Mamici de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatzaaaaaa!
Mamam ce nroc am. Daca nu e fum de tigare nu am nimic. Nici un fel de greata, absolut nimic. Sau o fi prea devreme? Azi fac 5 saptamani.

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

crisa multumesc de raspuns.
crisis greturile la mine au aparut cam pe la 5 sapt jumate,6,deci mai este vreme si pentru tine,desi poate poate tu esti una dintre norocoasele care nu au greturi!

7+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Crisis81 sper sa ai noroc in continuare.

Kimmy incearca lamaie. Si eu reactionez crunt la fumul de tigara mai ales. Dar ma bucur ca asa am reusit sa ma las de fumat fara stres.

Eu ma tratez cu lamaie cu miere (dimineata in apa si apoi in ceai cat sunt la lucru) si bag vitamina C la recomandarea medicului.

Crisarh o sa incep si eu cu grape fruit. Sunt speriata de arsuri, cand or incepe, am amintiri aiurea de la prima sarcina.

Bujo eu sunt incantata de sani, mi-am cumparat doua bluzite tricotate, cu o bentita jos, ca sa se adapteze la burtica, cu un decolteu adanc ca doar acum am cate ceva :) la purtator.
Pupici

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna diminatata
bun venit celor noi si sarcina usoara!
am mai apucat sa citesc din cand in cand,dar de scris abia acum...
imi merge fff greu internetul aici la birou,iar acasa nu am timp sa intru!
cris,am citit ce ai scris despre faptul ca o sa fie fetitza(nu stiu de ce ai sters)...
mona,m-am bucurat ca BB e bine...asa ma gandeam si eu si uita ca a fost cum am simtit!
mada,ce mai faci?
ca azi nu te-am mai vazut ....
dar am vazut pozele cu papushica cea frumoasa
danangi,cum mai esti?
mai ai dureri?
sper ca deja gandesti numai pozitiv!

eu mi-am facut analizele azi... si pt triplu' test iar saptamana viitoare o sa vad cum sunt rezultatele
credeti ca ar tb sa ma programez deja pt o ecografie?!
stiti unde se fac ecografii bune?
si cam cat costa?

va pe toate fara exceptie

Vio 6+
mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna fetelor!
Sper si eu la o
La mine UM a fost pe 22.10, acum astept sa vad daca se prinde ceva.

Am o intrebare: la inceputurile burticilor voastre...ati avut dureri de cap?

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Violeta abia ma tarai pe aici ca is f obosita azi trebuia sa merg cu fata la gimnastica dar sincer nu putem merge ca azi noapte fata mea s-a trezit la 3 dim urland si plangand intr-un hal de am sarit amandoi din pat ca arsi nu staim ce s-a intamplat. Nici acuma nu stiu ce a avut, o fi visat ceva nu pot sa imi dau seama si a plans frate de nu reuseam sa o calmez cu nimic. Cu chiu cu vai pe la 4 si ceva s-a linistit si abia pe la 5 a adormit si la 6 jumate s-a trezit iar plangand si am calmat-o cu laptic dar din nou nu a mai vrut sa doarma si acuma si eu si ea suntem ca doua zombi pe aici normal ca acuma nu vrea sa doarma cu toate ca e rupta de oboseala. Uff sper sa isi revina la normal cat de curand ca in stilul asta ma termina. Multumim de complimente.
Dana da de la 4 luni incolo te simti mult mai bine esti parca plina de energie si toata happy bine asta nu dureaza tare mult oricum ca ajungi mai incolo si incep alte pb. Dar oricum trim al doilea e mai usurel esti intre nu ai nici burta f mare nici nu mai ai greturi si etc si incepi sa te bucuri mai mult de sarcina.
Salutari la toate fetele si pupici tuturor!
Mikicris imi pare rau sa aud ca iti este asa rau speram sa nu ajungi la perfuzii.
Biribu imi pare rau sa aud ca la fetita nu ii place la cresa cred ca ii e greu si ei ca e mititca si si tie ca na nu e placuta situatia. Tin pumnii sa rezovati cumva poate reuseste totusi sa se adapteze sau ceva, nu stiu nu poti lua pe cineva sa stea cu ea acasa in loc de cresa? Sau un childminder care nu e chiar gradinitza sunt mai putini copii?
Uite eu dp asta dv sunt norocoasa ca pot sta acasa cu ea si o sa stau si cu bebe doi pana merg la scoala ca na nu e usor nici pt Flo fiind sg care munceste si nici cu banii nu putem zice ca ne lafaim dar ne descurcam, dar nici sa ii dau la gradinitza si eu sa muncesc nu as putea pt ca e f scumpa aici gradinitza si nu castig atata eu pe luna cat tre sa dau pt ei doi.
Ma duc sa ma intind pe canapea ca eu cad din picioare de somn si oboseala.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Aalina, trebuie sa fac toxo lunar sa vada daca nu m-am infectat cumva (nefiind imunizata), deoarece daca te iei virusul in timpul sarcinii e foarte rau pentru bebe, daca nu te tratezi.

Violeta, nu e cam devreme pentru triplu test???? Se face prin saptamana 14 din cate stiu eu.

Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna gravidutzelor! va doresc o zi excelenta!
giuliana si eu tot in 22.10 am ultimul cm (si eu sunt inca aspiranta...dar sper la odiseea aceasta; daca vrei hai la "aspirante optimiste")
va pup

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

mcoca de aceea am intrebat caci mi-am facut si eu analiza si cred din cate m-am prins din rezultat ca nu sunt imunizata. O sa vad ce imi spune medicul saptamana viitoare.

mada poate a visat sau poate o durea ceva. Sa fiti bine.

giulianna sa fie cu noroc. Eu una nu am avut dureri de cap. Dar din cate citesc alte fete de aici da.

violeta69 pai nu te programeaza medicul pentru eco? Cel care iti urmareste sarcina?

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Bujo, AnnaBaby si tuturor fetelor care mi-au urat bun venit va multumesc si va tin pumnii sa fie bine. Eu tocmai am venit de la ecografie ....si se vede un sac embrional....mic mic ....dar importanta este ca exista si ca este bine pozitionat. Sincer mie de asta imi era frica sa nu se fi implantat in alta parte... dar e bine.
Luni mi-am facut programare la doctora ginecolog....eu merg la Indiana Pelin....deja am inceput sa-mi fac ganduri despre cum o sa nasc cum o sa fie.....am luat o razna de tot. Nici eu nu am greturi. M-am mai linistit cu durerile de burtica....datorita voua. Voi pe la ce doctori mergeti ???? Va #355;uc dulce si aveti grija de voi si de bebei....acum nimic nu-i mai important !

oana silvia

Mergi la inceput