Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

dany - felicitari mamico! sa-ti traiasca printul, sa fie sanatos si iubaret! abia astept sa vii acasa sa ne povesteti cum a fost!
eliza mananca la 12.30-1 si la 4.30-5.
in rest, e ok.
pupici.
ma duc si eu la nani....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele,

aventura mea cu epilatul de ieri a fost un esec rasunator, m-a durut de am zis ca fac pe mine, fii-mea se facea covrig covrig in burta asa ca m-am intors acasa doar jumate epilata....

Dany26, felicitari pentru bebelus !

Mai am o zi !

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GABITZ MAMA DA CE AU COPII NOSTRII??...toti au aceleasi ore de haleala noaptea...cred ca se intampla ceva si noi nu stim...hmmm

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

MIHUTA..imi pare rau....mai bine te faci singurica acasa cu oglinda
..eu fug la bucatarie sa fac pe sotia model
BB YASMI..pup fetele frumoase si cuminti.
ANCUTZA ..e clar copii astia toti pun ceva la cale altfel nu-mi explic cam mare coincidenta de fus orar la toti

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Roxule, ce stii tu (ca ai uitat ) mi-am facut sistem cu retrovizoare si degeaba. Ca mana mea nu stie decat daca vede okiu'direct.

Oricum, cu ceva asistenta reusesc eu...

39s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Dany sa-ti traiasca bebelinul. Sa va bucurati de el si el de voi!!!

Eu sunt cam chiauna. Kara s-a trezit la 2 jumate si pana la 4 n-a vrut sa doarma. Se uita pe pereti, isi intorcea capul peste tot, iar eu innebuneam ca muream de somn. Cum inchideam lumina, cum nu-i convenea si incepea sa tipe. Pana la urma am reusit sa o adorm la mine pe piept si dupa aceea am pus-o in patut.
La 6 s-a trezit din nou, la 8 tot asa. Iar ziua doarme neintoarsa

Vroiam sa va intreb ce ochi au copiii vostri, ca la a mea au inceput sa se deschida. Dar as vrea sa stiu daca e vreun bebelus care s-a nascut cu ochii deschisi la culoare. (Stiti obsesia mea ca fi-mea sa aiba ochii albastri )

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput

MIHUTA..am stiut eu de ce am vrut sifonier in dormitor cu oglinzi...si patul e chiar in fata lui..asa ca mie mi-a fost usor ..sa nu incerci sa-ti imaginezi cum aratam si cum faceam ca te crucesti.

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

DARLEENA..eu te sfatuiesc sa faci nani cand doarme ea ziua....George are ochisorii inchisi la culoare si pe zi ce trece seamana tot mai mult cu ta'su...si cand te gandesti ca eu m-am chinuit si altii profita

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Darleena a mea are ochii albastri si sper sa ramana asa dar este cam devreme ptr asta.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Stiu ca e devreme, de aia si intrebam. Ca la inceput ii avea mai inchisi, albastrul ala de nou nascut, dar batea spre negru. Acum pe zi ce trece se fac un albastru parca imbinat cu verde...o culoare a vantului turbat
Si parul era parca mai negru cand s-a nascut. Om vedea ce iese.
Eu o am pe asta cu ochii sa fie albastri si ta-su sa aiba parul negru...hehe. Parca vad ca iese blonda cu ochii negri ca sa ne linisteasca pe amandoi.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput