Gravidutze si mamici de CLUJ-34

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara fetelor!
dar mult ati mai scris, hihi.
Ramo,Victo-felicitari pt bebe.sa aveti parte de bebei papaciosi si va dopresc refacere cat mai rapida!
eu am ajuns acasa, pe piti numai maine o aduc ca trebuie sas ma duc la medici....nici nu mai am chef sa zic cate am. asta e. va pupic si mai vin
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pufule, felicitari mami..
deci joshua n-a prea vrut sa vina singurel sau s-a gandit nenea dr ca e prea mare..sau te-a luat pe tine frica?
te asteptam acasa cu grasunelul tau.pupici.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

hihi, felicitari si la pufulet!
sanatate multa, bebit papacios si insanatosire grabnica va doresc.
pupici
Meli+Timea- Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

uffff! in cele din urma am cedat si i-am pus supozitor la Maria pentru ca de 3 zile nu a mai facut cacuta si nu am mai rezistat sa o vad cum se framanta... oare am gresit? sper ca nu creaza dependenta... ce sa fac oare daca nu o sa mai faca iara vreo 3 zile??? ufff!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nu e dependenta daca i-ai pus un supozitor, pentru asta sunt facute. Termometrul creaza dependenta. Nu cred ca e gresit.

MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

chiar sa nu imi fac griji? mi-e teama ca peste trei zile sa nu ajungem tot acolo... ufffff! multumesc mami alexia de raspuns...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Oana-de ce nu incerci cu ceai de musetel? sunt copii care fac odata la 3 zile. poate nu e constipatie.
Redai-tare rau imi pare pt dinti. multa sanatate!
ma duc sa ma culc, maine am o gramada de rezolvat.
pupici la toate
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Poti incerca si Bonisan pt constipatie, din cate stiu eu are efect asupra tranzitului intestinal.Noapte buna!

MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Flory - FELICITARIIIIIIIIIII!!!! Sa va traiasca voinicul,sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos si sa va aduca numai bucurii!!!
Oana, nu gresesti, daca nici a treia zi nu face, de regula si o vezi ca sufera poti sa-I pui supozitor cu gliecrina. Cu jucariile, Sara inca nu e interesata de ele, asa ca mai dureaza pana sa se joace Maria.Eu din aia cantatoare la patut am , dar nu deasupra capului, ci la capatul lui.

eu va pup, nu mai intru cateva zile ca mergem la Deva cu pitica. Weekend frumos sa aveti!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

buna dimineata!
m-am trezit deja cu toate ca nu-i piti aici, asa imi lipseste.abia astept s-o aduc azi acasa. maduc sa-mi rezolv treburile si mai pove mai incolo.
pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput