Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

O sa ii transmit lui Flore felicitarile vaostre

Ramonella, tu ai nascut de curand? Nu are nici o problema culoarea laptelui tau! Continua sa o pui la san asa cum ai pus-o azi noapte caci asa incepe sa se produca laptele tau!! Mai ales ca e dornica sa suga e pacat sa-i ii dai completare. Mai amana momentul macar cu o saptamana!
Scuze pentru intruziune da m-am gandit ca poate sunt de folos

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

simona, eu am nascut de 15 zile si tot in aceasi situatie sunt!! am tot insistat in astea 2 sapt!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ce faci pussi, mai poti?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+ Ioana
AMR 19 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BRAVO PUFULETILOR!!!!
Va asteptam cat mai curand acasa!

Fetelor, ce culoare are kk bbilor vostri? La a mea e un verde galbui...mai bine zis culoarea mustarului. E ok?
Oooof, abia saptamana viitoare ma duc la pediatru si pana atunci sunt cam in pom.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

darleena, stai linistita ca si bb a mea ba e ca mustarul, ba verde. si eu sunt mai linistita dupa ce vine pediatra! pana acuma a venit in fiecare saptamana si saptamana viitoare mergem noi la cabinet sa o cantareasca! de abia astept!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna mamici!

Dany, Pufulet, felicitari!!!!! sa va refaceti rapid iar sa fie sanatosi si norocosi!

Feleor sunt pregatita pt maine ..pt marea intalnire cu cea de-a doua fetita a mea. Sunt foarte emotionata...cred ca daca as mai naste inca de 5 ori as simti la fel!

si sa ne "revedem" cu bine!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ramonela eu zic sa ii dai completare, ca si eu am patit asa si am tinut-o mortis sa ii dau doar la san si el plangea de numa numa si ..rezultatul a fost ca scazut in greutate tot ce a pus intr-o saptamana.Eu zic ca nu e de joaca.acum vreau sa ma mulg sa vad daca laptele e de vina ca nu se hraneste cum trebuie sau el nu trage bine de la san.Numai ca am o pompa imputita de la chicco care imi mananca nervii.Mi-a zis cineva ca cu cea de la avent in 20 de minute isi goleste amandoi sanii, doar ca e cam 250 ron.Deci daca e asa de eficienta si rapida chiar merita.Am fost pe la helpnet si ziceau ca de abea vineri primesc ca au avut si se vand foarte bine.Daca e sa fie asa cum mi s--a spus pai ar fi formidabil ca as scapa si de orele de stat la alaptat si as sti exact si cat papa.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

gianina tinem pumnii pe maine mamico

Dany si Pufulet felicitari.... si sa aveti parte doar de bucurii

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by Ank83

gianina tinem pumnii pe maine mamico

Dany si Pufulet felicitari.... si sa aveti parte doar de bucurii

Ank Raul 17.10.2007

Ank, multumesc! ce repede trece timpul..Raul al tau face o luna peste 3 zile..parca ieri ne rugam de tine sa mergi la spital!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

asa e...imediat are o luna... nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.Asa departe mi se pare momentul cand ma chinuiam prin spital sa il nasc ... acum nici nu mai imi vad viata fara el... am asa o senzatie ca parca m-as plictisi non stop daca nu ar fi mogaldeata.A inceput sa scoata si el cate un A cand vorbim cu el ... eu zic ca trebuie sa trecem la B

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

BB ii dadeam pp lui Raul cand ai intrat pe mess

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput