FIV 146
Raspunsuri - Pagina 15

lauravoinicu spune:
quote:
Originally posted by pisix
Fetelor, de doua zile am dureri virulente de stomac. Ma balonez si parca ...am un blocaj in stomac
A devenit destul de virulent pt ca iata ...nici nu pot sa dorm
A mai patit careva ?
Sunt pe vaaal ( Z 8 de stimulare cu Gonal, AMR 1 zi pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
Pisix , vezi sa nu fie de la hiperstimulare , si eu eram balonata cand am facut hiperstimulare , dar nu m-a durat stomacul , dar ma durea burta asa pe ansamblu........nu stiu cum sa explic , nici nu ma puteam misca .........

mihaele spune:
Buna fetelor am luat rezultatele de la dozarile din ziua 14 si nu stiu daca sunt bune va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine multumesc.
Estradiol 79 pg/ml
FSH 2,85 mU/ml
HL 6,02 mUl/ml
Va rog sa-mi raspundeti si mie cat mai repede ca sunt nerabdatoare sa stiu daca sunt bune sau nu rezultatele mele.
PS: Doctorul am-i va citi rezultatele abia joia viitoare si nu mai am rabdare.
va multumesc inca o data , va pup!!!!!!!

KoraPop spune:
Fetelor dragi,va multumesc inca odata si tare rau imi pare ca v-am dezamagit ,pentru foarte multe ar fi insemnat o speranta in plus ca eu sa reusesc,dar va spun inca odata nu va lasati influentate de esecul meu sau al altcuiva,fiecare organism reactioneaza altfel,fiecare cuplu are problemele sale de infertilitate,varsta...,mostenirea genetica etc asa ca pana la urma fiecare are sansa ei si DD hotaraste totul...Acum eu zic sa trecem mai departe si mai bine sa o incurajam pe Daniela b care azi isi face testul!
Daniela iti tin pumnii stransi si uite , scot majoretele pt tine!
Kora
CARPE DIEM!

antosit spune:
Buna dinineata!
Koricica ai dreptate dar cate o data asa ma apuca odepresie..., e greu dar mergem mai departe!
Pisix incearca sa consumi lichide cat de multe(supe, ceaiuri,sucuri naturale) dar mai ales apa 2.5-3L daca poti se pare ca ajuta!
Zouzou, Moni !
Daniela !
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

madlen spune:
Offf, Kora! Sa-ti dea DD putere sa mergi mai departe!
Laura, superba finuta ta! Sa va traiasca! Ce mare s-a facut, parca mai ieri ne anuntai peripetiile prin care s-a nascut.
Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

psj spune:
pisix, nici eu n-am avut dureri de stomac desi am avut blocaj digestiv.
ai greturi? poti sa mananci? adica se digera mancarea? eu nu puteam, vomitam orice, chiar o felie de mar in ultima zi inainte de operatie.
poate e de la stress si agitatie durerea de stomac. ti-ai repetat estradiolul?

iana_mari spune:
Kora pe noi nu ne-ai dezamagit cu nimic,tu sa ai puterea sa-ti revii si sa o iei de la capat la anul.Te pup
Pisix asa cum ti-au zis si fetele bea multe lichide .Si eu eram foarte balonata si acum mai sunt dar nu asa tare.
Moniland stii ceva de vreo durere de umar si spate?
s.m.