Gravidutze si mamici de CLUJ-34
Raspunsuri - Pagina 19
redai spune:
Alex e foarte bine pitica ta.Al meu are 4 luni si are numai 6.600. Gandeste-te cat se face a ta inca in 2 luni jumate....
Lore, mamicutza lui David
POZE
soanso spune:
fetelor
Sorana are laringita si tb sa-i dau Augumentin,am citit prospectul asla de trei orin si tot nu am inteles pana unde tb sa pun apa fiarta si racita ,va rog sa ma ajutati sunt obosita si nedormita de doua nopti ,sorana tuseste rau se inneaca ,a vomat....
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
olim spune:
fetelor, cum e vremea la cluj, ca mi asa dor![]()
is nerabdatoare sa iasa alex, ca mi-a dat atatea alarme false, ca nici nu mai stiu ce sa cred, si abia asteptr sa il vad si sa ii zic doua![]()
va doresc o sambata faina

+38 si Alexandru Marius
codruta_grg spune:
Olim bine ca mai aud de tine si ca esti bine 
Of, Anca, multa sanatate lui Soso 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Victo spune:
natalia..atrunci da-i pe rennie..in ultima instanta, ia pozitie in fata lu dnu wc..si da la rate..eu altfel nu reuseam sa ma linistesc
wow fetelor..ce bebei uriasi aveti...pai eu citisem ca la 6 luni tre sa aiba dublul greutatii de la nastere..deci la 6 luni, un copil nascut la 3 kg..va avea 6 kg...iar la un an, triplu..deci 9 kg..
lore..nasol mami ca n-ai cu cine lasa piticul..uffffff...
deci, Cristina..vine o surioara...si eu ma gandisem la numele Daria..Darius..pe langa Iustin...da na..a ramas unu mai de om serios..:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Raluca spune:
multa sanatate Soranei, nasol cu laringita, am inteles ca e epidemie in oras de asa ceva! Sper ca ai deslusit pana la ora aceasta cum se prepara augumentinul...peste pudra, apa fiarta pana la semn.
olim spune:
codruta si noi te pupam
multa sanatate Soranei, nasol cu epidemia.
va dorim o sambata frumoasa tuturor

38 si Alexandru Marius
Ioana13 spune:

Noi suntem in mare dilema cu soldul lui bebe, unii zic ca trebe sa il punem in han( ceva ff complicat) si altii ca nu are nimic si sa il lasam in pace.
Alex ziceai ca mergi la ecograf. Te rog sa imi dai si mie detalii: nr telefon, nume dr, cit costa , adresa....
. Multumimmmm
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
Ioana13 spune:
Sau oricine stie un ecografist bun pentru bebei... va rog sa imi spuneti
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
codruta_grg spune:
Ioana, noi am fost la dr. Dudea de la cabinetul Sonodent (acum 2 ani cabinetul era in Manastur in dreptul podului) la eco de sold, si apoi la dr. Ordeanu sa o interpreteze si ulterior la control.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi