Bitter suedez, chiar si pentru cancer?
Avand in ultima vreme ceva probleme de sanatate, am zis ca dupa tratamentele alopate sa incerc si altceva. Am cumparat o sticla de asa zis bitter suedez (citisem eu mai demult cum ca ar avea efecte curative), insa am zis sa caut si pe net, de...poate gasesc ceva. Si ce am citit ? Ca ar fi indicat si pentru tratamentul cancerului.
Ei cum? Bitterul suedez contine si alcool. Mie totusi nu mi se pare ok.Un bolnav de cancer nu cred ca mai poate sa puna nici un strop de alcool, darmite sa faca o cura.
Imi poate confirma cineva acest lucru?(am pe cineva drag care sufera de aceasta boala
si incerc si eu sa ajut cum pot)
Multumesc anticipat
Raspunsuri
mi_ro spune:
In cartea Mariei Treben Sanatate din farmacia Domnului se spune ca ar fi ok tratamentul cu bitter suedez. Eu insa as recomanda bautura Noni care am vazut ca a dat rezultate in cazurile de cancer (chiar la cap). Bautura este dintr-o planta care traieste in Tahiti si am impresia ca poate fi comercializata si din Romania. Acum nu stiu ce fel de cancer (unde?) are ruda ta ca sa pot sa-mi dau seama si daca persoana in cauza mai urmeaza al fel de tratamente. Poti sa incerci sa bagi pe google :tahitiannoni si sa citesti despre beneficiile acestei bauturi. Atentie! Pentru tratament de intretinere se beau 30 ml pe zi iar pentru un cancer se ia o cantitate mai mare, 30 ml de 3 ori pe zi mi se pare. Da-mi si tu mai multe detalii.
mihaela
Annie80 spune:
mie greu sa cred ca sa-r fi gasit leac(si natrist) impotriva/ combaterea/prevenirea cancerului, si cercetatori sa nu zica nimic, si sa nu fie mediatizat zilnic, pt milioanele de omeni loviti de aceasta boala.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
mi_ro spune:
Leac impotriva cancerului exista dar oamenilor le e mai usor acum sa vrea pilula magica si gata sa se rezolve. Conform zicalei boala intra cu carul si iese prin urechile acului trebuie sa ne gandim ca boala se anunta doar prin simptome dar de fapt e mult mai grav decat ne inchipuim. Daca vrei sa scapi de boala trebuie sa ai rabdare si multa vointa. Tratamente naturiste sunt o multime dar sunt greu de tinut mai ales cand treci prin medicamente si nu si-au facut efectul.Moralul e la pamant si incerci tratamenul naturist ca pe ceva de genul "hai sa incerc si asta ca nu am nimic de pierdut". Tocmai aici e buba . Aici trebuie stat langa bolnav si incurajat ca o sa fie bine. Rau nu are cum sa fie. De ce sa scoata cercetatorii pilula magica? Pai cu ce ar mai face comert in continuare? Numai cu pilula aia? Pai e mai bine sa-ti dea ceva de cap ca ala te doare si daca iei de cap stai ca-ti da si de stomac pentru ca pilula de cap are efecte secundare si daca iei astea doua pilule iti mai da si de rinichi ca astea doua au ca efecte secundare depuneri de calculi. Aici e comertul. Vezi cati bani se fac! E mai usor sa faci chimicale decat sa stai sa cauti si sa ingrijesti plantele care iti trebuie.
Multa sanatate !
mihaela
Annie80 spune:
si totusi de ce nu se mediatizeaza ca unele tratamente naturiste ar da de cap cancerului, Incearca, ierburi tincture etc ca poate merge...sa fim seriosi.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
magh spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Mama mea are cancer de colon. A fost operata acum 2 ani. Dupa operatie (desi inainte nu avusese niciodata probleme cu inima) s-a trezit cu hipertensiune; poate si fiind ceva mai in varsta, operatia a fost mai greu suportata. Ea are grija ce mananca (insa nu exclusiv vegetarian cum ar fi fost cel mai bine; totul fiert, nu prajit, multe fructe, legume care ar incetini avansarea bolii). E ok deocamdata. Tocmai si-a facut unele analize(nu stiu cat de concludente sunt cele din Ro...), si spun ca e in ordine. Eu am citit f. multe pe net; ca 90% mor in primii 5 ani dupa operatie.
