FIV 146
Raspunsuri - Pagina 16

Moniland spune:
Iana, eu zic ca e de bine. Nu vad de ce te-ar durea si sa nu fie nimic. Intepaturi in burtica in zona ovarelor ai?
Eu zic ca si-a inceput implantarea.
In schimb nu stiu cam cat dureaza tot procesul. Se cuibareste total in mucoasa uterina, in cat timp? Si apoi in cat timp incepe sa apara la suprafata? Stiti voi fetelor ceva despre asta?
Anto,

Anca Wish spune:
Daniela va afla rezultatul dupa ora 16:00. Poate da Doamne-Doamne sa avem o veste buna astazi.
Kora, tu ma uimesti. Ai grija de tine!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

KoraPop spune:
Ancuta de ce te uimesc?
Eu mi-am facut deja un plan in linii mari...vreau sa fac o histeroscopie ca pe asta nu am facut-o si regret si urmatoarea incercare o voi face numai,dar numai cu tranfer de blastocist,asta ca sa maresc sansele,nu ca altfel nu exista reusite destule.Pana atunci insa imi las organismul sa isi revina,fara AC ,fara alte medicamente.Pana una-alta luni am sa ma duc sa stau de vorba detaliat cu d-na Matei.
Daniela sa vii cu vesti buneeee!
Kora
CARPE DIEM!

iana_mari spune:
Moninland am ,din cand in cand intepaturi in zona ovarelor
Kora te-ai gandit foarte bine,uite la mine la histerocopie mi-a gasit un mic nodul fibromatos.Mi-a zis prof. ca este cat un varf de ac ,dar nu trebuie sa fie in uter.Uterul trebuie sa fie curat.
s.m.

Anca Wish spune:
Kora, ma uimesti ca abia ai aflat rezultatul (care nu a fost unul bun) si te-ai mobilizat. Eu, in locul tau, as fi stat cu un cutter deasupra venelor intrebandu-ma daca sa le tai sau sa le las sa creasca. Sigur, am exagerat, dar nu stiu de unde se ia puterea asta de a trece peste asa cum ai facut-o tu.
Mi-as fi dorit sa te felicit pentru reusita, dar meriti felicitari si pentru consecventa si atitudine.
Mie mi-a venit ciclu, sunt in a 10-a zi de inhibare si am ramas fara Diphereline. Am sunat la Help net si mi-a zis ca nu se mai gaseste, deocamdata. Mi-au gasit la Unirea, 9 fiole. Daca am ajuns sa umblam si dupa diphereline...e grav!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

KoraPop spune:
Anca incearca si la farmacia FARCARMONA,acolo de obicei au diphe,e farmacia recomandata de T....In legatura cu atitudinea mea...ce as rezolva daca as si m-as lasa prada deznadejdii?NIMIC.Insa daca imi fac alt plan de bataie,asta ma va ajuta sa merg inainte si sa sper ca vorba aia..."speranta moare ultima".
Kora
CARPE DIEM!

flori76 spune:
quote:
Originally posted by marrina
Am reusit sa vorbesc cu d-na dr. Cocei. Recomandare adnsei este ca nu e o solutie. Cica la Giulesti au avut multe solicitari in ultimul timp dar nu a fost nici o reusita.Ba chiar cele mai multe punctii pe ciclu natural au fost albe. Mai studiez problema.
Of si eu care deja ma gandeam ca daca nu reusesc nici cu cei 3 embrionasi pe care-i mai am...sa fac fiv pe ciclu natural....

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi

antosit spune:
Anca de la Giulesti nu ai incercat sa iei?Mai poti incerca la farmaciile DONA.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

ella28 spune:
Kora, felicitari pentru atitudine! Esti o luptatoare si vei reusi, eu iti tin pumnii!
Anca mie nu mi-a venit CM...si ma cuprind asa niste semne de ???? iar ma duc la eco la Prof cand sunt pe stop.... Eu cred ca imi vor veni sambata-duminica si luni la eco voi fi ca o floare...iac!

pisix spune:
Acum ma simt mai bine desi pana la 5 dimineata nu am dormit
E posibil sa fi fost de la o mancare ...
psj - nu aveam greturi dar mi se umflase burta si ma durea cu totul; acum sunt mai bine
Estradiolul mi-l refac maine, cand ma duc la eco
iana_mari, antosit, azi am bagat apa la greu, e drept ca zilele trecute nu prea bausem
Kora - dupa ziua de ieri am hotarat ca si eu trebuie sa-mi fac un plan in linii mri, sincer eu am avut un soc cu rezultatul tau si atunci mi-am dat seama ca nu sunt pregatita pt ambele variante ...Acum am inceput sa ma pregatesc. Te admir pt puterea de a o lua de la capat, pt determinare si pt optimismul tau constant.
AncaWish - mmm...si mie mi-au zis ca imi retinusera alea 9 fiole de Diphereline ...Oricum eu mi-am gasit in alta parte, du-te si ia-le
Sunt pe vaaal ( Z 8 de stimulare cu Gonal, AMR 1 zi pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun