***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ce bine ca s-au intors acasa Kay si Sosonica!

Paflo, m-am gandit si eu la dinti, dar nu se vede nimic si nici nu se simte.

Florentina, ce dulce Tudor al tau! Chiar ca nu mai poti sa-l certi.

Gata pe ziua de azi cu netul. Ma duc sa sparg niste seminte si sa beau o bere cu sotulica

Va pup pe toate!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Florentina, Addinel, Carstea, merci mult de raspuns O sa ma uit si eu dupa cartofi dulci. Acum primeste un cubulet de cartof normal (20g), 2 cubulete de dovlecei (10g fiecare) si restul morcov in piureul de legume pe care il fac (supa de fapt ii zice pediatra). In total mananca (Manu are doar 5 luni si 11 zile) cam 200g de piureu de legume ca e mancacioasa.
Insa de cand papa piureul asta nu mai mananca asa de bine laptic - a scazut la 4-5 mese pe zi.

Pitica, felicitari pentru mama!! Manu nu arata din un semn ca vrea sa inceapa sa silabiseasca si ea :)) Doar cand e foarte foarte suparata (foamea bineinteles) si plange cu lacramioare scoate un fel de "maaaaamaaaaaaan" :)))

Eee! ma bucur ca Sosonica si Kay sunt din nou acasa :)

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ce ma bucur ca e Andrada bine! Eu chiar ma panicasem.

Motannel de unde sunt jucarelele alea canterete si luminoase de care vorbeai, ca si Anei ii plac mult lucrurile care canta si lumineaza?!

Voiam sa va intreb ceva: mai exista vreo capsunica care se trezeste tipand/plangand? Ana de vreo cateva zile se tot trezeste tipand. Si noaptea uneori, dar ziua regulat, dupa fiecare somnic. Uneori o aud ca geme in somn si pe urma incepe sa planga si se trezeste, dar alteori, incepe asa din senin sa tipe...Si nu inteleg de ce.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Poohy, se considera stagiu de cotizare si perioada in care ai avut program redus de 6 ore. Dar nu-ti face griji, caci stagiu se considera si perioada cat ai stat in CIC, adica poti trece din CIC cu bebe 1 direct in CIC cu bebe 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc de raspunsuri. Chiar constipata nu este ca de facut face, dar se chinuie foarte tare pana face, se screme pana o doare in gat, se foieste, plange, si asta tine o ora cel putin. De asta vroiam o solutie care s-o ajute. Si in plus fata de asta ma gandeam ca trebuie sa se si hidrateze, ca daca scade lapticul din alimentatie si cresc solidele e un deficit de lichide pe-acolo... Oricum multumesc ca mi-ati atras atentia cu privire la orez si faina din orez. Cerealele pe care i le dau acum sunt cu orez. Acum macar stiu de la ce i se trage, ramane de vazut cum fac cu aportul de lichide.

Intreba cineva de rezidentiat: acum pe 18 este. Am editat ca am scris gresit pe 15...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

kid SCUZA MA.intradevar el era.acum am vazut si comentul.mersi.(eu m am gandit ca poate ai vazut vreun alt albert si ai crezut ca e al meu,ca ziceai ca e pe pagina 4 si el era pe 11,dar probabil ca pana m am uitat eu a ajuns pe 11)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Madi, s-a trezit si al meu de cateva ori, am pus pe seama dintilor, mai ales ca dupa ce am masat cu un pic de Calgel s-a linistit.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am si eu o intrebare: copiii vostri scot aerul afara usor dupa masa? Ca al meu nu scoate si daca-l pun sa doarma in patut ( dupa ce il bat pe spate 10-15 min) se trezeste suparat si atunci abia scoate aerul dar normal ca-i sare somnul. Din cauza asta dupa ce suge il tin pe mine ( eu stand culcata in pat)si asa mai doarme si el vreo 20 min max 30 dar tot se trezeste. Dati-mi o metoda de scos aerul afara repede, va rog

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Doamnelor, am primit mesaj de la Andrada . Sunt bine. Tel e stricat, iar netu pauza.
A primit multe mesaje, dar ii pare rau ca nu stie de la cine sunt.
pp ca pe mine m-a recunoscut dupa prefixul de tara :)

Va multzumeste de mesaje si ne cauta ea :)))))

io mi-am trimis nr1 la urgentza :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabiu, dar eu nu m-am mai stresat cu aerul de pe la 3 luni cred. A fost stresula tunci la inceput ca sa nu faca colici, dar acum nu o mai bat pe spate, 10-15 minute nu am batut-o nici in primele luni. Scoate aerul spontan cand vrea ea si - cel mai important - cand este treaza.

Andreea

Mergi la inceput