Din pacate cancerul e malign. Chemioterapia a suportat-o bine( nu i-a cazut parul, asa cum credeam noi ca o sa se intample).
Daca ma mai puteti ajuta cu unele sfaturi sau sa-mi dati sperante cu unele cazuri fericite...
Va multumesc, mult, mult
Incerc sa-i fac asigurare aici si s-o aduc la mine. Am mai citit si despre gelul de aloe vera...
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by magh
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Mama mea are cancer de colon. A fost operata acum 2 ani. Dupa operatie (desi inainte nu avusese niciodata probleme cu inima) s-a trezit cu hipertensiune; poate si fiind ceva mai in varsta, operatia a fost mai greu suportata. Ea are grija ce mananca (insa nu exclusiv vegetarian cum ar fi fost cel mai bine; totul fiert, nu prajit, multe fructe, legume care ar incetini avansarea bolii). E ok deocamdata. Tocmai si-a facut unele analize(nu stiu cat de concludente sunt cele din Ro...), si spun ca e in ordine. Eu am citit f. multe pe net; ca 90% mor in primii 5 ani dupa operatie.Din pacate cancerul e malign. Chemioterapia a suportat-o bine( nu i-a cazut parul, asa cum credeam noi ca o sa se intample).
Daca ma mai puteti ajuta cu unele sfaturi sau sa-mi dati sperante cu unele cazuri fericite...
Va multumesc, mult, mult
Incerc sa-i fac asigurare aici si s-o aduc la mine. Am mai citit si despre gelul de aloe vera...
Magh, imi pare rau pentru mama ta! Sa dea Domnul sa-si revina, mai sunt sperante, chiar si cele de pana la 10%!! Ar fi ideal daca ai putea s-o aduci la tine, ar avea suport moral si o ingrijire mai buna!
Aloe Vera - sub forma de suc- este foarte buna pentru colon. Si Omega 3 (sunt niste capsule) protejeaza colonul.
Multa sanatate si mult noroc!
coraly spune:
Acidul folic nu se recomanda bolnavilor de cancer. Are legatura cu inmultirea celulara cred si stimuleaza proliferarea celulelor canceroase. Scrie si pe prospect daca bine tin minte.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
mamacangur spune:
Siropul Noni se gaseste la firma Calivita(cunosc si eu o dna din Braila distribuitor, si mi-a vorbit de el), la o cautare pe google gasesti informatii. Despre gelul de aloe si alte produse pe baza de aloe si nu numai, cu care s-au tratat multe cazuri de cancer iti pot spune eu mai multe daca doresti(Pm sau mail). Sunt f. eficiente,sunt folosite de enorm de multe persoane, inclusiv medici , n-au efecte secundare...Dar cred ca mai trebuie si altele pe langa aceste suplimente: credinta, speranta...
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
magh spune:
Eu traiesc in Austria , deci trebuie sa gasesc un furnizor aici. De Aloe vera gel, am facut deja comanda.
Mamacangur, poti sa-mi scrii PM.
Multumesc mult.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by coraly
Acidul folic nu se recomanda bolnavilor de cancer. Are legatura cu inmultirea celulara cred si stimuleaza proliferarea celulelor canceroase. Scrie si pe prospect daca bine tin minte.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
Coraly, am retractat.
Imi pare rau ca m-am hazardat cu acidul folic, magh, crede-ma ca n-a fost rea intentie. Mi-am amintit doar c-am citit undeva - nu mai am sursa- ca protejeaza colonul si reduce incidenta cancerului de colon la pacientii cu colita ulceroasa, dar se pare ca lucrurile stau exact invers, dupa ultimele cercetari: http://www.webmd.com/colorectal-cancer/news/20070605/folic-acid-may-not-avert-colon-cancer