre

Mergi la inceput