FIV 146
Raspunsuri - Pagina 10

pisix spune:
Moniland nu ma speria. Zilele astea ma sperii usor.
Sigur s-a dus personal sa le ridice, daca e la IDS asta inseamna Dorbobanti, si pe Dorobani e ambuteiaj
In plus, zilele astea le-a tot picat calculatorul si asta ieri de exemplu a insemnat o intarziere a aflarii rezultatelor cu o ora
Poate si ea a patit la fel
Pe mine ma doare capul de emotie...Asa am mai patit cu nusy cand a facut FIV dar macar aveam numarul ei si am aflat imediat
Sunt pe vaaal ( Z 7 de stimulare cu Gonal, AMR 2 zile pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Moniland spune:
Boo,cand am fost sa-mi ridic rezultatul parca nu eram eu. Nici nu stiu cum paseam. Aveam picioarele moi-moi si eram toata transpirata.

ella28 spune:
Kora
Am intrat de 10 ori azi sa verific daca Kora ne-a scris! Suntem alaturi de tine! Eu am emotii ca o scolarita in fata catalogului dar...va fi bine!

dream1971 spune:
Am intrat special pentru Kora...NIMIC?
Kora sa fie bine.
Revin mai tarziu.
Moni sa stii ca tare ma bucur ca ai reaparut. Chiar iti simteam lipsa...Imi place sa va vad active chiar daca nu tin pasul de multe ori din cauza serviciului. Iti multumesc mult si sper sa aud vesti bune si de la tine curand.
Dany si tu faci doar ET nu? sa fie bine.
Nu am apucat sa citesc nimic de azi. Citesc si scriu mai pe seara.
Am o problema poate imi dati un sfat (please!). Azi am avut usoare sangerari Ma cam ingrijoreaza dar stiu ca sunt de la estrofem. Am sunat la dr si m-au chemat pentru un nou test de sange maine. Am sa insist sa-mi spuna analizele pe care le fac cu toate ca nu stiu daca o sa reusesc. Vou ce stiti de asta? A mai patit cineva asa ceva?
Multumesc. pe toate.
Dream

KoraPop spune:
Fetelor dragi presimtirile mele din pacate s-au adeverit...bhcg=1 asa ca...viata merge mai departe...poate 2008 va fi un an mai bun pentru mine.Va multumesc tuturor pentru tot si stiu ca va pare rau,aici suntem o mare familie si intotdeauna suferim cand una dintre noi nu reuseste si ne bucuram cand cineva reuseste....Va pup si raman alaturi de voi sa sustin pe fetele care urmeaza sa isi faca testul.DD sa ne ajute pe toate intr-o buna zi...eu nu imi pierd speranta....
Kora
CARPE DIEM!

Moniland spune:
Kora, sunt langa tine si imi pare nespus de rau
. Cam greu e razboiul pe care il ducem si deocamdata doar pierdem batalii. Dar cea mare si importanta inca nu s-a dat.

ella_72 spune:
Kora cu siguranta ca 2008 iti va aduce ingerasul mult asteptat ...nici nu stiu ce sa-ti spun......poate anul asta n-a fost anul tau norocos dar cu siguranta ca Bunul Dumnezeu te va rasplati anul viitor .....meriti asta , ai un suflet imens.....esti puternica si sigur vei reusi.....o sa vezi....
Ella