Bitter suedez, chiar si pentru cancer?
Raspunsuri - Pagina 2
Clover spune:
Annie80, ai vazut cumva ce cifre invarte industria farmaceutica? Daca o sa vezi cifrele o sa pricepi de ce chiar daca te-ai vindeca cu ceai de musetel nu ar mediatiza nimic. Despre cancer in particular nu stiu nimic, dar sunt multe afectiuni unde se cunoaste ce plante sau suplimente au efect si se prescriu medicamente de sinteza scumpe.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
mi_ro spune:
Magh orice tratament naturist ai urmari trebuie sa fii tot timpul langa mama ta si sa o incurajezi. In general tratamentele naturiste nu au efecte imediate ci chiar sunt rascoliri ale organismului la inceput. Se poate simti chiar rau in prima faza dar trebuie sa o incurajezi si sa te rogi tot timpul la Dumnezeu. Si eu ma rog pentru tine sa fie bine. Nu am tata de la 11 ani si nu stiu ce m-as face daca as fi in locul tau si cu mama. Fii tare! Noi suntem pe aici chiar daca virtual suntem o forta. Am gasit pentru tine site-ul asta.
http://www.formula-as.ro/2000/403/medicina-naturista-25/medicina-naturista-1270
Eu am vazut la televizor genul asta de cura si a mers. Vezi si tu daca ii poate prii mamei tale. Dar stiu ca numai sub indrumarea medicului se fac aeste clisme cu cafea. Multa sanatate si Dumnezeu sa va ocroteasca pe amndoua si sa va dea multa forta. 
mihaela
Marilena12 spune:
Draga mea, tratamentele naturiste dau deseori roade, insa numai daca sunt administrate corect. Sunt tratamente destul de dure insa sunt sigure. Cunosc personal oameni care au vindecat cancere insa destul de dur in ce priveste dieta si restul etapelor de tratament. In acelasi timp, toti bolnavii de cancer pe care i-am cunosc au murit din cauza cirozei hepatice produsa de citostatice sau cobalt.
Recent, am aflat situatia unei doamne care s-a vindecat de cancer de colon cu ajutorul dietei de dezintoxicare si clismelor cu cafea, realizate sub observatie medicala in clinica. Femeia traieste de mai multi ani insa si acum ia catitati ridicate de ginseng si posteste total o zi pe saptamana. Bolnavii de cancer nu au voie proteine animale, din cate mai stiu eu, o cura de 40 de zile cu suc proaspat de sfecla rosie, morcov, telina radacina si varza rosie in proportii egale, plus ceaiuri de plante, fara altfel de alimente, a ajutat pe cineva care avea melanom malign sa se vindece fara a mai apuca sa faca citostatice.
Sper ca informatiile mele sa ajute cu ceva...imi pare rau pentru mamica ta bolnava, sa o ajute Bunul Dumnezeu sa scape de boala asta perversa!
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
magh spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
[ Bolnavii de cancer nu au voie proteine animale, din cate mai stiu
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
Oncologul i-a spus mamei mele ca poate manca chiar si carne de vita(carne rosie
). Eu insa i-am zis sa nu faca asta, sa manance doar carne de peste si f. putina carne slaba de pui. Mananca multi morcovi rasi, si sfecla rosie.Multumesc mult de sfaturi.
Babee spune:
Magh sanatate multa mamei tale si putere multa sa treceti cu bine.
Soacra mea a fost diagnosticata acum 6 ani de cancer de colon, i-a fost extirpat o mare parte din el, are anus contra naturii si este bine.Nu tine nici un fel de regim, se respecta si traieste ca si inainte.Si ea a facut chimioterapie..si uite inca e in viata.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
magh spune:
quote:
Originally posted by Babee
Magh sanatate multa mamei tale si putere multa sa treceti cu bine.
Soacra mea a fost diagnosticata acum 6 ani de cancer de colon, i-a fost extirpat o mare parte din el, are anus contra naturii si este bine.Nu tine nici un fel de regim, se respecta si traieste ca si inainte.Si ea a facut chimioterapie..si uite inca e in viata.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Multumesc mult Babee.

Mamei mele i s-au extirpat 30 de cm din intestin. Nu a fost nevoie de anus contra naturii.(din "fericire"). Din cate am citit este si mai greu., si tine de locul unde s-a format tumoarea: colon ascendent sau descendent.
Ma bucur sa aud ca mai sunt sanse.
magh spune:
Cristina_C, am citit pe forum intr-un topic postat in urma cu ceva timp, ca si sotul tau a facut colonoscopie. A avut si el probleme, la colon? E acum in ordine? Sau si-a facut doar un control?
Multumesc de indicatiile anterioare.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by magh
Cristina_C, am citit pe forum intr-un topic postat in urma cu ceva timp, ca si sotul tau a facut colonoscopie. A avut si el probleme, la colon? E acum in ordine? Sau si-a facut doar un control?
Multumesc de indicatiile anterioare.
Magh, in urma colonoscopiei diagnosticul a fost: proctita ulceroasa. Este de fapt o forma de colita ulceroasa (cea mai usoara) care, daca nu se extinde, (noi speram sa ramana asa, statistic sunt sanse destul de mari) nu prezinta un risc marit de cancer de colon. Riscul creste daca este afectata o parte mai mare de colon sau chiar tot colonul (pancolita). In fine, ne luam toate masurile de siguranta - am schimbat radical alimentatia, nu mai bea alcool- nici macar bere- si merge periodic la control.