Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
gatta, in ciuda tututor chestiilor pe care le-am auzit, cred ca voi merge sa nasc la elias .. tin mult la dr meu! voi intreba si eu in stanga in dreapta cum e pe acolo .. ai voie cu cosmetice bebe, hainute bebe, camasa de noapte ptr nastere daca vii cu ea de acasa ..
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
gattasalvaje spune:
Laura Dimitris , eu am vazut un fel de centura elastica de unica folosinta de la Tigex , care se pune peste burta sa ti-o tina strans , uite aici
Vreau sa-mi iau si eu un set , sa vad daca sunt bune la ceva.
31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
rlc_sandor spune:
salutare fetelor!in sfarsit v-am ajuns si eu din urma de 3 zile tot recuperez cateva capitole;sunt cu casa in renovare si...felicitari bebeilor de peste 2 kg si la mai mare
laura_dimitris spune:
AAA, deci, nu sunt idei babesti de ale lui mama... exista si in prezent asa ceva..
Simona, dar mie din fotografia data de tine mi se pare a fi tot un fel de chilot nu doar centura elastica...
Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
AAA, deci, nu sunt idei babesti de ale lui mama... exista si in prezent asa ceva..
Simona, dar mie din fotografia data de tine mi se pare a fi tot un fel de chilot nu doar centura elastica...
Mai sunt asa :
http://www.ejunior.ro/img_produse/imgprod_558.jpg
De la chicco
sau
http://www.bizoo.ro/img/Centura-Abdominala--Postnatala--Postchirurgicala/img100/sale/13224_1155028875.jpg
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Mie mi s-a parut a fi o centura elastica...acum , nu stiu ce sa zic...Vad dupa ce o voi cumpara...
31+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
gattasalvaje spune:
Lala D ,, pe alea de la Chicco le stiam si eu , dar sunt f. scumpe 112 RON !!!
31+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
zeririlouiza spune:
Fetelor daca fac cezariana credeti ca voi putea sa port si eu centura din aceea pentru burta?
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Lala_D spune:
Mai sunt alea de la tarabele din piata , turcesti dar eficiente .
Si ieftine . Doar ca sunt stil chilot.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Fetelor daca fac cezariana credeti ca voi putea sa port si eu centura din aceea pentru burta?
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Trebuie sa iti intrebi doctorul .
Unii recomanda , altii nu.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!