Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici .. bebe nu mai avea esarfa de cordon .. isi urcase cordonul pe nasuc .. ei se misca si isi muta cordonul de colo - colo ..

imi pare rau ca nu am scanner la birou .. trebuie sa merg la IT .. sa vedeti si voi cu buzite sexy are beblusha ..

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iulia sunt foarte frumoase toate lucrusoarele lui Iris De unde ai luat cadita si suportul pt cadita si aparatoarele pt patut? De pe net? Gasesc atatea variante de pret, ca nu stiu la ce sa ma hotarasc.
Elenuta ti-am spus ca nu e dupa gat. E fetita cuminte si nu se joaca cum nu trebuie cu cordonul

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

doamne iulia....nic nu stiu ce sa mai zic ca acum m-am enervat...astia merita sa-i iei pur si simplu la bataie nu sa-i dai in judecata...nici nu-mi pot imagina prin ce-ai trecut si te admir ca ai trecut peste, SA FII INCREZATOARE!!nu stiam ca pot sa aiba probleme bebeii din cauza lichidului amniotic inghitit,.,
ok incheiem subiectul, pt ca O SA FIE BINE pt toate mamicile!uff ca abia astept sa dam startulmai e un pic si e ianuarie...ce repede trece timpul...
intru acum pe site-ul de unde ti-ai comandat caruciorul sa vad si eu ..
elenuta astept sa vad si eu poza!

Moni 29+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

Mergi la inceput

laurici ....

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu am mai fost mama Omida, cand am pronosticat sexul bebeilor... Sunt un fel de medium, fetelor. Cam ca tanti de pe Hallmark.

Acum nu te bucuri ca ai fost calma si linistita? Si ca nimeni nu poate sfida logica?? Cum naiba sa te pronunti ca e colul scurt, daca nu il vezi?!

Asa ca nu va mai speriati la tot ce indruga diversi medici care sunt pe langa cu subiectul. Cum i-au zis si lui Gugu.

Sa creasca si Mariuca ta! Ca mare e deja! Acum glumesc. Fetele care au fost tot la 32 saptamani, au bebelusi de 2200. Deci tu cu 2300 esti bine. Adica Eva e bine. Ma indoiesc ca treci de 4 kg pana la nastere. Dar daca asa zice doftoru', who am I to judge? Daca Eva ia aproximativ 30 grame pe zi, ajungi la aproape 4 kg. Si daca stai pana la termen. Dar nu toti copiii iau 30 grame, depinde. Anyway, important e sa fie sanatoasa!

quote:
Originally posted by Ellenuta

asha .. acum sa va povestesc ce am facut la nenea doctoru' ..

totul e bine .. dr a spus ca am un bebe perfect dezvoltat, este un pik mai mare decat varsta .. mi-a facut graficul de luare in greutate si conform acestuia, daca bebe vine la 40 de saptamani .. va avea peste 4 kilograme ..

si de aceasta data, bebele meu dormea .. a dat de cateva ori din picioare cand l-a gadilat nenea doctoru si apoi s-a culcat .. mi-a facut si pozuta la mutrisoara .. avea cordonul asezat peste nasuc .. fetelor .. are bebelina mea niste buze .. o sa fac pozuta acasa si o s*o pun pe webshots ..

la greutate aprox 2300 g!!

CRETULINO .. parca ai stiut .. colul 3,3 cm!!! m-am speriat degeaba!!

deci avem un bebel sanatos si frumos!!

voi aveti idee .. se mai face vreo eco pana in sarcina? .. asta a mea a fost de 32 de saptamani!

va pupicesk!

