Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(118)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxxy80 spune:
Maine naste Gianina si vineri Mihuta? Mai e cineva programat? Nu vreau sa omit pe nimeni. Hai sa pun niste majorete la incalzire pt fete:
Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
dany2007 spune:
Draguta povestea ta Ancuta, chiar mi-l imaginam pe sotul tau cat era de speriat in timp ce tu te pregateai...
Sa traiasca Maria si sa fie sanatoasa !!
Dana 35+ Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
RGE spune:
FELICITARI ANCUTZA!! FRUMOASA POVESTE..a uitat mami durerile sunt sigura!!....si eu cand am avut dureri m-am intrebat ce dracu mi-a trebuit mie..nu puteam sa stau in banca mea??..iar acum as mai trece de o mie de ori prin ce-am trecut pt sufletelul meu scump...sa fiti sanatoase si sa aveti parte de Maria!!!
..HAIDETI FETELOR CA MAI AVETI PUTIN !!!
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
Fetelor, M-A SUNAT DANY26. A NASCUT UN BAIETEL DE 3.200 KG CU FOARTA MULTA PERSONALITATE (SI-A FACUT INTRAREA TIPAND FOARTE TARE).
Mamica se simte foarte bine si de abia astepta sa-i aduca puiul.
Felicitari, Dani. Andrei, sa fii sanatos, fericit, mancacios si sa ramai cu aceeasi personalitate puternica.
Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
RGE spune:
DANY FELICITARI SA FITI SANATOSI SI SA VENITI REPEDE ACASA!!! REFACERE GRABNICA!!!!
PET.COST FELICITARI !! SA FITI SANATOSI...acum am vazut ca ai nascut !
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ
"Doamne ajuta-ne!!"
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Fetelor, M-A SUNAT DANY26. A NASCUT UN BAIETEL DE 3.200 KG CU FOARTA MULTA PERSONALITATE (SI-A FACUT INTRAREA TIPAND FOARTE TARE).
Mamica se simte foarte bine si de abia astepta sa-i aduca puiul.
Felicitari, Dani. Andrei, sa fii sanatos, fericit, mancacios si sa ramai cu aceeasi personalitate puternica.
Roxxy 37+Matei
_
FELICITARI MAMICO SA TRAIASCA PRINTISORUL SI SA FIE SANATOS ! MULTA SANATATE SI TE ASTEPTAM SA NE POVESTESTI EXPERIENTA.
Dana 35+ Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
ancadragoman spune:
Mamaaa ce repede a nascut ....sa fiti sanatosi si sa va refaceti repede.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
RGE spune:
ANCULE cum merge noul servici??
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
"Doamne ajuta-ne!!"
slimatei spune:
neata! la pranz... noi abia ne-am trezit suntem niste lenese..probabil din cauza ca ploua..e asa urat..si-apoi cine ma fugareste ..oi vedea eu dupa...daca imi voi mai permite...
avem primul baietel pe luna asta...ura...[bis]
Felicitari dany... multa sanatate si fericire... bebel sanatos si cumincior
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Vasari spune:
Dany, felicitari!! Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de el!!
Roxxy, foarte dragut patutul. Poate o sa fie un creativ Matei! Cred ca acum roiesti in jurul patutului si nu te poti dezlipi de el
Dany2007, multumesc mult. Este o scumpa si atat de dragalasa cum nu mi-am inchipuit vreodata. Sotul meu e topit dupa ea, abia ma lasa sa o schimb ocazional si sa-i torn apa la baita. :))
Maria - 3 NOV 2007