Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna fetele!
Am mai intrat si eu in fuga pe la voi...De citit , v-am citit mereu, dar nu am mai scris ca nu am avut noutati.
Felicitari mamicilor cu bebei grasunei!!!
Referitor la bagajul pt spital si eu sunt "flu-flu". Nu am cumparat aproape nimic...
Ginette pana la urma m-am hotarat cu cine fac recoltarea de celule stem - Cord blood center. Din cate tin minte si Laura Ioana a facut tot cu ei. Laura tu cum ai luat legatura cu ei? Eu m-am inregistrat pe site-ul lor si am inteles ca ma vor cauta ei.
Sambata am tras o sperietura si bineinteles un bocet...m=am trezit cu o pata pe chilot crem-maronie. Inca nu am vb cu dr despre asta, ca de atunci nu am mai avut nimic. Inainte sa-mi apara pata m-am spalat la fofo si m-am spalat putin si cu degetul in interior. Credeti oare ca m-am zgariat? Eu nu am simtit nimic...Sau sa fii fost pata de la altceva?
Hai ca m-am intins...
toate zuzicile!!!

A venit Bebica!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Lala mersi

Fetelor va pupic si o tai si eu spre casa

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina mai ainca timp sa-ti pregatesti bagajul pt spital. In legatura cu pata, nu cred ca-i ceva nasol ptc nu-i sange. Sigur a fost o scurgere un pic mai inchisa la culoare, care-i normala. Ieri am trimis si eu contractele prin curier la Cord Blood Center (sper sa fi ajuns, ca am uitat sa sun sa verific). Eu tot pe site am luat legatura cu ei si apoi m-au sunat si mi-au si trimis contractele Acum astept sa vad cand imi va veni kitul de recoltare (atunci voi plati 12,5 mil). Dupa nastere voi plati celelalte 20,02 mil in 3 transe egale + 1,01 mil depozitarea pe primul an. Doamne ajuta sa mearga bine si sa fie bine

Nu mai stiu cine zicea ca a vazut filmul "Un pic insarcinata". Si eu l-am vazut aseara si mi-a placut pana la momentul nasterii....pentru mine constat ca e foarte traumatizant sa vad o nastere....am plans de m-am umflat si mi-am amintit de nasterea fetitei mele Si nu ma invat minte: mereu ma uit la scene cu nasteri, adica tot felul de filme care au astfel de secvente in ele Credeam ca am mai uitat, dar lucrurile astea imi fac amintirile foarte vii Sper sa nu va suparati pe mine ca ma mai descarc aici, dar voi avea mare nevoie de toata sustinerea voastra cand va veni momentul sa nasc!

32+ AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laura .. si eu trimit maine contractele la cord blood cell!! sa le trimit prin FAN CURIER sau prin posta??

eu nu am vazut ca trebuie sa platin 12 mili cand primim kitul .. am citit atent alea ..

pls .. lamureste*ma si pe mine!!!

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Creata - ce lansare???? Tu nu vii?

Despre centurile de purtat dupa nastere eu imi luasem de la Argos - centura solida nu gluma, dar n-am putut sa o port deloc din cauza cezarienei; nici cu burta n-am ramas de altfel...

Luiza - nu cred ca vei putea sa porti dupa ceza; eu n-am reusit...

Laura - nu te mai uita la scene care-ti fac rau; ce-a fost a fost!!! acum ai grija de bebe din burtik si fii optimista ca asa iti sta bine. Iar de sustinerea noastra vei avea parte cu siguranta!!!!

Alina - sigur ti-ai aplicat o zgarietura...si eu am patit o data.

