Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Fetelor...m-ati facut sa plang...
Laurici cred ca sunt singura de aici care te intelege perfect,zic asta pt ca si eu am pierdut o fetita la inceputul acestui an.N-am vrut sa povestesc aici nimic pt ca nu vreau sa amarasc zuzele(care sunt tare dragute si optimiste) dar citind azi postarile n-am mai putut sa ma abtin.Si eu am aceeasi teama ca si tine.Mi-e frica de momentul nasterii,desi o astept cu nerabdare...dar nu pot sa nu ma gandesc ca 'daca se intampla ceva rau'? Desi am mare incredere in Dumnezeu ca va fi bine de data asta si ca ma voi putea bucura de puiul meu...stie Dumnezeu de ce mi-a dat tot o fetita....Eu nu-ti cunosc povestea,nu stiu cum a fost la tine...fetita mea a trait doar cateva ore si n-am vazut-o decat cateva minute...era cel mai frumos copilas...
Nu cred ca vom putea uita vreodata...dar cred ca v-a mai trece din durere in momentul in care ne vom vedea cu puiutii sanatosi in brate.
te Laura...si fi tare...Cu acesti bebei pe care-i asteptam acum, Dumnezeu isi ia revansa fata de noi...

Iulia31+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

creata, UM eu, 15 aprlilie. danybv, 14 aprilie, cred...

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iulia Doamne, nu am stiut ca ai trecut prin asa o tragedie! Nici nu stiu ce sa spun! Iti multumesc ca mi-ai spus acum! La mine fetita a avut tripla circulara de cordon si tampitul de dr nu a vazut si m-a lasat sa astept declansarea nasterii, iar la exact 41 de saptamani mi-a dat vestea ca nu-i mai bate inimioara! Timp de 4 saptamani statusem in spital sub "supravegherea" lor, tocmai pentru a nu ma apuca nascutul pe acasa (eu sunt din Piatra si voiam sa nasc in Iasi). Nu mi-am vazut deloc fetita. Oooofff, iar imi cer iertare fetelor, care poate nu vor sa citeasca asa povesti triste aici!
Ne-a binecuvantat Dumnezeu acum pe amandoua cu bebelusi si sigur va veghea sa-i putem tzine sanatosi in brate!

33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Anca, ieri am intrat la mamicile de nov-dec sa caut pe cineva si am vazut postarea ta ca aia mica doarme si e cuminte si ......., la un moment dat ma trezisem ca si in gand citeam in soapta sa nu trezesc copilul dupa care ma bufnit un ras de nu ma mai opream . oricum ma bucur ca e cumintica si sper ca si noi sa avec copilasi cuminti ca fetita ta si inca o data sa-ti traiasca

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Sa sti ca poti sa vb tare ca este invatata cu galagia.
Multumim

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Anandrei mersi mult o sa incerc sa umblu cu lapticu dupa mine ca e bun si la calciu

iulia82 imi pare rau sa aud ca si tu ai trecut prin ce ai trecut, si-ti spun si tie ce i-am zis Laurei, sunt sigura ca in momentul in care iti vei tine fetita in brate va fi totul bine gandestete ca Dumnezeu e mare si sigur amandoua aveti acolo sus un ingeras care vegheaza asupra voastra si asupra bebeilor vostrii cum ar trebui sa avem toate si ai sa vezi ca va fi bine

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Iulia82 si Laurici, imi pare tare rau pt voi
Dar acum n-o sa se mai intample nimic si bebeii vor fi sanatosi si papaciosi

Bad Dobby!

28+ BB Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Sal'tare Zuzele !

Am avut o noapte de groaza..... Aseara n-am avut ce face si am citit la forumul "Prematurii - De ce ati nascut prematur" si toata noaptea am avut senzatia ca mi s-a rupt apa , ca sunt uda , ca o sa nasc...Cum atipeam , cum aveam aceeasi senzatie ...de la ora 5 am stat cu ochii pe pereti , ca nu ma mai lua somnul...Incep sa fiu obsedata ca nasc prematura , asa cum m-a nascut mama mea pe mine , la 33 saptamani , Doamne fereste !

Honey , mai rezisti cu tot stressul pe capul tau ? Hai ca nu mai ai mult si ajungi si in State si poate te mai linistesti. Iti doresc drum bun si acomodare usoara acolo !

Ginette , vrei sa venim cu la tine ? Iti faci rau singura si-i faci si bebelinei daca continui cu starea asta ...Incearca sa te mobilizezi , sa-ti zici ca nu e dreaq chiar asa de negru. Sti ce m-a ajutat pe mine sa ies dintr-o stare de depresie f. nasoala...plimbarile in aer liber , in parc , in zilele insorite , cand sunt multi copii la joaca . Ii vedeam si ma luminam la fatza si nu ma gandeam decat ca vreau si eu unul si , cu siguranta , daca-l voi avea , imi va lumina viatza. Hai , capul sus si bafta multa maine la eco ! Sa ne scri ce ti-a mai zis nenea Iosup...

Laurici , felicitari pt cele 33 sapt implinite !

Ven , cata-mai zapada la Bistrita !!! , cred ca Markus este in culmea fericirii...vreau si eu zapada , da' la munte , nu in Bucuresti , ca aici e urat , se face tot o zloata si-o mizerie

Rlc Sandor , nu te speria , e semn bun ca-ti curg sanii , inseamna ca vei fi "laptoasa" . Mie au inceput sa-mi curga cam prin sapt 29-30 , nu te speria...nu curg continuu , cel putin mie . Cateodata ma trezesc uda , alta data curg numai daca ma strang de sfarcuri .

Gabritta , raspunsul de mai sus e valabil si pt tine...

Natalia , cu coliva era Angi ... nu-i nimic , si mie mi-e pofta de asa ceva. Dar parca nu-i chiar ok sa fac coliva daca n-am niciun parastas...Stiu insa o cofetarie in Bucuresti care face coliva...

32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Fetelooor! Am inceput sa am arsuri dupa fiecare masa...Ce nasol este...Si ce ma laudam eu pana acum ca nu stiu ce-s alea arsuri...

A venit Bebica!!!

29+

Alina Kalos , welcome to the club !

32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by rlc_sandor

"neata fetelor!de abia ieri v-am ajuns din urma ,sunteti f harnice!am si eu o intrebare:e normal ca la 25+ sa curga sanii?e adevarat ca daca curg asa devreme inseamna ca nu voi avea lapte destul sau "de calitate"?se poate stopa cumva?eu nu ajung la dr decat sapt vitoare va rog daca ati trecut prin asa ceva sa imi spuneti.va pup

Mie imi curg sanii de la 3 luni si jumatate. Nu e nici o problema. E chiar f. bine, pt. ca la nastere nu o sa te chinui prea mult cu alaptatul.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

fetelor aseara mi-a curs un lichid din sani.putin(suficient cat sa imi ude tricoul) si incolor.e normal la 27 saptamani?

gabrittza 27sapt+

Acel lichid se numeste colostru. Si e f. normal sa-ti curga. Mie mi se pateaza toate sutienele, dar mai nou imi pun cate un tamponel inauntru cupei.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

32+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput