Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Cu multa placere, zuzici Sa fie intr-un ceas cu noroc
Fetelor, eu nu m-am apucat sa-mi fac bagajul pt spital, cred ca sunt un pic flu-flu In afara de camasi nu am nimic! Sutiene pt alaptat cand ar trebui sa-mi iau? Cred ca trebuie sa fie un pic mai mari decat folosesc de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Laurici, eu mi-am luat 2 sutiene de alaptat si ma simt asa de bine cu ele ca am inceput sa le port de acum...
Oricum, cred ca va trebui sa-mi iau altele pentru ca , intradevar, sanii vor fi si mai mari de atat si deja imi sunt fixe sutienele...
So, daca-ti cumperi acum, cumpara-ti ceva mai mari...

Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura,

Stai bine: eu n-am nimik, nici macar camasi; probabil ca o sa m-apuce nasterea si eu o sa fiu ca o floricica (sau flu-flu, cum spui tu ).

Oricum, cu starea mea, numai la bagaj nu-mi sta mintea.

Roxana 32+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 8 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello Zuzici !

Cum va mai simtiti azi?

Danybv , La multi ani , sa fii sanatoasa si iubita si sa ai o nastere usoara si la termen.
Nu fi trista chiar azi de ziua ta...te inteleg ca te simti lasata in pom...ce naiba , doctorita ta nu putea sa-ti spuna mai demult ca urmeaza sa plece ? Te-ai gandit sa-ti gasesti un dr. in Constanta , ca ar fi mai aproape decat Brasovul ? Bafta multa in gasirea doctorului !

Tinna S , din pacate iti cunosc suferinta , in leg. cu soacra ta...tatal meu a murit acum 3 ani tot de aceasta boala oribila. Daca cancerul soacrei tale este intr-o faza incipienta , te sfatuiesc sa incercati tratamentele naturiste ...cunosc cazuri care s-au vindecat miraculos folosind medicina traditionala chineza . Din pacate , pentru tatal meu a fost prea tarziu. Daca esti interesata , pot sa-ti recomand o clinica si un doctor f. bun , tot ce tb. sa faci este sa-mi dai un PM.

Lala D , se pare ca vestile tale sunt mai bune...sa dea Doamne Doamne sa fiti bine pana la 40 saptamani.

Cu bagajul de spital , eu am luat cam tot ce tine de capitolul haine pt mine adica:
2 camasi de noapte cu nasturi
1 pijama cu nasturi si cu pantaloni 3 sferturi
2 halate
1 pereche de papuci pufosi si una de shlapi
chiloti de mamaie
sutiene de alaptat

Pentru bebelina am deja o multime de hainutze din care voi selecta ce sa iau la spital.
Urmeaza sa tai de pe lista de articole de igiena si farmaceutice , dar mai am timp.
In decembrie voi participa la Scoala Mamelor , un fel de instruire inainte de nastere organizata de doctorita mea , la care vor fi prezente o moasa si o dr. neonatolog de la spitalul unde nasc si , cu ocazia asta , ni se va spune si ce tb. sa avem cu noi la spital , asa ca prefer sa astept sa vad ce-mi zic ele , ca sa nu ma car cu multe lucruri de care nu ma voi folosi.

31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Lala, am notat .. cred ca voi merge si eu pe Mustela!

cat despre pamperasi, eu voi lua din supermarket cu prima ocazie cand merg la cumparaturi!

eu am doua listutze .. prima cu bagajul de spital ptr mami si bebe si a doua cu ce ne trebuie acasa. deocamdata, am luat cam tot ce trebuie pentru spital. bagajul e aproape complet - atat mami cat si bebe. aveti idee daca la maternitate ne trebuie cosmetice ptr bebe .. sau hainute sau ii infasa?

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aoleooo sunt dusa rau Nici nu am observat ca sunt logata cu zuzele2008! Hmmmmm, oare m-am ramolit?
LauraD asa o sa fac, le iau mai mari. Am inteles ca cele de la jolidon sunt fainute si mia ieftine.
Ginette Doamne fereste sa ne prinda nasterea fara bagaj facut! Pai nu ne putem lasa in baza sotzilor (care oricum vor fi mai panicati decat noi)! Trebuie sa ne mobilizam si sa punem osu' la treaba

Danybv Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere minunat de usoara!

32+ AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

aveti idee daca la maternitate ne trebuie cosmetice ptr bebe .. sau hainute sau ii infasa?

Ellenuta , depinde de spital . La toate spitalele iti cer pampersi ( in afara de cele private ), la unele nu-ti accepta hainutele de-acasa ( Polizu , Giulesti ) , la altele , potzi sa-ti imbraci copilul cu ce vrei , inca de la nastere. Este bine sa intrebi .La Polizu , de ex. nu te lasa la nastere cu camasa de noapte adusa de-acasa , iti dau ei de-a spitalului sterilizata.
A-propos , tu unde nasti ?

31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mda si eu am bagajul de spital gata atat pentru mine cat si pentru bebe doar ca nu e practic facut , adica le am prin dulapuri in casa
Mai lipsesc sutienele . Am luat unul dar mi-a ramas mic

Ellenuta eu nasc la Municipal unde am voie si cu hainute si cu cosmetice .
Acum depinde de politica spitalului unde nasti tu.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

[quote]Originally posted by gattasalvaje

[blue]Hello Zuzici !

chiloti de mamaie

31+ cu Sara - Eliza

M-ai facut sa rad rau!

Acum, serios vorbind,...
Eu dupa ce l-am nascut pe dimitris am purtat peste chilotul obisnuit de bumbac un chilot inalt elastic de-mi strangea burta...
Mama m-a pus sa o fac!
Este adevarat ca nu am ramas cu burta dar nu stiu daca asta a fost urmarea folosirii respectivului chilot elastic....
Mi-e teama insa ca folosirea respectivului nu a fost prea in acord cu epiziotomia... Ca apasa acolo...
Voi ati folosit asa ceva (cele care au mai nascut) sau ati auzit de astfel de practici ??!!

Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Fetelor , m-am indragostit de niste patuturi si mobila pt camera lui bebe . La hellobebe ( sa vedem daca ma lasa sa pun)
hello bebe legat
Dulapiorul cu fetisoara in trei culori o sa ni-l faca un prieten dar patut nu poate .

29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput