Gravidutze si mamici de CLUJ-34

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

fetele - am mai intrebat o data dar nu mi-a raspuns nimeni... de la cate saptamani se pot folosi jucariile galagioase... adica jucariile pentru copii mici????

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex eu am fost la stoma dar e o problema mai delicata. Am lucrarea de vreo 12 ani.Atunci mi s-a spus ca ma va tine maxim 2 (uite ca au trecut 12).Cuiul din radacina( nu stiu cum se numeste in termeni medicali) a strapuns radacina si am facut puroi.Acum sunt sub tratament de antibiotice si sper sa imi treaca , desi nu vad nici o inbunatatire.
Ar fi 3 variante:1.extractie si lucrare ,dar trebuie stricati alti 2 dinti
2.multiple operatii pentru a incerca sa imi salveze radacinile
3. implant

Toate dureaza foarte mult si am optat pentru antibiotce cu speranta ca pot trece de sarbatori si de sesiunea din ianuarie.Acum nu as avea nici cu cine sa las copilul.nu mai e mama prin apropiere,nici soacra, sotul lucreaza pana tarziu.Fratele meu e in turneu.Singurii sunt bunicii(sotului), dar nu pot sa las copilul cu ei.Abia au grija de ei.

Pentru moment sunt dependenta de ketonal, sunt admise numai 3 pe zi,dar fara el as inebuni.Am ajuns la 6 pastile.Chiar nu stiu ce voi face.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Oana ai incercat cu ceai de musetel?Si noi am avut o asha perioada si i-am facut laptele cu 1/3 ceai in loc de apa.
in legatura cu jucariile,eu am incercat sa i le dau pe la 2 luni,dar numai acum de vreo 2 saptamani a devenit interesat de ele. Si am incercat sa le cumpar cele de plus, daca le tine in mana sa nu se loveasca.Acum le folosim si pe cele moi, care sunt si pentru dintisoari, dar david face duminica 4 luni.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

FELICITARI FLORY PENTRU BAIETELUL FRUMOS SI SANATOS
Te asteptam acasa si cu detalii despre experienta ta.

28+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Felicia ce frumos ca misca atata! Asta imi doresc si eu sa-l simt mai bine si mai des. De 2 zile n-a mai dat nici un semn.

17 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

In legatura cu jucariile, noi am avut o jucarie mica de plus ce avea o gaura in mijloc si i-am pus-o pe manuta de pe la 2 luni si jumatate si mai si zornaia asa ca dadea din manuta si ii placea. Dupa vre-o jumatatea de luna i-o puneam in manuta si o tinea si o agita. Acum(6 luni si jumatate) nu-i mai scapa nimic, adica se apleaca dupa orice obiect, telecomenzile sunt preferatele ei! O sa vedeti ce frumoasa e evolutia..intai i-o pui in manuta apoi reuseste sa o prinda singura apoi incepe sa o dea dintr-o manuta in cealalta...e minunat!

MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Felicitari Flory, mare bucurie, sa ai un baietel sanatos si voios!
JUcarii pt copii noi i-am pus pe linga el jucarii de la 0 saptamina... nu le prea baga in seama, cu atit mai mult ca nici nu prea disting ei culori, dar sunetele ii placeau... la 3 luni a apucat prima jucarie in minute... imediat ajungind in gurita...
Carrie am gasit, mersi de pont... atita am cautat inainte de a-mi spune de grupa celor din mai iunie... si gaseam tot subiente inchis... acum cu ajutorul lui Google am gasit.. cautind pe forum nu imi gasea...
pupici

Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA eu stiu doar ca nu se pune nici un fel de jucarie deasupra patutzului ,pt ca bebele isi fortzeaza muschiul ochiului si se poate sa apara probleme ,iar legat de jucariile galagioase cred ca mai potzi astepta pana pe la 3 luni .....nu sunt sigura ,poate ne mai ajuta careva cu vreo parere
lui TIADRIS i am pus un ursuletz micutz de plush in patutz ,dar i am facut operatzie ursuletzului inainte de al da fetei l am descusut si i am luat bilutzele (erau pt a face zgomot)
ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

o tu LORE pai e complicata treaba ,draga de tine
eu am niste advi pastile-gel si sunt super pt durere ,dar nu stiu daca la ce ai tu isi face efectul , am o cutie mare de ADVIL daca vrei iti dau si tzie ,potzi incerca poate ti trece

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Alex mersi mult de tot. Esti o scumpa., dar mai tare decat ketonalul pentru dinti nu este. Sa speram ca dupa antibiortic voi fi mai bine.A inceput deja sa se adune parca.mersi mult oricum.
Meli nu ai ajuns acasa?

POZE

Mergi la inceput