FIV 146

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

AncaWish - M-a luat cu fiori cand m-am vazut acolo! Noroc ca mi-ai atras tu atentia!
Zouzou - Multumesc! Te asteptam pe listuta!
Iazminn - Sunt constienta ca riscul e foarte mare dar infiferent ce va fi eu il consider un mare progres fata de primele doua FIV-uri cand rezultatele erau 0.In caz de esec as avea alta incredere sa merg mai departe. Cum spunea si Kitta :"Dumnezeu mi-a dat un semn ca se poate!". E datoria mea sa cred in aceasta sansa.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

daniela_b ami pare tare rau te rog sa fi tare o sa vrea dumnezeu si cu noi odata si o data te pup
dariela felicitari si ai grija de bebeul tau.

Felicia multumesc frumos pentru raspuns eu sac fiv la medsana sper sa faca ET cu balocist daca nu face ma mult la alta clinica.te pup si multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Va multumesc dragele mele, am incredere ca data viitoare va fi bine.

De fapt, in timpul asta nu am stat degeaba, mi-am facut un plan si am inceput sa trag sfori ( adica m-am apucat de strins date pentru FIV-ul nr.2) sa plec in Austria, la clinica dr.ului Zech, doctor care a facut-o pe sora mea, fericita mamica de gemeni scumpi.

M-am gindit ca e mai bine sa incerc acolo, gindul asta nu-mi da pace si poate ca asta e un semn ca asta trebuie sa fac.

Marturisesc, pretul (din cite am auzit, inca nu stiu nimic sigur, am de gind sa trimit o scrisoare de intentie sa aflu ceva oficial) este descurajant dar tot descurajant mi se pare si stilul din Romania (si imi cer scuze, va rog sa ma credeti nu vreau sa arat urit cu degetul in nicio directie) si sint gata sa-mi arunc toate "cartile" de data asta ( m-as indatora la 7 banci de-ar fi nevoie).
N-as vrea sa credeti ca n-am stofa de invingator dar nu m-as mai incumeta la al treilea FIV.
Asa ca trebuie sa "joc tare" la al doilea. Cum spuneam, cu toate cartile!

Si, de-ar fi sa pun raul inainte, as zice ca in cazul unei a doua nereusite imi va parea mai mult decit clar ca va trebui sa adopt (de fapt, ma gindesc la asta chiar si in cazul unei reusite, de ce nu? ar fi grozav sa fiu in stare sa schimb destinul unei fiinte pe care mamica adevarata n-a iubit-o suficient si ar fi pacat sa tin doar pentru mine disponibilitatea de iubire, iubirea are mai multa valoare cind o daruiesti altora...).

Pe scurt: un sut in fund un pas inainte!

Eu va tin pumnii tuturor in continuare!
Adevarul adevarat e ca fiecare clipa de lupta merita! M-am emotionat cind am auzit-o pe Dariela spunind ca pe valoarea obtinuta de ea la test o considera un progres orice ar fi! Asa, bravo! Asa trebuie sa gindim!
Aveti grija de voi scumpelor, o sa mai trec sa vad ce faceti (de fapt, sint cu ochii pe voi! si o sa ma bucur pentru fiecare reusita !!!)

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Kora, ma bucur ca incepi sa-ti revii
Daniela _b, imi pare tare rau pentru nereusita, dar imi place ca esti optimista si ca nu abandonezi cursa. Bafta !
Dariela, sa dea Doamne-Doamne sa reziste piticu' si sa auzim numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

mihaele, la medsana sigur nu fac cu blastocist, dar au si ei reusite. majoritatea transferurilor se fac la 48 de ore la medsana, maxim 72, pentru ca atat stau embriologii greci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

daniela_b fata luptatoare!!!! Bafta in tot ce vei alege!
Dariela-te felicit...da mai pastrez restul de felicitari peste 2 zile !! Muuulteeeeee- muuulteee! Ai grija de tine si de bb!!Tu mi-ai mai dat ceva aripi... ca ai avut un puisor decongelat!! Sa fie luptator , sa creasca mare si voinic!!Ce tratament de sustinere ai avut?? Ai stat acasa?? Fetelor...nu ma certati prea tare...eu la Fiv am stat acasa ca o leguma...m-am comportat ca un om bolnav!!Acum sa stiti ca nu voi sta acasa deloc! Doar daca nimeresc We atunci voi sta linistita!Ce o vrea DD! Nu voi cara sau alte chestii...dar voi merge cu Ratb-ul si voi mai urca si scari!Asta este!Oare fac rau??? Insa vreau sa ma gandesc ca nu sunt bolnava!! Saptamana viit. sunt programata la prima eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Daniela b

lorelai lorelai

Dariela sper din tot sufletul sa creasca valoarea,in america se face mult mai tirzu de 12 zile testul beta,stiu ei de ce,numai bine

Dream BOO Zouzou

Tuturor numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Psj multumesc pt raspuns credema ca nu stiu ce sa fac mie tare frica de esec cred ca o iau razna eu nu mai pot sa repet fiv-ul deja am facut credit de 200 milioane ce ma inveti sa fac unde sa ma duc stiu ca nu ati garanteaza nimeni 1oo% dar eu stiu ce sa mai zic.Credema ca ami vine sa renunt nu ami am liniste tu ai patit ce ai patit la medsana nu stiu ce sa fac la giulesti te tin pe la usi de inebunesti si tot asa.asta e unica mea sansa sin viata mea .De adoptat nu mai pot ca am trecut printr-o experienta ffffff urata am luat un copil spre adoptie avea 9 luni cand lam luat la mine pe la 3 nisori sa lovit putin la cap si eu ma-m dus cu el la spital si si nu a avuit nimic de la lovitura a fost o zgarietura dar toti medici au inceput sa ma intrebe cum lam nascut atunci leam spus toata povestea mea acel copil erea bolnav psihic si mi la luat inapoi atunci ma-m imbolnavit si de ienima am stat 3 zile in reanimare offffffff doamne prin ce am trecut credema ca pentru mine acel copil a fost ca si cum eu iam dat viata a fost si va ramane mereu copilul meu nu mai stiu nimic de le ca nu ami da voie sa ma duc la el sal vad e tare greu sa stai cu un sufletel de copil le la 9 luni pana la 3 jumatate si pe urma sa-til ia.Sper sa-mi ajute dumnezeu sa raman si sa fac acum unul ca nu mai pot credema ca nu mai rezist de vaiata asta e asa de cruda cu uni oameni ca nu am fcaut rau nimanui numai bine am facut daca am putut nu stiu de ce o trebui sa trag eu necazurile astea.Scuzatima ca ma-m intins atat dar nu mai suport simteam nevoia sa vb cu cineve ca nu mai pot .va pup si mi de scuze ca am lungito atat.Dumnezeu sa ne aiba pe toate in paza lui si sa ne indeplineasca visele noastre de a avea un suflet de copil linga noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Daniela imi pare tare rau . Sper din tot sufletul ca FIV no 2 sa fie victorios.

Dariela felicitari! Acum esti -uta si sper ca urmatorul bhcg sa creasca si sa confirme Eu si Dany avem nevoie de victoria ta ca sa ne creasca si noua sperantele.

Flori sper ca esti mai bine si mai optimista pentru urmatoarea incercare- victorioasa. Noi nu ne lasam. OK?

Zouzou ticker-ul tau spune ceva . sa fie bine!

Kora ai moral de invingatoare. Sunt sigura ca vei fi intr-o buna zi!

Liliana si drum bun! Sper sa gasesti raspunsuri la problemele tale si sa fie bine.

Pisix dureri ca ale tale am avut si eu. Ai grija sa nu faci vreo hiperstimulare. La mine asta au prevestit cu toate ca analizele nu au indicat nimic de genul asta. Totul s-a declansat insa mult mai tarziu dupa ce Bhcg-ul ajunsese la vreo 300. Bafta multa si sa fie bine totul.

Moni si toate fetele fara exceptie si numai ganduri bune.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Darielama bucur pentru tine, ca ti-ai adus aminte de mine si de situatia mea si ca esti la fel de optimista ca mine pana la proba contrarie. Si eu cred in sansa ta si sper sa fii tu cea care doboara recordul. Nu te dezarma si fii f. pozitiva in perioada asta. Un progesteron din sange ti-ai dozat sa vezi cum stai, sa nu fie acceasi problema ca si la mine adica progesteron lipsa.
Danyaloaparusi di neamt? Deci, ma tragi in piept cu histero sau daca nu ne mai tinem de manuta nu mai faci nici tu?
Avaloanenu mai iesi la raport?
Koranu te-am scris ultima din anumite motive, dar dai dova de mult optimism ceea ce ne lipseste in ultimul timp! Asa te vreau! Poate FIV NO. 3 va fi cu noroc!
Cris86si tu te ascunzesi?

Mergi la inceput