FIV 146
Raspunsuri - Pagina 12

ella28 spune:
Kora Off ce zi trista! Am citit niste capitole mai vechi aseara, cu niste povesti fffff triste, m-am demoralizat un pic dar FIV-ul de ridica sansele de la 0% la 20%. Si pentru sansa asta mica dar existenta, cate sacrificii nu facem!

pussi spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
Pussi iubita...a fost a treia sarcina pierduta...nu stiu in ce sa mai sper..acum mi-e frica sa mai incerc si sa ramin gravi sa nu se repete povestea...oricum tu esti atit de draguta,cu gindurile tale frumoase m-ai facut sa zimbesc,pup mamica de sabine frumoase si va doresc numai bine
trebuie sa fi in primul rand pozitiva ... nu se stie niciodata de unde sare iepurasul norocos! e prea devreme de facut planuri si sperante ... dar raman la parerea mea ... moralul sus si multa incredere in DD!

PUSSI

BURTICA ROZ
MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

DOAMNE AJUTA!

kry spune:
offf, Kora, ce rau imi pare, nu am cuvinte. anul viitor va fi cel norocos, trebuie sa crezi

dream1971 spune:
Offf Kora nu am cuvinte sa-mi exprim parerea de rau... Tot ce pot sa-ti spun este sa fii tare si sa nu te lasi!
Dream

melutzica spune:
Korutza,m-am gandit mult la tine ,m-am rugat pt tine si am stat azi toata ziua cu pumnii stransi...pupicii vorbesc de la sine caci mai multe nici nu trebuie sa-ti spun...
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

kineta spune:
KORA,,imi pare tare rau,azi abea asteptam sa vin de la servici sa aflu rezultatul,si acum cand am citit am fost tare dezamagita,odata mi-ai spus sa fiu mai optimista ca totul se va rezolva pt fiecare,acum iti spun si eu aceelasi lucru,fii optimista si vom incepe cu noi forte anul 2008,sper sa fie mai bun pt toata lumea.