Gravidutze si mamici de CLUJ-34
Raspunsuri - Pagina 20
ALEX29 spune:
Mersi mult Oli si voi la fel ,mai ai inca un picutz
ANCA draga tare rau imi pare ...nu stiu ce sfat sa ti dau 
LORE e aiurea ca nu are cine sa stea cu puiu tau ,sper sa te ajute medicamentele si sa nu mai ai dureri 
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
IOANA am fost la dr DUDEA
TELEFON:0264/452262
CABINETUL SONODENT,CALEA FLORESTI ,NR 1,SC 4,cabinetul e la parter (MANASTUR)
TIADRIS e bine ,mi a recomandat ca la 4 luni sa i mai facu un control
Doamne ajuta sa fie bine si puiutzu tau 
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
FETELOR am fost la IULIUS MALL ,mi a placut tare mult ,dar a fost cam aglomerat ,puiu meu a fost tare cuminte
am fost si am mancat la CARTOFIORUL super buna mancarea si vreau sa va zic ca PAPANASI IS BESTIALI
TREBUIE sa facem o intalnire neaparat dar sa fie in cursul saptamanii ca nu i asa aglomerat
va pup si o seara super
ALEX si bebe TIADRIS
olim spune:
sa stii ca parca nu mai am rabdare, nu pot sa dorm noaptea mai mult de 2-3 ore, ma gandesc cum o sa fie, cum o sa ma obisnuiesc cu el, daca o sa ma pot descurca singura, azi noaptea visam ca il vedeam pe monitoru de la calculator
simt ca nu mai am rabdare 
va pup pe toate
+38 si Alexandru Marius
antoni spune:
Alex-si eu as veni la o intalnire.s-o programati din timp, poate pot si eu.
Olim-lasa, inca un pic si iti tii puiutul in brate.si eu imi faceam griji, de fapt si acum ma gandesc daca sunt o mami buna. deci e normal, nu-ti fa griji, si sigur ca te vei descurca.
piti a mea a tusit de cateva ori azi si a si stranutat, sper sa nu fie din nou raceala.
noi ne pregatim de baita, va pupic si va doresc o noapte usoara la toate.
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Codruta si Alex va multumesc. Vad ca are site cabinetul. O sa mergem si acolo, sa nu il bagam pe bebe in aparat si sa nu fie nevoie. 
Alex, ti-a interpretat Dr Dudea rezultatul? ca am vazut la Codruta ca s-a dus la altcineva pt interpretare.
Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)
NataliaS spune:
Buna seara fetelor,
Mersi de sfaturi, din pacate le-am cam incercat pe toate dar nu m-au ajutat deloc.
Victo - bucuroasa l-as lua pe d-nu WC in brate, dar nu pot si nu stiu sa vomez
...cred ca mi s-a intamplat de max 5 ori de cand imi aduc eu aminte...
Am fost si eu azi la haladuit, insa prin Polus ca trebuia sa-mi fac cumparaturi alimentare , iar Auchan nu-mi place deloc.
Fetelor si eu stiu ca si Victo ca bebeii tre sa aiba 9-10 kg la un an...asa ca nu va mai disperati degeaba, oricum nu e concurs de ingrasat bebelusii - sanatosi sa fie.
Lore - parerea mea e ca piticotul tau e super in grafic cu greutatea si nu trebuie sa fii deloc amarata ...si Ana avea tot cam atat pe la 4 luni si a avut 4200 la nastere.
Soanso- sanatate multa Soranei.
Meli- ti-ai gasit plante? Daca da, sa-mi zici daca au avut efect.
Pupici si Noapte buna!
Natalia 
34+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw