FIV 146
Raspunsuri - Pagina 11

antosit spune:
Offffff mai Koricico,as vrea sa spun multe dar crde ca mai rau ti-as face!Sunt asa se suparata... de multe ori este foarte nedrept!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

pussi spune:
kora
marina n-am auzit ... dar eu zic sa scri la unguroaice .. poate fetele sunt mai in tema ..iar cu faza pe CM natural, eu una asta faceam daca nu reuseam... dar mergeam 100% pe ICSI.
PUSSI

BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

DOAMNE AJUTA!

Anca Wish spune:
Kora, draga, tu stii ce-i in sufletelul tau. Sunt muta!
La naiba!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

manumanu spune:
Kora, nu stiu ce sa spun... .... doar ca trebuie sa mergem inainte... toate... offff

danyalo spune:
kora...Asa cum ai zis si tu...nu-ti pierde speranta! Viata asta este asa nedreaptaaaa!!!!!!!!!
Cat oare ne mai este dat sa ne chinuim??? Atat de mult ma leg de reusita cuiva...de fapt doar asta ma tine sa merg mai departe cu zambetul pe buze!
Dariela-nu mai stiu tu ai scris rezultatul la bhcg?? macar tu sa ne dai o veste buna!Pliiizzz!!!!
dream-da voi face ET cu decongelati spre sf. lunii!!!

Pisik06 spune:
Kora, desi sunt noua printre voi, am asteptat cu sufletul la gura o veste de la tine, nici nu iti poti imagina cat de rau imi pare. Cred ca toate care stim ce inseamna sa iti doresti un copil cu disperare simtim ca parca se rupa ceva in noi, cu fiecare esec al unei surori de suferinta.
Dar hai sa nu ne dam batute si sa ne rugam la Dumnezeu sa fie bine si pentru noi pana la urma!

mihaele spune:
Kora sincer am-i pare nespus de rau nu ma asteptam sa fie asa dar tu mergi cu credinta an Dumnezeu. Te pup si sa fi tare
Rubia eu am fost zi la dozarile din ziua a 14 te rog din suflet sa ma ti la curent cu ce se intampla cu tine multumesc si pupici

lilianaFi spune:
Kora...am avut toata ziua emotii pt tine...imi pare atit de rau ca nu a fost nici de data asta......as fii vrut din tot sufletul sa reusesti...
Dariela eu testul de urina in fiv nu il consider relevant....astept altfel de vesti...
LorelaiLorelai sint cu gindul la tine,astept vesti de beta in crestere,numai bine
Diana_d..ma gindesc la tine,trebuie sa iti fie tare greu singurica,dar cel mai important e ca ai un bebic in burtica...iar bebicul tau are multe matusici pe aici,daca are nevoie de ceva sa strige doar...numai bine
AurelCris multumesc pt toate gindurile bune...eu incerc sa merg inainte,mi-e greu dar asta e viata,nu totdeauna roz...
Pussi iubita...a fost a treia sarcina pierduta...nu stiu in ce sa mai sper..acum mi-e frica sa mai incerc si sa ramin gravi sa nu se repete povestea...oricum tu esti atit de draguta,cu gindurile tale frumoase m-ai facut sa zimbesc,pup mamica de sabine frumoase si va doresc numai bine
Dream Zouzou BOO ...toate fetele ...numai bine...

pisix spune:
Kora - ai dreptate ...suntem o familie...
Am sperat, am avut emotii, am plans ...si sotul meu s-a intristat foarte tare cand a aflat ...dar mergem mai departe.
Stim ca la FIV rata de reusita e de doar 20%, deci nu trebuie sa ne descumpanim pentru o nereusita, trebuie sa incercam in continuare
Dovada e Chiara, care la a 5-a incercare a reusit.
Bravo ei, haideti sa o urmam
Asteptam si de la Dariela rezultatul ...desi ...ziua de azi a fost deja too much pt mine
Sunt pe vaaal ( Z 7 de stimulare cu Gonal, AMR 2 zile pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Boo spune:
uffffffffff ... ce trist Imi pare asa de rau Kora!!!!