Gravidutze si mamici de CLUJ-34
Raspunsuri - Pagina 11
felicia20 spune:
Si eu sunt prin zona. Cu bebelina mea care da din picioruse non-stop. Eu sunt la birou si ea are chef de joaca. Scumpica mea.
Felicia, 27+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
redai spune:
David rade toata ziua in hohote. prima data m-am speriat. daca nu rade , urla ca nu ajunge la ceva jucarie.Acum a adormit scumpul de el.
Aseara au fost nasii la noi.Am iesit a ii conducem pana la masina si Copilul a ramas la mama in brate.Asha se uita scumpul de el dupa noi ca mi-au dat lacrimile.Se uita asha mirat cum iesim toti pe usa si el ramane acasa fara mine.Am tras o tura de plans dupa aceea si ma gandeam cum ar fi sa il luam si pe el in Aistria.Cred ca ar fi o nebunie, plus ca nu as mai avea vacanta.cred ca mergem cu masina , in caz ca ma apuca dorul tare de pitic sa putem pleca repede spre tzara.
Lore, mamicutza lui David
POZE
ALEX29 spune:
FELICITARI FLORY PT PRINTZISOR
RAMO eu zic sa o cantaresti inainte sa o pui la alaptat ,mai bine incearca sa i dai numai lapte de la san ,poate ai si nu ti dai tu seama ,si puiu meu tot asa a fost pana am luat cantar si am vazut ca baloteaza 70 -100ml ceea ce pt 2,3 sapt e super ok ,si ei ii placea sa stea mult la tzutzuca ,se simnt ele mai in sigurantza acolo
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
LORE draga am fost harnicutza de dimineatza si am facut mancarica
eu zic cat timp o ai pe mami langa tine da o fuga la stomat ,nu mai sta cu durere ,doar esti fetitza mare si nu ti fie frica ti se face anestezie si nu simnti nimic
SI eu ma gandeam sa o iau pe matzuca si sa dau o fuga la POLLUS trebuie sa cumpar un cadou pt nasa mea
poate ne intalnim ...daca nu merg azi ma duc sigur maine
O AM UITAT sa va zic ca ieri am fostla coafor in sfarsit mi am facut paru
ALEX si bebe TIADRIS
ALEX29 spune:
NICO iti vine sa crezi ca mai ai un picutz si ti vei tzine puiutzu in bratze ,o sa vezi tu atunci ce inseamna sa fi fericita
ALEX si bebe TIADRIS
Raluca spune:
Felicitari Flory, bine ai venit Joshua-viata lunga si frumoasa!!!!
Am de lucru ptr. sv., n-am chef ca-s obosita da' cui ii pasa...Delia ma gandesc cum reusesti tu sa si muncesti....ca eu is varza!!!!
o zi frumoasa!!!!
OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi!
uffff! noi inca nu am facut cacuta... a ramas sa o sun pe pediatra la ora 15 si daca tot asa o tine eu ii pun supozitor... oare gresesc au trecut aproape 3 zile...
flori - felicitari pentru baietel! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Oana si Maria-Teodora
asa crestem noi