Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelooor! Am inceput sa am arsuri dupa fiecare masa...Ce nasol este...Si ce ma laudam eu pana acum ca nu stiu ce-s alea arsuri...

A venit Bebica!!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Tinem pumnii si preconizez un col de cel putin 3,2 cm.

Mai pariaza careva?

quote:
Originally posted by Ellenuta

neata fetelor,

sa aveti o zi excelenta!!

eu tocmai ce am papat niste miere cu lapte .. yummy .. ce bun a fost!

ieri am chiulit de la job si am lenevit toata ziua, dar spatele tot nu m-a lasat .. deja m-am resemnat ca nu-mi va trece decat dupa ce iese bebe si scade presiunea pe coloana si pe spate.

astazi mergem din nou la eco, la dr meu de data asta .. 4D a fost un moft de al meu si oricum nu a meritat .. dupa 30 de saptamani nu mai vezi nimic .. iar pozuta pe care mi-a facut-o la fatzuca lui bebe e la fel ca aia in 3D ... in fine, asta e .. sper sa se vada colul bine si sa fie ok la lungime!

astazi trimit si contractele la cord blood cell, le-am completat si semnat ieri. daca aveti vreo intrebare in legatura cu prelevare de celule stem si cord blood cell .. here i am ..

va pupik

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Gabrittza aceeasi problema o am si eu de 2-3zile nu curge intr-una dar pateaza si am doar 25+.Un pic mai sus am pus aceesai intrebare sper sa ne lamurim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

[quote]Originally posted by NataliaS

Creato - chiar vreau sa merg pana in Iulius Mall si am sa beau si o cafea lungaaaaaaaaaaa ca dorm pe mine - poate pe acolo se deschide ceva, ca in oras...n-am auzit nimik, sau oi fi eu complet dezinformata...Next time for sure!

Honey - bafta la mutare!!! sa gasiti rapid casuta dorita!

Monica - doc - tu nu te lecuiesti deloc??? chiar vrei sa te trezesti cu vreo surpriza?

Mai fetelor, eu ma expandez de nu se poate, in ultima sapt m-am rotunjit ca o gogoasa la fata, la picioare...yaki incep sa arat ca o luna plina...

Gatta - aseara mi-am facut coliva ca nu mai puteam de pofta...si azi dimineata mic dejun : coliva si lapte

Natalia 34+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
[/qu

....natalia...in mall zici tu ca se deschide?...pai am fost la mall ,si inca nu era deschis nimic (sau n-am vazut eu)...o fi de vina "neuronul insarcinat"..asa cum zicea careva dinte fete..

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Gabrittza,aceeasi problema o am si eu la 25+ de 2-3 zile nu curge in continuu dar destul cat sa pateze.Un pic mai sus am pus si eu aceeasi intrebare sper sa ne lamurim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

in primul rand Miri-mik , felicitari pentru Sasha de 2 kg.
in al doilea rand am intrebat-o pe verisoara mea care a nascut la Municipal in vara daca i-a dat moasei sapun si prosop si a spus ca nu si nici nu a auzit de asa ceva.
plec sa pap, va pup

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...felicitari miri-mik eu habar n-am,cat cantareste bb-ul meu...

Cristina,31+

Mergi la inceput

Daaaa, e super!!! Inseamna ca ai sanii desfundati. Si nu are legatura cu productia de lapte de dupa, ci mai degraba se poate spune ca vei avea ceva laptic. Acum e doar colostru. Obisnuieste-te cu ideea, pentru ca o sa o tii tot asa pana la sfarsit.

quote:
Originally posted by rlc_sandor

"neata fetelor!de abia ieri v-am ajuns din urma ,sunteti f harnice!am si eu o intrebare:e normal ca la 25+ sa curga sanii?e adevarat ca daca curg asa devreme inseamna ca nu voi avea lapte destul sau "de calitate"?se poate stopa cumva?eu nu ajung la dr decat sapt vitoare va rog daca ati trecut prin asa ceva sa imi spuneti.va pup

Mergi la inceput

Imi pare rau de candidoza... dar, din pacate, nu scapi de secretie decat cu tratament. E naspa, banuiesc, dar mai bine te chinui asa, decat sa mori de frica cand vezi pe chilot.

quote:
Originally posted by kalosalina

Creata multumesc de sfaturi . Stiu ca nu este bine sa se faca spalaturi interne, dar ma cam chinui cu o candidoza de care nu reusesc sa scap, desi am facut 2 tratam. pana acum, si am zis sa mai scap de secretia asta nesuferita cu "un pic de deget "...

A venit Bebica!!!

29+

Mergi la inceput

Aceeasi problema o are si RlC Sandor. Da, e normal. E colostru si inseamna ca ai canalele desfundate. E de bine!

quote:
Originally posted by gabrittza

fetelor aseara mi-a curs un lichid din sani.putin(suficient cat sa imi ude tricoul) si incolor.e normal la 27 saptamani?

gabrittza 27sapt+

Mergi la inceput