Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
dara_d spune:
Buna fetelor, salutare noilor gravidute.
Eu una maine fac 6 saptamani si nu am inca greturi,sper sa nici nu am dar vom vedea.Am sanii mai mari si mai tarisi parca am mancarimi la ei,somnolenta si ma simt balonata si cam atat.
Multa sanatate celor care intampina probleme si sa aiba pe viitor o sarcina usoara.
Incerc sa ma las si de fumat ,am spus ca de azi dimineata nu vreau sa mai fumez dar sa vedem daca resusesc,pana acum am reusit,asta in conditiile in care sotul inca fumeaza.
5+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
MissJJ spune:
Buna fetele!
Iar eu sunt f happy in sf a venit si scrisoarea mea de la spital, stiu astia de mine.
Am programare pe 30 nov la moasa sa imi faca tot caietul ala de maternitate care o sa il tot plimb dupa mine toata sarcina si am programare si la primul scan de datare a sarcinii care mi-l facusera pe 18 dec dar noi plecam in vacanta pe 16 si i-am sunat rapid sa reprogramam si au mutat programarea pe 14 dec la 11 jumate. Vai is asa happy in sf am si eu niste date cand merg la medic. Pfiu ca tot verificam posta poate poate vine si pt mine scrisoarea. si uite ca in sf a venit.![]()
Si se pare ca imi fac numai doua scanuri. Cel putin asa scrie in carticica care mi-au trimis-o, om vedea cate fac de fapt, data trecuta am facut trei. Una e asta prima pt stabilirea varstei sarcinii si apoi mai face una aia morfologica dar o fac abia intre sapt 18-20. Data trecuta au facut-o pe la 12 sapt. Hmm curios poate e alta politica la spitalul asta. Anyway is happy macar plec linistita in vacanta ca am vazut si bebe la scan si am dosarelul facut.
Gata fug sa pun fata la somn si sa trag si eu pe dr ca is rupta de somn.
Vai is atata de happy in sfarsittt!!!![]()
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
mcoca spune:
Alina, in ro eu am impresia ca se face la inceputul sarcinii toxo ca o moda, dar ca apoi nu se mai verifica. Nici macar nu iti zice ca nu ai voie sa mananci aia sau aia. Despre listerioza ce sa mai zic. CAnd a intrebat cumnata mea doctorul, dupa ce am stresat-o eu bine, ala i-a zis ca habar nu are ce e aia. Mi se pare inadmisibil.
Vicky
Aalina spune:
mcoca de aceea am intrebat caci eu la prima sarcina nu am facut testul si acum vazand rezultatul am zis sa fiu atenta. Asa afland de aici una si alta ma pot duce la medic cu listuta. L-am disperat cu intrebarile la prima sarcina. O voi face si acum.
mada bine ca s-a rezolvat.
dara_d eu la prima sarcina nu am fumat o perioada dar pentru ca sotul meu tot fuma m-am reapucat dupa aceea. El intre timp s-a lasat si ma stresa si pe mine. Acum sper sa reusesc sa nu ma mai apuc dupa nastere.
Dorian
prunca...pruncul
violeta69 spune:
mcoca,nu stiu daca e prea devreme pt. triplu test...doar ca am auzit-o pe asistemnta ca pt mine mai tb o filoa ca-mi face triplu test!
acum de care triplu test o fi nu stiu,ca nu am intrebat....eu m-am gandit ca e acela pt depistarea malformatiilor....
daca o fi altceva,nu stiu,dar o sa va povestesc...
oricum pt toxoplasmoza mi-a dat sa fac analize si pt listeria...dar la primul copil nu am facut listeria!
sper sa fie totul bine!
giulianna...pai sa fie cu doua liniute!!!![]()
mada,cred ca o doare totusi ceva pe cea mica...poate ii mai da vreo masea ceva!
sau poate or fi dureri de burtica,nu stiu...
desi e posibil sa fie si un vis urat!
somn usor!
aalina,nu stiu cine tb sa ma porgrameze la eco...
la cealata sarcina m-am programnat singura!
pt voi toate
pupici,
Vio
6+
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Violeta_m_tm spune:
Ceau gravidutze dragi
Ma primiti si pe mine printre voi, am doua teste pozitive, sper sa nu ma grabesc, saptamana viitoare merg la medic si sper sa-mi spulbere toate indoielile.
DN:22.10.1982
UM:17.10.2007
DPN:23.07.2007
4+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio
mcoca spune:
Violeta, fetelor, aveti grija de tot felul de excrocherii care vi se pot intampla. Aici este un link in care este totul explicat.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1008
Violeta, ma tem ca vei plati o gramada de bani de pomana :(. Il faci degeaba acum. PArerea mea este sa nu il platesti sa le spui ca e ilerevant ca ti l-au facut acum. Uff, nu stiu, asta e parerea mea. MA super revolta toata chestiile astea din ro, cand toata lumea incearca sa te fure cum poate. HAi sa ne facem ca muncim.
Imi pare rau ca m-am ambalat :). Fiti atente.
Vicky
mcoca spune:
Violeta_m_tmbine ai venit. Eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi cu cele 2 teste pozitive. SArcina usoara si bebe sanatos.
Vicky
violeta69 spune:
mcoca,multumesc pt link!
sper ca doctorita mea a stiut ce cere si poate ca n-am inteles eu bine...
oricum o sa ma lamuresc peste 1 saptamana!
ca nu avea nici un interes(doctorita mea) sa ma puna sa fac triplu test degeaba ...pt ca ea m-a trimis sa faca analize unde vreau eu!si-n plus imi e si cunostinta!
bun venit Violeta 
sa dea DD sa fie bine si pt tine asa cum doresc la toate fetele,
Vio
6+
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
AnnaBaby spune:
Viotela m tmbine ai venit si sarcina usoara iti doresc. Iti inteleg nerabdarea pentru ca si eu am fost la doctor imediat cum am facut testele, adica la inceputul saptamanii trecute. Bineinteles ca era prea devreme si nu s-a vazut nimic la eco. Asa ca mai astept 2 saptamani pana voi face eco transvaginala. Mult succes si sanatate
4+