Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Iulia si Laura Ioana sunteti niste femei extraordinare , curajoase si minunate .

Ellenuta felicitari pentru grasunica

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am gasit si eu pe chic bebe cadita cu suport la 750 mii si am pus-o in cos. Ma mai uit acolo dupa saltelute pt infasat (nici dinastea nush de care sa iau), sac de dormit si mai vad ce mai au
Iulia foarte talentata mama ta

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laura de PN .. cadita aia are si suport ptr bebe .. nu pot sa-mi dau seama ....

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Lala
Fetelor ce e mai bine de folosit la unghiutele lui bebe: unghiera sau forfecuta? Eu pt mine folosesc doar unghiera, dar pe urma le si pilesc, dar pt colturile lui bebe cred ca s-ar potrivi mai bine forfecuta, nu? Hmmm eu intreb, eu raspund
Aaa mai voiam sa intreb de termometru pt baie si pt camera: tre sa luam ceva model anume? Ca vad ca sunt de la ieftine la f scumpe! Oare-i numai diferenta de firma?

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Elenuta pai scrie cadita ergonomica cu suport. Oare ergonomica inseamna ca nu-mi mai trebuie suport din ala pe care-l pun pe bebe in cadita? (gen sezlong)

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici .. da asa e. m-am uitat acum bine .. cea la 75 ron este ergonomica pentru bebelusi cu suport de sustinere si orificiu de scurgere. Culori disponibile : verde si galben!!

eu cred ca voi folosi forfecuta .. este din aia cu varfuri boante!

cat despre termometru .. eu cred ca o sa-l iau pe
ASTA.. masoara temperatura in camera si cadita!!!

iar ptr temperatura bebe cred ca-l iau pe ASTA

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Incep cu Laura: eu la Markus am fost o mamica cam stresata iar el un bebe nu prea mancacios, deci cantarul a fost un instrument vital!
Laura Ioana, normal asa ar trebui, sa nu-ti mai trebuiasca suport daca e ergonomica. Nu este poza? Si forfecuta, nu unghiera, ca risti sa-i tai degetelele lui bebe cu unghiera. Forfecuta aia de bebe e in asa fel facuta incat nu ai cum sa-l ranesti.

Revin, ca vroiam sa mai raspund cuiva, dar daca nu sunt mesajele pe pag. asta, bineinteles ca am uitat ce si cui

Venera 33 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Iulia82,intr-un capitol anterior ai zis ca ai luat unele lucruri pt bebe din ungaria la pret bun.Imi spui de unde?Eu sunt din Oradea si inca nu prea am luat nimic in ideea ca voi trece la vecini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Da. Termometru de baie.......toate fac cam aceeasi treaba, si alea ieftine si alea scumpe. Si al nostru, chiar daca nu scria treaba asta, masoara si temeperatura din camera cand nu e in apa. Logic, nu?
Centura/braul/chilotul post-natale: mi-am amintit motivul nr. 1 pt. care un dr. mi-a zis sa nu port asa ceva. Pt. ca muschii trebuie sa lucreze SINGURI ca sa-si revina la forma initiala si grasimica de pe burta sa se elimine. Daca pui centura, zicea el, muschii din zona se 'lenevesc' si n-ai facut nimic. Acuma parerile sunt impartite. Fiecare face dupa cum ii dicteaza inimioara

Venera 33 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am aparut si noi!
Am fost la eco, bebe e bine, isi tinea manutzele la fatzuca, nu i.am vazut-o decat in trecere, i-am vazut guritza cum molfaia dumnezeu stie ce si nasucul si pe urma iar si-a pus manutzele la ochi.

Bebe e bine, are 2,4 kg, e un grasun, a spus ca placenta e f bine, grad de maturitate 2, lichid suficient, colul lung si inchis. Mi-a recoltat pt streptococ - a iesit negativ si mi-a luat si o lama pt examen bacteriologic. Sunt asa fericita ca bebe e bine!!!

Inca nu am citit din urma, am de recuperat de la pagina 7! Fug sa citesc din urma si pe urma revin.

PS: Azi am implinit 34 de saptamani!!!!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput