Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Felicitari Pufulet ca ai facut alt pufulet !

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

PUFULE, SA-TI TRAIASCA PUFULETELE MIC!!!!! SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA VENITI REPEDE ACASA!!!!

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

felicitari pufu! sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos!
va asteptam sa va intoarceti cu bine acasa. refacere rapida!
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor voi cum stati la capitolul lohii?...ca eu cred ca sunt pe terminate...se poate?

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

da roxule se poate!!!! la mine de cateva zile curge doar asa putin galben. sper doar sa nu revina din nou!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

FLORY FELICITRAI!!!! SA CREASCA MARE SI SANATOS BEBELE!!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

felicitari pufule pt pufulet

salutare
noi suntem obosite...azi noapte n-am dormit deloc...bebelina a plans...am descoperit ca nu se satura cu lapticul meu...a stat aproape 3 ore la supt...nu a dormit,dar nu stiu ce tot a supt acolo...cum o puneam in patut plangea...apoi o puneam la san si nu mai plangea si incepea sa suga...spre dimineata i-am dat suzeta...pe care o molfaia de mama focului...n-am vrut sa apelez la ea,dar n-am avut ce face...cu timpul nici suzeta n-a mai vrut-o...o puneam la san,vedeam ca-i e foame de mama focului dar nu mai avea putere sa prinda sanul...atunci i-am dat lapte pref...mama ce a mancat saraca...apoi a dormit de la 1 la 6...draga de ea...nu se satura cu laptele meu...deci trebuie sa-i dau completare...macar seara,inainte de culcare...laptele meu e alb spre transparent...in fine,sper sa fie bine...am noroc cu mami ca ma ajuta...eu doar o alaptez si dorm...azi m-am uitat la tanar si nelinistit...ce relaxant mi s-a parut...epiziotomia e mai bine...ma dau cu apa oxigenata,apoi cu rivanol si cu ceva crema...inainte ma spal cu ceai de galbenele...azi mi-a luat sotul colac medicinal...e foarte bun...cam astea ar fi noutatile...va multumesc tuturor pentru complimentele la adresa lui bea...sper sa am timp maine sa va scriu...si sa aveti o noapte usoara
va pupacesc pe toate

poze

bebelina Bea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

felicitari pufule pt pufulet

salutare
noi suntem obosite...azi noapte n-am dormit deloc...bebelina a plans...am descoperit ca nu se satura cu lapticul meu...a stat aproape 3 ore la supt...nu a dormit,dar nu stiu ce tot a supt acolo...cum o puneam in patut plangea...apoi o puneam la san si nu mai plangea si incepea sa suga...spre dimineata i-am dat suzeta...pe care o molfaia de mama focului...n-am vrut sa apelez la ea,dar n-am avut ce face...cu timpul nici suzeta n-a mai vrut-o...o puneam la san,vedeam ca-i e foame de mama focului dar nu mai avea putere sa prinda sanul...atunci i-am dat lapte pref...mama ce a mancat saraca...apoi a dormit de la 1 la 6...draga de ea...nu se satura cu laptele meu...deci trebuie sa-i dau completare...macar seara,inainte de culcare...laptele meu e alb spre transparent...in fine,sper sa fie bine...am noroc cu mami ca ma ajuta...eu doar o alaptez si dorm...azi m-am uitat la tanar si nelinistit...ce relaxant mi s-a parut...epiziotomia e mai bine...ma dau cu apa oxigenata,apoi cu rivanol si cu ceva crema...inainte ma spal cu ceai de galbenele...azi mi-a luat sotul colac medicinal...e foarte bun...cam astea ar fi noutatile...va multumesc tuturor pentru complimentele la adresa lui bea...sper sa am timp maine sa va scriu...si sa aveti o noapte usoara
va pupacesc pe toate

poze

bebelina Bea

ramo, exact asa am patit si eu!! doar ca la mine nu e laptele transparent, e ok, dar tot nu se satura si nu adoarme pana nu isi ia portia de lapte praf. incepand de aseara ii dau noaptea doar lapte praf si ziua incerc sa o tin doar cu san, dar saraca tot nesatula e (ziua) indiferent cat ar suge de la piept isi mananca manutele si tot cu gurita dupa papa e!!! si atunci nu am ce face si trebuie sa ii dau si ziua completare!!! deci vad ca nu doar bubu meu e asa de mancacioasa si nu se satura de san....
si eu am mare noroc cu mami meu si cu sotzu! singura nu stiu ce m-as face!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

O sa ii transmit lui Flore felicitarile vaostre

Ramonella, tu ai nascut de curand? Nu are nici o problema culoarea laptelui tau! Continua sa o pui la san asa cum ai pus-o azi noapte caci asa incepe sa se produca laptele tau!! Mai ales ca e dornica sa suga e pacat sa-i ii dai completare. Mai amana momentul macar cu o saptamana!
Scuze pentru intruziune da m-am gandit ca poate sunt de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Roxxy ai sa vezi cum se lungeeeeeeesc zilele cu cat te apropii de termen !

39s + Sophia

.

ce ? se fac de 25 de ore?

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pufuletilor felicitari!

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput