Mamici de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetele am pus poze cu bb la echo de ieri!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dana, ai dreptate imi e frica. Nici eu nu sunt imunizata si in plus acum imi e frica si de listeria. Dar l-am chitait pe ala de numa sa fie prajita bine carnea, si legumele erau impecabile(asa aratau si el a jurat ca le-a spalat bine). Incerc sa nu fiu prea parano deoarece toxo moare la congelator si carne proaspata mananci rar prin oras. Oricum nu o sa mai mananc ca acum sunt dezgustata dupa ce mi-am facut pofta :).

Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by mcoca

Dana, ai dreptate imi e frica. Nici eu nu sunt imunizata si in plus acum imi e frica si de listeria. Dar l-am chitait pe ala de numa sa fie prajita bine carnea, si legumele erau impecabile(asa aratau si el a jurat ca le-a spalat bine). Incerc sa nu fiu prea parano deoarece toxo moare la congelator si carne proaspata mananci rar prin oras. Oricum nu o sa mai mananc ca acum sunt dezgustata dupa ce mi-am facut pofta :).

Vicky

eu nu ma stresez cu mancarea
ca pe vremea mamei mancau si de pe jos

8+ sper la o!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

[/quote]
eu nu ma stresez cu mancarea
ca pe vremea mamei mancau si de pe jos

Ai dreptate, dar pe vremea aia erau oamenii imunizati la mai multe chestii ca noi azi (tocmai pentru ca mancau si de pe jos). De ex toata lumea erau imunizata la toxo, iar azi nimeni nu mai e.

Vicky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
astazi am fost la eco mai mult taras pt. ca mi-a fost si inca imi este f. rau!de cand m-am trezit am o migrena insuportabila si st. de voma de nici macar o picatura de apa nu pot tine in stomac!
au ajuns sa-mi faca metoclopramid injectabil ca sa ma faca sa imi mai revin!arat ca o leguma si deshidratata de s-a speriat dr.!
a sus ca daca mai continui cu st. de voma ma interneaza in spital si ma baga la perfuzii!sper sa nu patesc la fel ca la primu si sa stau zilnic la perfuzii
am intrebat dr. de cate sapt. arata bebele si mi-a spus ca de 6 sapt. si jumate!
am vazut cum ii batea inimioara
deocamdata nu mai pot scrie din cauza ca mi-e f. rau!
pup pe toate si aveti grija de voi!
6+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna burtici!
apar si eu dupa o mica absenta sa vad ce mai faceti.
Mona ma bucur enorm ca esti bine si bb la fel, chiar mi-a fost tare teama pt tine. sa dea DD sa mearga totul ok de-acum incolo
Fetele care nu au greturi nu va bucurati inainte de vreme... eu am ceva, nu ca data trecuta cind era foarte nasol seara si nimic dimineata, acuma cam mereu dar nu prea rau, sa dea DD sa ramina asa ca e chiar tolerabil. barbatu-meu spera ca asta e semn ca bb e baiat de data asta. ce sa zic la mine calculul chinezesc nu a fost corect asa ca nu va bazati pe el.

Eu ce sa va povestesc, sunt ok dar oboseala s-a instalat si e greu cu servici si bb mic acasa. Sunt si necajita cu fetita mea care pina acuma a fost acasa cu mama, insa ea a trebuit sa se intoarca in tara si acum merge la cresa. Nu e rea cresa ca atare dar fetei nu-i place si nu se adapteaza deloc, plinge si nu prea vrea sa pape. cred ca ii e dor si de bunica-sa si in mod sigur de casa, si din pacate nu am ce sa fac caci nu exista optiunea sa stau cu ea acasa. ce sa zic sunt f trista zilele astea si nu stiu cum sa fac sa fie ea bine. e greu sa fii parinte uneori

dana sa stii ca chiar ajungi sa te simti bine prin luna a 4-a, e chiar neasteptat de bine asa ca putintica rabdare

va pup pe toate fetele si nou venitelor bine ati sosit

7+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata si bun venit la noile burtici.
Sanatate la cele cu probleme.
mcoca de ce o sa faci analiza pentru toxo in fiecare luna?
crisis81 tinem pumnii.
Biribu si eu am tyot cam asa starile si sunt altfel decat la sarcina precedenta asa ca eu sper ca e fata :))Tinem pumnii pentru adaptarea la cresa.

Eu nu sunt incantata ca am luat cam mult in greutate pana acum (3 kg deja) si in ritmul asta...Dar sper de acum sa ma mai domolesc ca parca m-a lasat senzatia aia de greata ce ma facea sa bag non stop. In afara de sani care sunt mari si sensibili ma simt bine, au trecut si insomniile, durerile de burta sunt destul de rare si din cate am vazut doar daca obosesc foarte rau.
O sa imi fac programare pe saptamana viitoare la medic. Sunt incantata ca aici a nins superb, am avut doua zile ca in povesti. Ma bucuram ca si copii.
Va pup pe toate

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna dimineata fetele. cum mai stati cu greata? Eu tot fara. Sanii mei sunt ciudati tare. Ma doare dreptul mai tare si a crescut mai mult decat stangu. sper sa recupereze si stangu sa fiu asimetrica

bujo 4+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Greu cu greturile.In fiecare dimineata si in fiecare seara mi-e rau.Ce e mai suparator ca lucrez intr-un mall si toata ziua ma palesc sute de parfumuri fel si fel si cu greu ma abtin sa nu dau la rata.Si ma mai supara si raceala asta.Dr a spus ca urmatoarea luna cel mai rau lucru care i se poate intampla lui bebe e sa racesc,sa iau vreo viroza sau gripa,asa ca sa ma feresc pe cat se poate de locurile aglomerate,gen troleibuze,malluri...ce sa mai zic...fix aia fac toata ziua.
Bujo stai linistita ca sanii se mai schimba mult.Mai cresc,se mai intaresc,ba se mai inmoaie...cand cum vor.

7+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
http://community.webshots.com/user/kimmy198425

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Salut !si buna dimineata. Azi mi-am stors o lamaie in 300gr apa plata si mai beau din cand in cand din ea, cand e greata mai mare, pana la ora asta e ok.greturi usoare va doresc.Bujo, mai asteapta pana pe la 6 saptam si mai vorbim atunci de greturi. Desi soacra mea a zis ca nu a avut greturi sau varsaturi la nici o sarcina, ceva arsuri si atat. Poate o sa beneficiezi si tu de astfel de momenteKimmy, doctorul i-a dat mamei mele in loc de vaccin antigripal sa manance o gref taiata felii cu miere pe parcursul unei zile si asta in fiecare zi pana in primavara, sa nu iei virusi si raceli. (asta pt ca e alergica la vaccin) Si eu iau de 1 an de zile capsule cu ulei de catina, de la plafar, pt imunitate si cate sug cate o pastila de vitamina C in fiecare zi. Asta ca sa nu mai iau virusi. Vad ca in toamna asta tot serviciul a fost bolnav/virusati si eu nu am luat virusul. Bafta.

Mergi la inceput