Gravidutze si mamici de CLUJ-34
Raspunsuri - Pagina 18
CristinaGoji spune:
OanaAlina - dr ce ti-a zis privind constipatia micutei? Pentr constipatie mai poti folosi Debridat, dar eu as vorbi in primul rand cu dr. sa vad ce-mi recomanda el.
Mami
18+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
olim spune:
salutare tuturor
nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, ca nu am trecut demult pe aici, dar abia acum am reusit sa intru in net, adica sa imi dea linie![]()
va pup pe toate si ma pun pe citit, ca am cam ramas in urma![]()
o seara frumoasa tuturor

NataliaS spune:
FETELORRRRRRRRRR ajutor - am niste arsuri de innebunesc...nu mai dorm noaptea si nu se calmeaza cu nimik...am supt tot Maaloxul din casa si nu mai stiu ce sa iau...

Natalia 
34+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
olim spune:
si eu am probleme cu arsurile,si imi trec uneori dela paine goala, incearca si tu, poate reusesti![]()
+38 si Alexandru Marius
antoni spune:
buna dimineata fetelor!
asa de bine e cu piti langa mine.toata ziua as pupa-o,hihi.i-am papt deja piciorusele.
Lore-eu ti-as propune sa te duci inainte de sarbatori,mai ai timp sa-ti faci lucrarea pana de Craciun.sa nu te apuce dincolo.de azi incep sa-i introduc cerealele.am fost la vaccin luni si a fost super ok,mi-a cantarit-o si e in grafic, 7200 avem,hihi.voi cum stati cu greutatea?
Oana-mai inceraca musetelul,poate se va obisnui.saracuta.
Olim-bine ai revenit.
Natalia-biscuitii nu ajuta?offff
pupici
Meli+
Timea-Larisa
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Si noi stam bine cu greutatea, avem 10,5 kg la 6 luni si jumatate..deci suntem grasuti! O zi buna va doresc!
MAMI!
ALEX29 spune:
BUNA DIMINEATZA
NATALIA incearca si cu paine prajita poate scapi de arsuri
fatutza mea are 5,200 g la 1 luna ,2 sapt si 3 zile
oare suntem ok ?
ALEX si bebe TIADRIS
olim spune:
buna dimineata
alex sa cresteti mari cat mai repede.
EU am petrecut o noapte alba, se pare ca am contractii, dar nu foarte regulate, plus ca ma cam doare burtica.
va doresc tuturor un wek frumos
+38 si Alexandru Marius
CristinaGoji spune:
Natalia - pe mine ma ajuta laptele.
Bine ai revenit, Olim! Nerabdatoare?
Mami Alexia - chiar ca sunteti grasunele! Noi acum avem 10,5 kg.
Mami
18+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
redai spune:
Meli nu am cu cine sa las copilul ca sa merg la dentist. Socrii sunt la Buc, mama lucreaza si nu este in Cluj pana la mijlocul lui decembrie, sotul lucreaza si saptamana viitoare merge la buc. Chiar nu am cu cine sa il las, poate cu vecinu...
.
Noi cu greutatea tot prost stam. Maine face 4 luni si are 6.600kg si 64-65 cm.
Azi i-am dat si eu cereale. Adica fulgi de orez, potrivit varstei lui.o jumate de lingurita(de lapte praf).De 2 zile iar imi vomita aproape la fiecare masa. Sunt tare necajita.Azi a dat afara chiar tot.![]()
Lore, mamicutza lui David
POZE