Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..apropo de problemele mele legate de acomodarea si frica sotului de bebe..mai nou sta cu el in brate si la masa..asa ca daca va vaietati cum m-am vaietat eu sa stiti ca o sa se intample si invers....aseara era sa cad din picioare cand l-am vazut ca l-a bagat la baica...am fugit sa il iau din brate ..plus ca noaptea incepe "hai sa-l luam in pat cu noi ca uite geme, ii e urat singur"...AOLEU asta imi lipsea..ia dute tu in patut cu el ca sa nu se mai simta singur...o fi sufletul meu dar prefer sa stau 4 ore sa-l privesc cum doarme decat sa-l iau in pat cu noi ca o data si o data ne-om intoarce si noi la "viata de cuplu"..si nu o sa avem loc de micul print ca patul nostru se transforma in patul lui.

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by RGE

ANCULE cum merge noul servici??

"Doamne ajuta-ne!!"

Mai bine decat ma asteptam,fata este cuminte ,mananca bine si doarme noaptea.Se culca pe la 10 si se trezeste la 1 noaptea si la 6 dimineata.Colici inca nu are,dar sincer cred ca am eu si tot sper ca ea sa scape.
George este cuminte sau ca in burta?
Mai si sa va spun ceva interesant .cand era in burta,dupa ce mancam eu ea sughita mereu si acum face la fel dupa ce se satura sughite rau.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor m-am uitat la foto cu bebei noi nascuti... nu as putea sa spun ca unul e mai frumos ca altul sau invers..sincer fara exceptie sunt toti frumosi...de la un capat la altul...sunt niste scumpei..abia astept sa-mi vad si eu comoara... ei da mai e un pic..pana atunci ma uit la pozele voastre...ce sa fac si eu...

Felicitari inca odata noilor mamaci ... abia astept sa fac si eu parte din grupul vostru... am niste emotii...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

ANCUTZA..si George la fel ..la 1 si la 6 are mesele noaptea..zici ca are ceas..ce au mama cu orele astea??..hai ca e culmea si Maria..astia doi or mai fi luat ei mese impreuna si noi nu stim...colici nu avem nici noi...eu oricum sunt la regim si bag si ceaiuri anticolici la greu..sper sa-l ajute ca tare nu imi doresc sa-l vad suferind.....si el e cuminte foc..papa si face nani..ne descurcam de minune amandoi singurei.

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

STEFANIA ...mai ai putin..rabdare sa vezi ce trece timpul..eu ma uit la bebe si nu-mi vine as cred ca am fost gravida 9 luni, ca am nascut si acum e in patutul lui iar eu sunt mama...v-am mai spus la mine timpul s-s oprit la testul cu 2 liniute rosii..de atunci incoace nu mai stiu de mine..toate vin asa pe banda....nu pot sa cred ce ni se intampla...

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare!

sunt de acord cu stefania, toti bebelusii sunt frumosi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
a mai ramas putin si la mine...abia astept....dar in acelasi timp am si putina teama....maine merg la dr...nu mai am rabdare...bb e f activ...daca nu m-ar durea in partea dreapta ar fi totul k...e, asta e..

Roxana 37+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellooooo

am intrat doar sa va spun ca sunt bine, am depasit "criza" si sunt asa de fericita ca am un puiutz frumos si sanatos. solutia era laptele praf. daca e satula (de la san nu e satula oricat ar sta la dupt si oricat de des as pune-o la san) pitica e linistita si face nani!!!!
sa vedeti ce frumos zambeste!!

va pupam!! sper sa mai apucam dupa masa sa stam de vb!!!

pupiciiiiiiiii

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

ANCUTZA..si George la fel ..la 1 si la 6 are mesele noaptea..zici ca are ceas..ce au mama cu orele astea??..hai ca e culmea si Maria..astia doi or mai fi luat ei mese impreuna si noi nu stim...colici nu avem nici noi...eu oricum sunt la regim si bag si ceaiuri anticolici la greu..sper sa-l ajute ca tare nu imi doresc sa-l vad suferind.....si el e cuminte foc..papa si face nani..ne descurcam de minune amandoi singurei.

"Doamne ajuta-ne!!"

Doar stii ca astia au mai avut o tentativa de intalneala ,poate acum asta pun la cale.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

fetelor nu mai pot, mai sunt aproximativ 3 sapatamani si cand citesc povestile voastre ma iau emotiile pentru ce ma astepata, cand reci cand calde.
toti bebeii care s-au nascut sunt niste dulci si ma gandesc seara cand pun capul pe perna, oare al meu cum o sa arate tot asa de frumos ca al vostru?
ce sa mai, sunt tare emotionata incat nici nu-mi prea gasesc cuvintele sa exprim ce simt.
abia astept sa ma duc la controlul de la 38 de saptamani de saptamana asta si sa vad care sunt ultimele indicatii pe care le primesc de la doctor.
o doamne ce incoerenta sunt in idei , va las ca poate reusesc sa ma organizez mai tarziu.Oare?

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

BB ma bucur ca sunteti bine si ca ati depasit criza.
Va pup pe amandoua

poze

Mergi la inceput