Gravidutze si mamici de CLUJ-34

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

victo trebuie sa doarma intre 18-20 ore. asta scrie in cartea mea.Al meu copil doarme si acum 18 ore pe zi.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

meli o sa schimb lucrare, numai ca trebuie sa aman pana prin februarie.Acum vin sarbatorile, dupa aceea sesiune si dupa aceea voi merge si la operatii.Sper numai sa nu ma apuce prin Austria durerile.iau cu mine cutiile cu medicamente.

Pe langa Augmentin iau si cate un stamicin. Sper ca e bun.asta am avut in casa ca am uitat sa-mi iau aleceva de la farmacie.

Pentru tusa tu ziceai de Stodal?Ca a inceput parca piciu sa tuseasca mai tare.Nu stiu de la ce. Azi a mancat si foarte putin.Chestia e ca atunci cand e treaz tzipa si sta cu guritza deschisa aproape tot timpul.El asha se bucura.poate a si ragusit de la strigat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DELIA e super jenanta faza cu igiena in spitale ,la faza asta suntem de rasu lumii
bravo pt mancacioasa aia mica
cum se poarta ANA cu ea ?cred ca i asa de curioasa si dulce
si noi mai vrem un bebe ,dar mai asteptam un picut

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Meli felicitari pt titulatura

TU FETELOR e normal sa mi sughite puiu in fiecare zi cam de doua ori

va pup si sa avetzi o seara superba alaturi de cei dragi

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ce cumintel baietel ai victo!

eu nu am rezolvat decat pentru moment faza cu cacuta... de fapt asa si banuiam... cu supozitorul stiam ca e doar chestie de moment! am revenit la aceleasi sentimente... sunt disperata... am incercat sa ii dau ceai de musetel dar nu vrea nici cu bibe nici cu lingurita... asa ca am ramas doar la bonisan... uffff! doamne ajuta-ne sa fie bine!

meli - ce bine ca esti din nou cu piti a ta!

loredana - si tu ai un flacau super cuminte! si papacios!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

alex - si mie imi sughite maria! pediatra mi-a zis ca e normal! sincera sa fiu nu mai am avut timp sa imi fac probleme si cu asta ca am eu destul pe cap cu cacuta...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Oana nici al meu nu l-a vrut la inceput.Eu ori i l-am pus in lapte ori l-am indulcit cu ceai de colici, Baby Drink.Am pus foarte putin, cat sa ii de-a gust, pentru ca ala constipa.

POZE

Mergi la inceput

Alex toti copii sughit si stranuta. E foarte normal.Stranutul e admis pana la 15 pe zi, sau cam asha ceva.

Vezi sa nu iti fie si prea imbracata si sa transpire, sa te uiti la picioruse . david de multe ori cand sughite este transpirat la picioruse,dar nu de caldura, ci de cat se agita

POZE

Mergi la inceput

vroiam sa va intreb cum este cu indemnizatia daca mamica revine mai repede la servici...

nu stiti pe cineva care e agent pentru pensii private la alianz tiriac?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

o seara placuta la toata lumea! pupici!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput