Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
creata2008 spune:
Cand poate vorbi sotul meu, il intreb si va anunt si pe voi.
Baga o cafeluta si pentru mine... ca eu am baut una mica dimineata, dar eram singura si nu prea a fost placuta.
quote:
Originally posted by NataliaS
Creato - chiar vreau sa merg pana in Iulius Mall si am sa beau si o cafea lungaaaaaaaaaaa ca dorm pe mine - poate pe acolo se deschide ceva, ca in oras...n-am auzit nimik, sau oi fi eu complet dezinformata...Next time for sure!
docdecap spune:
rlc si gabritza,
mie imi produce icil-ul (laptaria...) de pe la jumatea lui august! deci de cel putin 10 saptamani! am observat ca e mai accentuata in somn (am toate pijamalele in 3-4 zile pestrite), si cand nu port sutien (adica daca umblu prin casa cu balconul ne-asigurat). uneori mai mult, alteori mai putin. e frustrant ca mi se intampla si cand sunt treaza, si nu-mi dau seama, si ma enervez, normal, n-ar trebui sa simt ceva?
adesea daca port sutien nu ajunge sa pateze, dar gasesc pe sfarc intarit de culoare galbuie, ii curat zilnic (chiar si cel ombilicat al meu, pe care cu ocazia asta mai incerc sa-l intorc pe fata...)
Io ce sa zic, ma bucur, ca doar nu am carat ditamai sanii toata adolescenta si tineretea ca sa ma lase tocmai acum, cand am nevoie de ei!!
va pupic fetele, si Natalia, sa stii ca am de gand sa ma linistesc imediat! de sambata incolo sunt cumiiiiiinte!!
Monica 32+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
zeririlouiza spune:
Asa am auzit si eu ca daca iti curg sanii inseamna ca ai canalele desfundatre si ca e bine sa le speli cu un prosop ud, sa freci un pic pe sfarcuri
Kalosalina nu-mi spune de arsuri xca sunt la ordinea zilei si zici ca sunt elefant la cata apa beau
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Cu colostrul acela eu nu am reusit sa-mi patez hainele dar tot ca si Monica il curat uscat galbui de pe san, cate o data se mai pateaza sutienul
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
rlc_sandor spune:
docdecap,asa cum zici parca as fi scris eu;mai des noaptea dar si ziua !totusi mi se pare prea devreme si cum zici nu simti nimic doar...
ginnette spune:
Mai va sec cu ceva: mie nu-mi curge nimik din sani; si inca port sutienele pe care le purtam si inainte; ce sa-nteleg?! ca n-o sa am lapte?! dak este genetic, atunci am explicatie (nici mama, nici bunica "materna" n-au avut), dar dak nu egenetic?!
Dupa cum vedeti, imi bat in continuare cuie-n talpa.
Roxana 32+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 8 SAPTAMANI!
Anandrei spune:
quote:
Originally posted by creata2008
La Baby Expo am gasit la Nuk, perie si pieptan, peria din par natural, si daca imi aduc aminte bine, am dat vreo suta de mii sau putin peste, ceva de genul asta. Nu e Chicco, dar ma indoiesc ca Mariuca va realiza diferenta.
Stai linistita, ca ai timp sa faci cumparaturi! :) Eu dupa Pampersi vreau sa ma duc dupa ce imi instaleaza mobila in camera Mariucai, ca acum depozitez totul pe unde apuc. Si ma apuc tot atunci de spalat, calcat, aranjat....quote:
Originally posted by Anandrei
Auziti, stiu ca asta e subiectul/topicul zuzelor, dar eu sunt chiar asa de zuza ca nu i-am luat nimic lui Iepurica in afara de haine? Ma uit la voi si deja ati cumparat pampersi, servetele etc si eu n-am inca nici un gand de asa ceva. Tot zic ca mai am timp... Dar m-ati ambitionat si o sa dau si eu buzna in farmacii si supermarketuri. Sa "fituiesc" banii, cum zice soatza mea!
Intrebare: i-ati luat lui bebe/bebelinei perie de par? Am auzit ca cica ar fi bune pt stimularea pielii capului (a se citi vascularizare). Eu am innebunit cautand una din par natural, nu din plastic, sa nu-l zgarie pe bebe in cap. Si am gasit la chicco, dar mi se pare mult sa dau 30 ron pt o perie de par. Voi ce ziceti?
Creatza, eu nu voiam musai de la chicco, chiar mi se parea scump, dar daca nu gaseam altceva...Si daca tu ai gasit de la Nuk asa ieftin, atunci astept baby expo si imi iau de la standul lor. Mersi, pup!
Luiza, eu am citit ca arsurile trec daca bei lapte. La mine functiona. Cum simteam arsura, cum beam o gura de lapte si o mai tempera sau trecea de tot.Eram tot timpul cu cutia de lapte in mana. Incearca, poate merge si la tine!
Lala_D spune:
Roxana iesi mami din butoi, te rog eu mult
Nici mie nu imi curg, nu au curs nici prima data . Nu are nicio relevanta. Relevant este doar dupa nastere cand bebe este cea mai buna pompita .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!
geo27 spune:
Fetelor citesc,citesc si nu mai termin.Sunteti foarte harnicute,inca mai citesc la primele pagini,dar am citit de la 10 in sus si am vazut problema pe care o are kalosalina.Eu m-am confruntat cu aceasta problema inaintea sarcinii si am avut si tratament de la medicul ginecolog de 2 ori, dar mi-a trecut acea candidoza oribila cu un remediu de la soacra mea si anume....spalaturi exterioare cu ceai de musetel.....Pot sa spun ca de atunci si sunt mai bine de 5 ani, nu am mai avut niciodata probleme.
Dar foarte important este sa faca si sotul acelasi lucru,fiindca este o boala f urata care se poate transmite de la unu la altul.
Sper ca ti-am fost de ajutor si eu zic ca poti incerca fara riscuri pt bebe tinand cont ca este vb de ceai de musetel si nimic altceva.
geo +radu 26 saptamani