FIV 146
Raspunsuri - Pagina 18

heleny spune:
Kora sa stii ca si eu ma gandesc la tine si te admir pentru determinarea ta. Sa dea Domnul sa ti se indeplineasca dorinta.
Am facut punctia azi si au iesit 12 foliculi. Am sa aflu diseara cati au fost buni si cati embrioni. Dar am intrebare pentru ca am venit cam tuta de acolo. Ce tratament de sustinere sa iau :
Un doctor mi-a dat utogestan intravaginal si alt doctor crinone ( unguent progesteron) Eu personal cred ca e putin . Cum sa fac sa stiu daca acest progesteron crema se absoarbe corect si nu-mi scade nivelul.
Are cineva vreo fiola de 100 sau 50 de progesteron injectabil de imprumut( ma angajez sa o dau inapoi) sau de vanzare?
PS. ma simt bine si mi-au facut albumina deci sper sa nu mai fac hiperstimulare.
Pupici ,
Heleny

mihaele spune:
Buna fetelor vam suparat cumva cu ceva? astept si eu raspuns de la voi ca am inebunit cu doazarile astea sa stiu daca sun bune sau nu.Daca cumva vam suparat va rog iertatima nu a fost cu voia mea.Va pup pe toate .

Dariela spune:
Flory76, Moniland, Pisix, Ioana-Mari, bebi f, aurel cris, Relya, Veret, Teli, Danyalo, lilina Fi - Va multumesc mult de tot pentru sustinere
Kora - Ma bucur ca ai deja un plan. Asta e fata pe care am cunoscut-o aici si 2008 va fi cu siguranta mai norocos!
Daniela - Ai un suflet extraordinar!
Marrina - Ca de obicei ai dreptate!
Rezultatul la beta hcg este de 12,5. Nu mi-a venit sa cred! Stiu ca nu este o valoare mare, dar speranta ca va creste este acum mai putenica ca niciodata. Nu prea am avut incredere in acel singur embrionas iar testul de urina negativ m-a dat mult inapoi. M-am dus pana la Bucuresti si am sunat mai mult asa ca sa ma aflu in treaba si sa-mi fac eventual o programare pentru a discuta cu dr. Acum trebuie sa mentin tratamentul de sustinere si marti sa merg din nou. Ma rog la Dumnezeu sa-l ajute sa reziste!
dariela

iazminn spune:
Dariella, nu vreau sa te supar, dar ai mare grija de tine. Si eu am avut o valoare asemanatoare(BHCG 17)si din nefericire peste o saptamana scazuse la 2, cu toate ca am urmat in continuare tratamentul. Sper ca la tine sa creasca BHCG. Bafta multa

mihaele spune:
Ami pare foarte rau pentru Kora sincer ma-m speriat de moarte va rog din suflet spunetimi si mie cum este cu balocistul ca eu vreau sai zic doctorului meu sa ami faca ET cu balocist .Scuzatima ca nu ma ecsprim prea bine dar eu nu stiu mai nimc din toate astea.Va rog sa-mi spuneti si mie cum si ce sai zic doctorului sa ami faca asa ceva .Va pup si cu Bunul Dumnezeu inainte.Va rog sa nu ma ocoliti am inteles ca sunt mai multe sanse cu balocist Kora chiar la tine am citit un mesaj.Multumesc.

Anca Wish spune:
Dariela, vad ca zouzou te-a trecut deja la burticoase. Sper sa ramai acolo si sa creasca hormonul care face burtica mare.
Heleny, felicitari pentru productie.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

zouzounaki spune:
Anca Wish normal ca am trecut-o la burticoase asa cum te voi trece si pe tine..si asa cum imi doresc odata si odata sa treaca toate fetele...cit de bine ar fi sa bata vintul pe aici...sa nu fie nimeni...si sa fie super plina lista la burticute si scutecele...
Daniela_bcuvintele sint de prisos...de obicei la fiv1 sa se prinda bebe e mai rar...sasele cresc mult la fiv2..iti doresc din suflet sa fie si cel norocos...
...poate de felul meu nu prea sint vorbareata,dar eu sint aici cu sufletul alaturi de voi...nu va pierdeti speranta..va fi bine..veti vedea...pupici
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

VERET spune:
daniela_b te inteleg perfect,am simtit si eu pe pielea mea
dariela ai grija sa sti cumintica si sa iei tratamentul de sustinere.

zouzounaki spune:
Darielafelicitari pentru voinicul din burtica...nici macar sa te indoiesti ca nu va fi bine...va creste piticotul pe zi ce trece....felicitari mamico
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

felicia_ spune:
Daniela_b,
tare rau imi pare...
Dariela, sper din tot sufletul sa creasca valoarea! Fii optimista si peste 2 zile asteptam valoare mai mare!
Mihaelae, nu cred ca s-a suparat nimeni, problema e ca nu prea am citit ca fetele de la fiv sa fi facut dozari in z14 (eu n-am facut) asa ca probabil nu stie nimeni sa-ti raspunda! Balocistul stiu ca e faza a treia de dezvoltare a embrionului, ar insemna ca transferul sa se faca la 5-6 zile, cred, dar nu la toate clinicile se face, fiindca ar trebui medii de cultura diferite... Poate te mai lamuresc fetele!
Despre mine n-am multe noutati, am stabilit ca urmatoare incercare sa fie in ianuarie-februarie (tot cu protocol lung), dar pana atunci mai este... putin. Vinerea viitoare voi merge si eu la eco, sa vad cum se prezinta ovarele mele dupa fiv.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2