Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si eu am iesit in trening din spital ... eram socata ca pot trage pantalonii peste burta .Inca nu amiesit nici eu sa imi cumpar haine ca deh...sper sa mai dau jos

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

draga vali sa ai grija de tine, stai linistita si relaxata . noi ne gandim la tine, nu te uitam, doar nu vrei sa nasteam amandoua in aceeasi perioada, nu ca nu mi-ar placea as fi incantata, dar bebe mai are nevoie de caldurica de la mami.
te asteptam cu vesti bune

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vali curaj...hai ca nu mai e mult... cat mai este si trece si asta....

mihuta..stai linistita ca se poate si mai rau..25 kg...nu sunt bucuroasa, da' dau inainte... important ca stau bine cu psihicul..si nu ma doare nik..restu'..ma'sa-n...q

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

ellis tu ai ceva informatii despre costurile legate de nastere? voi naste cam in aceeasi perioada cu tine si ma gandeam ca poate ai aflat ceva.mie a inceput sa-mi fie frica rau, cand ma gandesc ca vom pleca 2 si ne intoarcem 3 si ca nu vom mai avea aceeasi libertate, ca poate nu ne vom descurca.offff
sper sa fiu o mamica buna si rabdatoare.

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Buna dimineata,

deci maine le "rezolvam" pe pufu si dany26 , vineri eu, dupa mine cine se inscrie ? Ellis ?

Pe mine ma enerveaza ca nu pot sa dau un telefon fara sa sara lumea de fund in sus "nasti?" "ai nascut?" "cum te simti?"....nici n-apuc sa deschid gura.

39s + Sophia

DE CE EU TOCMAI VINERI? SI EU MERG MAINE LA DOCTOR! CINE STIE?! POATE POATE IESE CEVA...SI ASA TOTI IMI SPUN CA SUNT SIGURI CA MAINE MA OPRESTE LA SPITAL SI EU AM O PROBLEMA CA NU POT SA-MI IAU BAGAJUL CA MERG CU TAXIUL, NU CU SOTUL..

Ellis38+

Mergi la inceput

MIHUTA, de fapt stii tu ceva cu vinerea: sapt trecuta, luni, sora-mea mi-a visat fata ca ii spunea sa nu se mai grabeasca pt cumparaturi ca ea abia vineri vine la noi...asa ca am asteptat-o vinerea trecuta...nu a venit, poate vinerea asta...

DESPRE COSTURILE NASTERII, STIU CATE CEVA..CE TE INTERESEAZA?

Ellis38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata!
Ce-ar mai merge o cafea adevarata si fara zahar! Poate peste cateva luni...Acum sunt la ceai de zmeur.
Eu am niste pantaloni elastici si cu aia defilez pana prin decembrie, cand sper sa scap de vreo 15 kile din alea 20 si ceva puse. Sincer nu stiu exact cat am luat, ca m-a apucat o lehamite si e un subiect care nu ma mai intereseaza. Am mai tinut si regim, paine putina, fara prajeli, fara dulciuri. DEGEABA!!!
Oare trebuie sa stiu greutatea exacta pentru epidurala?
Azi ma duc si eu la doctor, foarte hotarata, si cu bagajele dupa mine, poate ma opreste p-acolo.

AMR 5 zile
adra_bell 39+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vali imi pare rau .. nu te-a pus sa faci dexametazona?
mihuta de iesit din spital ies in trenuing sau chiar halat cu pijama... eu asa m-am plimbat zilele astea intre spital si casa! Cu telefonul ai dreptate .. eu l-am pus pe silence ca ma scoate din sarite ... toti suna ... de parca le-as raspunde cand sunt pe masa
ellis ... deci te grabesti.. vrei sa scapi??
gabi deci treningul va fi tinuta de baza

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

ntz,ntz, ntz, tineretul din ziua de azi, dom'le nu mai are rabdare...

Stai la rand !

39s + Sophia

Mergi la inceput

NU VREAU SA SCAP...VREAU SA PUN PUNCT SI DE LA CAPAT!

Ellis38+

Mergi la inceput