Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
Da eu ce sa mai spun ca mai am inca o groaza de asteptat 

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
mihuta spune:
Sunt cam nervoasa, desi nu simt ceva emotii anume ! In mod cert o sa am, dar pana una alta imi sta inima in loc cand ma gandesc la bebe : o fi bine, o fi sanatoasa...
39s +
Sophia
RGE spune:
MIHUTA ..calmeaza-te mama toate avem starea asta inainte de a naste ..e normal dupa parerea mea....si mie mi-a fost super frica si cand l-am vazut pe bebe si mi s-a spus ca este sanatos am simtit ca fac pe mine de fericire ..sau poate oi fi facut ca aveam sonda...asa ca incearca sa te inarmezi cu calm si rabdare mai e atat de putin si o sa te linistesti

ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..a facut cineva baie cu bebe in cada??![]()
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
MIHUTA cand am spus ca o sa te linistesti m-am referit doar la stresul sa-l vezi sanatos ca pe urma incep grijile adevarate
..eu in primele zile cand dormea stateam langa el cu mana la nasul lui sa vad daca respira asa ca ..nici nu sti ce te asteapta..![]()
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
Victo spune:
bebe meu creste..deja reuseste sa stea cateva minute atent la cel care-i vorbeste.
bine, ca peste 5 min se pune pe plans, asta-i altceva..;)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
mihuta spune:
quote:
Originally posted by Victo
bebe meu creste..deja reuseste sa stea cateva minute atent la cel care-i vorbeste.
bine, ca peste 5 min se pune pe plans, asta-i altceva..;)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Poate nu-i place ce aude...
39s +
Sophia
SimonaU spune:
Fetele, am intrat aici sa va transmit ca pufuletz a data nastere ...la ce altceva decat un pufulete cu puf mult si galben pe caputz!

Pufulete
nu a fost chiar usor caci are 4kg! Iar mamica a trecut si prin travaliu si prin cezariana ca sa-i dea nastere! 
Nastere usoara tuturor
RGE spune:
WOOW PUFULE CE FACUSI?????UN PUFULOI MIC!! SA VA TRAIASCA SA FIE SANATOS!! REFACERE RAPIDA!!!
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"