Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)
Raspunsuri - Pagina 4
vali_delide spune:
Neata, fetele.
Din nou intru pe fuga, doar ca sa va dau vesti...din pacate nu prea bune: sunt consemnata la pat, asa ca nu mai pot sa stau pe forum...colul meu e sters si deschis, asa ca dr. mi-a zis clar sa nu ma mai ridic din pat 2 saptamani, macar sa ajungem la termen.
Va pup, oricum va tin la curent daca se schimba ceva.
Fetelor care trebuie sa nasca le tin pumnii, nasteri usoare si bebici sanatosi, iar mamicilor le doresc sa depaseasca toate greutatile cu bine.
pupici multi, o sa-mi fie tare dor de voi, dar tot mai scap eu 5 min. sa vad ce faceti, macar la 2 zile.
Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 23 de zile
slimatei spune:
multumesc fetelor..chiar ca numai conteaza de ce..important e ca stam bine... chiar si pitica de dim tot da intr-una si sughita saracutza..dr. a zis ca f. bine... asa ca chiar daca eu am impresia ca o deranjeaza defapt..cred ca pe mine...cand o simt saltand..
dany..iti tinem pumnii...
pufu ...pun
sa fie intr-un ceas bun!
Doamne ajuta fetelor...
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
gabitz78 spune:
vali - stai cumintica...ca de net...o sa ai timp si dupa!
pufu - tinem pumnii! nastere usoara si bb sanatos!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mihuta spune:
Buna dimineata,
deci maine le "rezolvam" pe pufu si dany26 , vineri eu, dupa mine cine se inscrie ? Ellis ?
Pe mine ma enerveaza ca nu pot sa dau un telefon fara sa sara lumea de fund in sus "nasti?" "ai nascut?" "cum te simti?"....nici n-apuc sa deschid gura.
39s + Sophia
Roxxy80 spune:
Vali, stai cumintica si ai grija de tine. Bine ca nu mai ai decat 2 saptamani de stat la pat. O sa ne gandim la tine tot timpul.
quote:
Originally posted by vali_delide
Neata, fetele.
Din nou intru pe fuga, doar ca sa va dau vesti...din pacate nu prea bune: sunt consemnata la pat, asa ca nu mai pot sa stau pe forum...colul meu e sters si deschis, asa ca dr. mi-a zis clar sa nu ma mai ridic din pat 2 saptamani, macar sa ajungem la termen.
Va pup, oricum va tin la curent daca se schimba ceva.
Fetelor care trebuie sa nasca le tin pumnii, nasteri usoare si bebici sanatosi, iar mamicilor le doresc sa depaseasca toate greutatile cu bine.
pupici multi, o sa-mi fie tare dor de voi, dar tot mai scap eu 5 min. sa vad ce faceti, macar la 2 zile.
Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 23 de zile
Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
mihuta spune:
Mamici, voi mai aveti in ce sa va imbracati dupa nastere ? Eu din spital am sa ies cum am intrat, adica cu pantalonii "rabatabili" de gravida, dar in afara de treninguri pe acasa habar n-am in ce o sa ma imbrac.
NOTA : INTREBARE PENTRU CELE CARE AU LUAT MAI MULT DE 12 kg !
39s + Sophia
gabitz78 spune:
mihuta - si eu tot in trening stau...ca ce purtam inainte nu-mi vine...iar cele de gravida sunt mari...asa ca..pana ajug la cumparaturi, ma multumesc asa...las ca nu ma alege nimeni!
pupici si nastere usoara!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
iuli-ana spune:
MIHUTA,si eu tot in haine de gravida voi iesi din spital,ca stiu eu ca altceva nu-mi mai vine...
VALI,,sanatate ,ai grija de tine si bebe,ne bucuram daca ne dai vesti si la 2 zile in cele 5 minute!
Ana 33+
mihuta spune:
Io ziceam ca m-o alege si pe mine cineva !
Faza e ca nu am de gand sa-mi cumpar de imbracat, ca doar trebuie sa slabesc, nu ? S-ar putea sa mai am pe undeva prin dulap pitite niste haine mai mari, panataloni cu lycra, etc... dar nu indraznesc sa le caut, ca foarte probabil nu mai intru nici in ele
39s + Sophia
iuli-ana spune:
Fetele,va pup,tre' sa ies!
Nastere usoara celor care urmeaza sa aduca pe lume bebei frumosi si sanatosi,ne mai auzim!
Ana 33+