FIV 146
Raspunsuri - Pagina 17

xrysya spune:
kora[flo
eu azi am fost la test ultrasound si mia mai dat cateva injectii de luat si gat marti punctia.dar mia zis ca numai 3 zile inainte de punctie sa nu fac nimic(adica pat).hmmm mirare ptr ca am inteles ca de cand se incepe tratamentul se pune stop la alea alea.si sansele sunt de la 60% IN SUS. akum merg pe mana lui.o sti el ce o sti.am cunoscut multe fete la el la clinica si majoritatea au reusit.ce bine ar fi sa reuseasca si pe la mine.mmmm
http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

xrysya spune:
pisix cred ca suntem la o zi diferenta .eu am facut estradiolul astazi si a zis ca totul e ok.tu ai maine.deci cred ca mergem pe acelasi val.sa dea dumnezeu sa nu se sparga
http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

luci.eilm spune:
Buna ziua, fetele.
Slavmih, ti-am scris un Pm cu intrebari.
Kora,.
Tuturor.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

puiramy spune:
PISIXNu esti sigura cu dureri de stomac.Si eu exact de doua zile simt asa o durere (o gheara).Am si niste greturi...Trebuie sa bem multa apa, ce-i drept nici eu nu prea am baut, dar de azi voi bea mai multa.Multa bafta maine la eco.Eu va voi scrie mai pe seara cand ajung ac.

Teli spune:
Fetelor , gata , azi am bifat si eu primul dipherelin, sunt pe protocol lung.
Insa , contrar experientei mele de trei FIV-uri, m-am simtit extraordinar de rau , ameteli , amorteli , atat de rau ca am fugit de la servici sa-mi fac EKG. A mai patit cineva ? Sper sa-mi revin ca sa pot face tratamentul.
Kora , stiu si te inteleg perfect , fii tare!
Va pup

marrina spune:
KoraPop Eu cred ca n-ai dezamagit pe nimeni. Doar ca fiecare dintre noi sufera impreuna cu tine.
Teli Multa bafta la drum! Sa fie cu noroc si ! Nu stiu de ce nu te-ai simtit bine. Sa fie vreo raceala?
Dariela, daniela_b

daniela_b spune:
Fetelor...va multumesc pentru galerie si suport!
Din pacate valoarea beta-hcg-ului de pe buletinul meu e 2.38 ceea ce inseamna ca ar cam fi cazul sa ma apuc de pregatirile pentru FIV 2...
Asta-i situatia, trebuie sa o accept si sa merg mai departe.
Of, Kora...tare m-am mai suparat si pentru tine dar cind te vad atit de curajoasa, imi vine sa te rog sa imi dai si mie din optimismul tau...
Sper din tot sufletul ca Dariela sa ne aduca vesti bune, macar ea sa ne mai aduca un pic de zimbet!
Hai Dariela!!!!
Va pup cu drag pe toate care sinteti in cursa pentru marele premiu...si va doresc numai cite doua liniute!!!!
www.helpsonia.com

pisix spune:
puiramy - si eu fix la fel, ca o gheara. Naiba stie ce-i fi ...azi stau bine cu lichidele deci stomacul meu e mai bine....
Teli - eu nu am simtit nimic la primul Dipherelin. Poate esti ma obosita ? Ti-e frica de injectii ?...
daniela_b - tare sunt grele zilele astea ca cea de ieri sau de azi. Insa mi s-a parut tare potrivita semnatura cuiva pe-aici care spunea ca cea mai sigura cale spre esec e renuntarea.
Pana la urma tine de noi sa cautam in noi curaj si determinare, forta si incredere. Asa cum am mai spus, eu cred ca noi toate vom fi mamici de exceptie, antrenate sa avem un moral de fier si sa trecem prin situatii-limita cu fruntea sus.
Sunt pe vaaal ( Z 8 de stimulare cu Gonal, AMR 1 zi pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun

ella_72 spune:
Daniela b of ,of........
Fruntea sus si hai mai departe.....cu cat te ambitionezi mai mult cu atat esti mai aproape de reusita .....
Hai ca trebuie sa ne vedem si noi odata si odata visul implinit ....
Uite cate suntem langa tine :
Ella