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

creato .. si pentru tine ..

ce fraieruta eram daca ma speriam asa degeaba .. dar totul e ok acum, bebe eva e bine!!

nu stiu cate sa-ti spun de graficul ala .. e calculat dupa eco pe care le-am facut pana acum! important e ca bebelina sa fie sanatoasa!

si DA .. sper sa stea cel putin pana la termen!! vreau an de fabricatie 2008!!!

pupici la burtici

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Laura lateralele pt patut mi le-a facut mama,ca avea material,eu am luat doar dantela si panglica si am iesit f ieftin(in poza am pus doar jumate din set,ca de fapt sunt 2 laterale lungi si doua scurte,ca sa inconjoare tot patutu).Cadita cu suport am luat-o de pe net ,a fost 115 lei,dar am vazut ca au scumpit-o la 150.In schimb am gasit pe chic bebe punct ro(scris legat) la 79 ron cu tot cu suport.Eu de la ei am luat mai multe si am fost multumita..

PS: mesaju asta il scriu pt a doua oara,ca prima data mi s-a sters

Iulia32+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

AMR 6-8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Am reusit sa intru si eu putin pe net sa va citesc...
Nu pentru ca as fi avut o zi groaznica, cu multa munca... ci pentru ca am chiulit de la serviciu si toata ziua am stat in pat...
A fost frumos, odihnitor, m-am "tembelizat" destul la televizor... si spun acum ca mi-ajunge! De maine ma duc iar la munca. Din cand in cand mai este buna si o astfel de zi...

Angi, Laurici felicitari pentru 33 de saptamani implinite!!!

Simona, saptamana viitoare o sa-ti urez si tie felicitari pentru 33 de saptamani, si peste o saptamana la fel, si iar la fel peste o saptamana... vreo 7 urari de acest gen am de gand sa-ti fac !!! Ia stai tu linistita si nu te mai gandi la prostii... Daca a nascut mama ta la 33 de saptamani nu inseamna ca asta vei face si tu..
Totul este sa stai linistita, sa nu faci cine stie ce acrobatii si munci grele acum si vei ajunge la 40 de saptamani.! Si apoi,.. nu stii ce se spune ca baietii sunt mai puturosi si se nasc tarziu..!!! Dimitris s-a nascut la 40 de saptamani si 5 zile !

Iulia82, nu m-ai deschid si eu subiectul... Vroiam doar sa-ti transmit o calda si mare imbratisare virtuala si multi !! Totul va fi bine!!! Lucrusoarele sunt fooarte frumoase! Dar am remarcat si costumase albastre sau gresesc..?! Sunt cumparate inainte de a afla sexul bebelusului?

Ginnette, ma bucur mult ca incepi sa-ti revi la optimismul ce ar trebui sa ne caracterizeze acum !!! Asteptam vesti maine de la ecografie !!!

Ellenuta, felicitari pentru bebe grasunel !!! Si mie mi-a spus medicul acelasi lucru... ca va avea peste 4 kg. ... Oare cum va iesi pe acolo... ca tare m-a durut la dimitris la cele 3.750 ale lui... Sau, de la un anumit gramaj in sus deja nu mai conteaza...!!
E, ei sa fie sanatosi ca 'om vedea noi...

Ven, imi venea sa bag mana in monitor sa simt si eu putin zapada.... Multumesc mult pentru fotografie! Iar Markus este o frumuseste de baietel! Doamne ce ochi albastrii are...!!!

Eu nu am avut cantar la Dimitris! Odata pe luna cand mergeam la pediatru il cantarea si atat! Dimitris manca foarte bine.
Oare este chiar important cantarul? Voi toate l-ati trecut pe lista de cumparaturi? Nu m-am gandit pana acum la el...
Daca-i musai... il cumparam!

zuzele!!!

Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

laurici de bucu .. eu sper totusi sa nu faca 4 kg .. cum o scot eu pe acolo .. acuma .. sanatoasa sa fie, asta e cel mai important .. ca ma-sa se reface ea .. sa stii ca si eu am lenevit ieri ..acasa .. parca merge asa din cand in cand ..

iulia .. o sa mai uit si eu pe chich bebe .. nu am vazut c-ar fi cadita asha ieftina ..

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

iulia .. cadita ta e marca DIVERSI? are si suport pentru bebita? mie imi place ASTA .. dar nu are picioare .. iar suportul de la neonato, cica universal, costa 80 ron ..

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput