Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

buuunn...mi-am luat portia de plans pe ziua de azi,acu sa trecem la ale noastre
In primul rand LA MULTI ANI!!! pt Louiza si Dany
In al doilea rand FELICITARI:
-Creata pt succesul sotului cu studioul;buna idee!
-Miri pt Sasha cel grasunel
-Miky_baby pr hainutele frumoase ale buburuzei
Lala_20,graviduta noastra optimista,ma bucur ca esti bine.Stai cumointica in patut

Tina imi pare rau pt soacra ta.Soacra mea a fost suspecta de cancer in vara,deci intr-un fel iti inteleg suferinta.Din pacate vad ca soacrele 'de treaba' au parte de astfel de neplaceri,iar cele acre sunt sanatoase tun si-si streseaza norele fara nici o problema

Ven ce frumos a nins la Bistrita...dar si la noi e zapada mare...In legatura cu cantarul eu voi lua digital,dar nu din Ro ca-s f scumpe.Am comandat in Germania modelul ASTA la 45 euro,iar pe site-uri la noi e la 3 mil si ceva

cat despre scutece merg pe Pampers(le cumpar din Ungaria si e cu 100 de mii mai ieftin pachetul ca aici) ...sunt cele mai inguste intre picioare si riscul de iritatii e mai mic.Pt primele saptamani am sa iau din acelea pt 2-5 kg.

La semnatura,la lucrusoare pt bb Iris am mai pus cateva poze printre care si 2 rochite de vara...daca aveti chef sa va uitati...aaa ..si i-am luat cercei ,le-am facut poze,dar fiind cu pietricele nu se intelege nimic..

Iulia32+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

AMR 6-8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gatta,

Cred ca de-asta am nevoie ca altfel nu ma potelesc cu depresia.

Laura, Iulia

Chiar ma gandesc la voi , la ce putere ati avut s-o luati de la capat - pt. mine una, sunteti un exemplu de tarie si forta.
Si eu, care ma agit de parca cine stie ce tragedie as fi patit.

Roxana 32+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 8 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Iar eu 16 aprilie. Iar azi sunt in saptamana 31, ziua 3. Adica am terminat toate trei 30 saptamani si mai avem putin si o terminam pe cea de-a 31.

Deci tu erai putin in urma, Dany era putin inainte.

quote:
Originally posted by miri_mik

creata, UM eu, 15 aprlilie. danybv, 14 aprilie, cred...

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Iulia, frumoase lucrusoare.Dar nu vad cercelisii
Am vrut si noi sa luam niste rochite, dar am renuntat, daca e baiat !? Desi 2 dr. ne-au spus ca e fetita 100 %.

AncaDrag. frumoasa foc fetita ta. Ce bine ca e cumintica. Tu cum te simti ?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Danybv, LA MULTI ANI ! cu intarziere. Si tot ceea ce-ti doresti.

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Iulia, frumoase lucrusoare.Dar nu vad cercelisii
Am vrut si noi sa luam niste rochite, dar am renuntat, daca e baiat !? Desi 2 dr. ne-au spus ca e fetita 100 %.

AncaDrag. frumoasa foc fetita ta. Ce bine ca e cumintica. Tu cum te simti ?

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Acum ma simt mai bine,ne-am mai revenit cu somnul si incepe sa se vindece si cusatura.
Hai ca nu mai ai nici tu mult si gata.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput

Laura si Iulia... M-ati lasat muta. Nu stiam nici macar de povestea Laurei, iar Iulia de-abia ne-ai spus.... Nu e vorba ca nu vrem sa citim povesti triste, pentru ca acest forum nu e numai despre veselie si bucurie, ci si despre tristete, agitatie, grija, emotii. De-asta ne-am adunat aici. Sa ne impartasim totul. Si bune, si rele. Si intime si mai putin. Sa ne sprijinim, sa ne imbarbatam, sa ne spunem lucruri frumoase, dar si sa ne trezeasca cineva la realitate cand o luam pe campiile hormonilor.

Nu stiu cum este sa treci printr-o asemenea experienta. Nu pot decat sa-mi inchipui cat de mult ati suferit. Si probabil ca sunt destul de
departe cu presupunerea. Cred ca si eu as gandi la fel ca si voi acum. E inevitabil. Dar stiti bine, la fel ca si mine, ca nu de ganduri din astea aveti nevoie in momentul de fata. Si nu voi, ci copilul.

Eu sunt o optimista din fire... si incerc sa va insuflu si voua nu un optimism tampit, iesit din context, ci unul constructiv, care sa va faca sa realizati ca daca aveti inca o minune in burtica, este pentru ca asa a vrut DD.

Va imbratisez pe amandoua!

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Iulia Doamne, nu am stiut ca ai trecut prin asa o tragedie! Nici nu stiu ce sa spun! Iti multumesc ca mi-ai spus acum! La mine fetita a avut tripla circulara de cordon si tampitul de dr nu a vazut si m-a lasat sa astept declansarea nasterii, iar la exact 41 de saptamani mi-a dat vestea ca nu-i mai bate inimioara! Timp de 4 saptamani statusem in spital sub "supravegherea" lor, tocmai pentru a nu ma apuca nascutul pe acasa (eu sunt din Piatra si voiam sa nasc in Iasi). Nu mi-am vazut deloc fetita. Oooofff, iar imi cer iertare fetelor, care poate nu vor sa citeasca asa povesti triste aici!
Ne-a binecuvantat Dumnezeu acum pe amandoua cu bebelusi si sigur va veghea sa-i putem tzine sanatosi in brate!

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Nu mai e mult, intradevar. Mi-e cam groaza de momentul nasterii,si de durerile de dupa, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult.

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Saru' mana!

quote:
Originally posted by iulia82
In al doilea rand FELICITARI:
-Creata pt succesul sotului cu studioul;buna idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Nu mai e mult, intradevar. Mi-e cam groaza de momentul nasterii,si de durerile de dupa, dar incerc sa nu ma gandesc prea mult.

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Bine faci

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput