Gravidutze si mamici de CLUJ-34
Raspunsuri - Pagina 16
Morgano spune:
Fetelor, am fost la Stanca la control si am cautat-o pe Flory, am gasit-o jos pe coridor pe langa salonul de vipuri unde s-a si mutat de azi.
E ok, arata fte bine, il astepta pe Joshua. I-am transmis salutarile voastre si urarile pt micut.
Micut adica maricel de fapt, 3950 - asa ca desi cu dilatatie 10, dupa ce s-a chinuit ore bune, bb nu avea loc sa iasa, asa ca i s-a facut cezariana. Cam ca la Natalia, deci. Insa ea e bine si va veni probabil luni cu bb acasa.
Despre noi: Iris a ajuns si ea la 3500, eu sunt fte multumita, clar ca ia 250g /sapt si e fte bine. Doarme noaptea si 7 ore legate. Acum 2 seri a durut-o burtica, saracuta a tras 3 reprize de plans (noroc ca scurte) de mi-a rupt sufletul. Cred ca de la apa minerala am chinuit-o.
Eu astept din nou rezultatul uroculturii, am jene jos si am fost la urolog, apoi la eco ieri urgent la IsoX ca urologul a vazut ceva formatiune in uter, iar cum Dicu era fix acolo am dat o fuga sa ma vada si el la eco.... n-am dormit toata noaptea de griji, azi am fost si m-a vazut si pe masa.
Fetelor, e horror in spitalele noastre, totusi. Sa nu schimbe nesimtitii cearfeacurile dupa control... cum ziceai si tu Raluca. Dicu i-a spus clar asistentei sa schimbe cearceaful de pe masa si sa dezinfecteze, se uita aia blocata la el si la mine, o fi crezut ca-s ceva bogatana :)
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
antoni spune:
Ripley-ce ti-a zis dupa ce te-a consultat? ce formatiune in uter? Doamne fereste, numai la spital sa nu ajungi. offf, bine ca pitica e bine si ia in greutate, prapadita
Meli
redai spune:
Meli draga mi se face pungutza de puroi.Si atunci nu mai doare asha de tare.Eu chiar nu stiu ce sa fac. Eu sunt pe aici tot timpul.Si pe mess
Lore, mamicutza lui David
POZE
Morgano spune:
Meli, super-titulatura :)
E un nodul fibromatos, fara semnificatie. Nu avea cum sa-l vada la cezariana pt ca e in perete, nu ca excrescenta, are 2cm si nu e periculos. Nu are vascularizatie, deci nu creste si il am din sau dinaintea sarcinii cu Ana, ne-am dat seama pt ca Zsigmond mi-a zis ca am un mic fibrom inca din prima sarcina, apoi nu s-a vazut cum a crescut sarcina, deci nu e nou si nu e periculos. Si asa m-am linistit. Nu m-am gandit la prapastii, mi-a fost teama si de gand, insa eram ingrijorata.
Acuma m-am relaxat, astept rezultatele la examenele de urina pe luni si vedem ce fac cu infectia sau ce naiba o fi. Daca nu a trecut dupa 2 ture de antibiotice (dc pun si antibioticul de dupa cezariana 3), atunci va trebui sa fac un antibiotic mult mai tare perfuzabil si sa intrerup alaptatul. Sper sa nu ajung acolo ca as fi fte trista.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
OanaAlina spune:
delia - ma bucur ca iris ia in greutate asa de bine!
sper sa ne aduci vesti bune luni! pupici!
loredana - imi pare rau pentru tine! sper sa iti treaca cat mai repede!
meli - mai ai un pic si o tii pe piti a ta in bratuca!
proaspete mamici - cum sunteti?
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi
redai spune:
fetelor tare putina miscare e pe aici...hmmmm
Toata lumea ocupata.....al meu pitic tare rau a mancat azi.pana la ora asta a mancat 400 ml de lichide (lapte+suc). A dormit toata ziua.A avut numai 3 mese.sper sa manance mai mult in seara asta
Lore, mamicutza lui David
POZE
Victo spune:
mai..noi suntem bine..
piticul si-a gasit ritmul, dupa numai 2 sapt jumate..
doarme dragutul de el toata noaptea, cu pauzele d e mese cd eu sunt cam chiauna de somn, dar asta-i mersul...
se trezeste la 10..deja are si program de stat cumintel...doarme mai bine si ziua..ce mai..ingeras de copil se face, nu alta
azi l-am scos si la aer..nu a dormit, a stat cu ochii mari..a si plans un picut..bine ca am stat f putin.
se lucreaza si la apart cela..acum asteptam sa ni se fac mobila si speram ca de Craciun sa facem bradut in casa noua..:):)iar de Rev sa dormim in casuta noastra..:)sa nu zicem ca nu-i ceva altfel..;)
Delia, ce noroc pe tine ca ti-a schimbat cearsaful..he he..
oana ai rezolvat pana la urma cu cacuta/?
o saraca Flori...cat s-o fi chinuit...apai cu asa bebe urias...ma mir ca a lasat-o sa incerce...eu m-am chinuit 2 ore(pt expulzie) cu matul meu de aproape 3 kg...si cu caputul mic..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
antoni spune:
Ripley-multumesc,si eu ma mandresc cu titulatura mea,hihi.
Oana-gata,sunt deja acasa cu pitica.e o dulce.
Redai-bine ca se va fistuliza.dar dupa,tot ar trebui sa schimbi lucrarea.ia si ceva antimicotice cu antibiotic.
Carrie-poate se rezolva fara sa opresti lactatia.
pupici
Meli
ALEX29 spune:
MELI 9 luni mi se par ca 9 ani ,ce e nasol e ca mai am burtica ![]()
Da NICO asa e ,am condus destul de mult ,am renuntzat la condus cu o zi inainte sa nasc
...de fapt ca mine nu stiu daca mai sunt multe ,cred ca tu
,ee m am dus cu masina mea si la scosul atzelor de la operatzie ![]()
ALEX si bebe TIADRIS
Victo spune:
fetelor..acu fac si io ca nemultumitul...cate ore tre sa doarma bebe in prima luna?
acu mi-e sa nu doarma prea mult..:)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)