Natalia 34+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Oh, Doamne Laurici ...!!!!
Cum sa ne suparam...?! Cine sa se supere ?!! Suntem aici sa ne ajutam, sa ne sustinem una pe alta...
Si cum am putea sa nu facem acest lucru cu tine , cea care ai avut intotdeauna un cuvant bun de spus, o imbratisare virtuala pentru oricine a avut nevoie !!!!
Mie mi-esti tare tare draga asa ca oricand vrei sa povestesti, orice... sunt aici!!!
Probabil ca daca nu am trecut prin ce ai trecut tu este imposibil sa intelegem dimensiunea exacta a durerii unei astfel de pierderi.. Probabil doar o banuim!
Dar, gandestete ca a fost ceva tragic, nemeritat... nu o sa se mai repete!! Doamne Doamne a vrut acel bebelus la el !! Acum, ti-a dat altul in burtica de care va veti bucura o viata intreaga !!!
Incearca sa te gandesti doar la bucuria ce o vei avea cand il vei vedea prima data....
La bucuria noastra cand ne vei spune - in sfarsit ! - daca este fetita sau baietel......
Lasa gandurile negre si amintirile dureroase inapoi..
Si daca vin ele peste tine... impartaseste-le cu noi ca avem noi ac de cojocul lor!!!

Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

laura, decarca-te cat doresti de gandurile cele mohorate! noi suntem aici cu o vorba buna si o glumitza si cu tot ce mai trebuie, de la cafele la ceaiuri si comprese cu cartofi! sigur, ideal ar fi sa le gonesti repede-repede din capsor si sa fii in permanenta surazatoare si linsitita. hehe, bine-ar fi sa se poata asa ceva.
ce-a fost a fost, a doua nastere nu are de ce sa semene cu prima iar tu ai toate motivele sa ramai optimista si sa te astepti numai la lucruri bune si frumoase!

pupam

irina 31 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

[quote]Originally posted by gattasalvaje

[blue]Hello Zuzici !

chiloti de mamaie

31+ cu Sara - Eliza

M-ai facut sa rad rau!

Acum, serios vorbind,...
Eu dupa ce l-am nascut pe dimitris am purtat peste chilotul obisnuit de bumbac un chilot inalt elastic de-mi strangea burta...
Mama m-a pus sa o fac!
Este adevarat ca nu am ramas cu burta dar nu stiu daca asta a fost urmarea folosirii respectivului chilot elastic....
Mi-e teama insa ca folosirea respectivului nu a fost prea in acord cu epiziotomia... Ca apasa acolo...
Voi ati folosit asa ceva (cele care au mai nascut) sau ati auzit de astfel de practici ??!!

buna....
...eu am auzit ca iti trebuie si asa ceva....tot de la mama..si chiar o sa-mi cumpar...sper sa-mi foloseasca si sa nu raman cu burtica...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Laura Dimitris , eu am vazut un fel de centura elastica de unica folosinta de la Tigex , care se pune peste burta sa ti-o tina strans , uite aici
Vreau sa-mi iau si eu un set , sa vad daca sunt bune la ceva.

31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Gatt,eu mi-am luat deja boxeri din astia de la tigex,i-am si probat dar sa sti ca nu prea trec de burta.Sunt marime universala,dar eu am 98 peste fund si imi sunt destul de ficsi.

Iulia31+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Si daca am lamurit-o p'asata cu centura/chilotul insensul ca nu este chiar o idee invechita...
Vin si va mai spun una de la mama....
Cand l-am nascut pe Dimitris m-a intrebat mama daca am pus la bagajul de spital prosop si sapun pentru moasa....
am ras de ea si....
In sala de travaliu.. cand ma rugam la toti sfintii sa iasa copilul mai repede din mine... o colega m-a intrebat daca am pregatit prosopul si sapunul pentru moasa... Aveam ea un set in plus... Dupa ce am nascut cand i-am dat moasei banutii... i-am dat si prosopul si sapunul luate de la colega... Mi-a multumit pentru tot. Nu mi se parea ca facusem un gest neobisnuit pentru ea...
Deci,... se practica inca prosopul si sapunul pentru moasa...
Cica ar avea o oarece semnificatie gestul.. si ca ar fi de bine pentru copil sa faci lucru acesta...

Voi ce stiti?

Mergi la inceput