Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Iulia, ce de haine frumoase! Asta e avantajul sa ai fetitza, gasesti haine mai cochete. Dar nici golanul meu nu e mai prejos !
Voiam sa te intreb, de unde ai luat cantarul si carutul? Da-mi si mie linkurile te rog. Cantarul mi se pare superok ca pret, iar caruciorul seamana foarte tare cu ce vrem si noi sa ne luam. Si am dori si un pret pt carutz, daca se poate. Pipi!

Ana-Maria 31+ cu David Andrei

AMR 9 SAPTAMANI!

hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Iulia, frumoase lucrusoare.Dar nu vad cercelisii
Am vrut si noi sa luam niste rochite, dar am renuntat, daca e baiat !? Desi 2 dr. ne-au spus ca e fetita 100 %.

AncaDrag. frumoasa foc fetita ta. Ce bine ca e cumintica. Tu cum te simti ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Si nici n-ai sa-i vezi...din pacate nu reusesc sa-i pozez ca sunt plini cu pietricele si sclipesc asa tare incat in imagine apar doua pete de lumina

Si eu tot asa ziceam..ca daca e baiat totusi,cum sa-i iau rochite..dar dupa ce mi-au confirmat si mie 2 medici ca e fata 100% plus ca am si poza cu 'pruna' m-am dat la cumparaturi.Si daca a fi baiat sa vezi ce bine o sa-i stea la nenea dr cu cercei si rochite..

Iulia32+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

AMR 6-8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ginnette daca nu bata o chemama pe miri cu Shlapul si atunci sa vezi, asa ca sa vedem un zambet mare pe botic ca sa-i fie bine lui bebe din burtic Doamne ce zuza sunt mai fac si rime

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ana Maria ai fost la doctor? ce face bebica?

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

laura si iulia imi pare foarte rau pt ce ati patit...doar in filme auzi asa povesti si cand vezi ca ele chiar se intampla...te ingrozesti!!!ma bucur ca aveti puterea sa mergeti inainte si cum spuneai tu iulia de aia v-a dat dumnezeu tot o fetita!! O SA FIE BINE DE DATA ASTA, O SA MA GANDESC LA VOI!!iulia totusi ce s-a intamplat??(daca nu-ti dace placere sa vb despre asta scuza-ma ca te intreb si nu-mi raspunde!)
azi am trecut si eu printr-o sperietura din cauza la niste rezultate de la analize dar m-am linistit se pare ca nu e nimic grav...
va pup burtici si multa sanatate!sa ajungem toate cu bebelusii in brate sanatosi!!!

Moni 29+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello zuzici !!

Laura, Iulia .. Doamne prin ce ati trecut si cat de tari ati fost! M-a pufnit plansul cand am citit .. de laura stiam ca a mai avut un bebel .. acum trebuie sa ganditi pozitiv si sa stiti ca micile comori din burticile voastre abia asteapta sa va vada si sa fie alintate!! Doamne ajuta sa avem cu toate bebei sanatosi!! Asta e cel mai important!!

Ven, ce frumos ce Markus, sa-ti traiasca si sa fie sanatos! ce super e zapada .. mi-e tare dor de zapada .. !!

rlc .. mie nu mi-au curs sanii deloc pana acum, dar am o prietena careia au inceput sa-i curga sanii pe la 26-27 saptamani!

fetelor .. e cazul sa ma ingrijorez ca nu-mi curg sanii .. poate am canalele infundate ... ce sa fac??? de aseara am inceput sa-mi fac masaj cu garmastan .. ar fi bine sa-mi masez sanii si cu un prosop umed???? ce spuneti ...

honey DRUM BUN!! SA NE AUZIM CU BINE!

greta .. dr meu de familie este de formatie .. pediatru .. m-am scos .. sta si aproape de mine si suntem si in relatii fff bune ptr ca parintii sunt prieteni de zeci de ani!

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Ana-Maria caruciorul si cantarul le-am comandat deja, dar n-o sa le am numai luna viitoare
uite AICI link-ul pt cantar si AICI pt carucior

sunt de pe site-ul www.ebay.de ar trebui sa ai pe cineva in Germania ca sa poti comanda

Iulia32+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

AMR 6-8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

asha .. acum sa va povestesc ce am facut la nenea doctoru' ..

totul e bine .. dr a spus ca am un bebe perfect dezvoltat, este un pik mai mare decat varsta .. mi-a facut graficul de luare in greutate si conform acestuia, daca bebe vine la 40 de saptamani .. va avea peste 4 kilograme ..

si de aceasta data, bebele meu dormea .. a dat de cateva ori din picioare cand l-a gadilat nenea doctoru si apoi s-a culcat .. mi-a facut si pozuta la mutrisoara .. avea cordonul asezat peste nasuc .. fetelor .. are bebelina mea niste buze .. o sa fac pozuta acasa si o s*o pun pe webshots ..

la greutate aprox 2300 g!!

CRETULINO .. parca ai stiut .. colul 3,3 cm!!! m-am speriat degeaba!!

deci avem un bebel sanatos si frumos!!

voi aveti idee .. se mai face vreo eco pana in sarcina? .. asta a mea a fost de 32 de saptamani!

va pupicesk!

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor sa mai vorbim si de lucruri mai frumoase, ca nu vreau sa va intristez de tot
Elenuta se pare ca bebelusii de ianuarie- februarie sunt niste grasunei Abia astept pozica cu buzitele papusii Ce a zis dr ca inseamna esarfa de cordon? Feliciari pt bebelina sanatoasa si frumoasa.
Creata Moni Roxana e bine sa stiu ca sunteti aproape si la bine si la greu.

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Jelimoni am sa-ti raspund cat mai pe scurt,ca sa nu dramatizez prea mult.Deci...am facut greseala sa aleg ca loc de nastere minunata clinica particulara de aici din oras.Dupa un travaliu de 30 min,cand a venit momentul sa 'imping' nu mi s-a dat voie ca nu era moasa prezenta(a venit dupa juma de ora);dupa ce-am nascut,fetita respira greu,dar din lipsa de aparate de reanimare a facut 3 stopuri cardiace,a fost resuscitata de o dr pediatra de vreo 70 de ani(ca medic neonatolog nu aveau);pana la urma au transferaat-o la spitalul judetean,dar a fost prea tarziu,n-au mai putut face nimic medicii de acolo.De la spital mi s-a zis ca ar fi trait daca era adusa mai repede si ca avea foarte mult lichid amniotic in plamani si stomac,se pare ca din cauza ca nu mi s-a dat voie sa nasc atunci cand a trebuit...
Acum voi naste la spital,unde nu e tocmai lux,dar unde sunt medici si aparate.Am ajuns la concluzia ca e mai importanta siguaranta copilului meu decat confortul dint-o clinica particulara.

Iulia32+ IRIS MARIA

uite cum crestem

AMR 6-8 SAPTAMANI

Mergi la inceput